- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
hiç umudum olmasada inşallah canmHayırlısı olsun canım en azından karar vermişsin .İnşallah ilk denemede tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç umudum olmasada inşallah canmHayırlısı olsun canım en azından karar vermişsin .İnşallah ilk denemede tutar
Senin umudun yoksa ben burda öleyim Aman Ne yapalım olana kadar uğraşacağızhiç umudum olmasada inşallah canm
başka çaremiz yokSenin umudun yoksa ben burda öleyim Aman Ne yapalım olana kadar uğraşacağız
Belki senin doğal yoldan bile olur , belli mi olur Ama evet bende kabullendim bunu başka çaren yok , olana kadar deneyeceksin , maddi manevi yıpranacaksın ama senin başka çaren yok dedim kendime .Kabullenince durumu çok kolay oluyor herşey.İnşallah çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize .Olmazsa da ne Yapayım nasip diyeceğim , ama o ihtimali düşünmek istemiyorum , eninde sonunda olacak diye teselli ediyorum kendimibaşka çaremiz yok
Belki senin doğal yoldan bile olur , belli mi olur Ama evet bende kabullendim bunu başka çaren yok , olana kadar deneyeceksin , maddi manevi yıpranacaksın ama senin başka çaren yok dedim kendime .Kabullenince durumu çok kolay oluyor herşey.İnşallah çok beklemeden kavuşuruz bebişlerimize .Olmazsa da ne Yapayım nasip diyeceğim , ama o ihtimali düşünmek istemiyorum , eninde sonunda olacak diye teselli ediyorum kendimi
Kızlar yapmayın güçlü kadınlarız biz hepimizin hikayesi farklı ama amaç aynı bende çok umutsuz zamanlar geçirdim benden sonra evlenip çocukları olanlar benden küçük olup doğuranlar herşey üstüme geldi ama allah ol der ve olur yıpratmayın kendinizi Bal0ncuk Ogretmennhanimm Evva Srpgrsy Aybush hepiniz çok değerlisiniz dualarım sizinle unuttuklarım varsa affolabaşka çaremiz yok
Allah razı olsun kuzumKızlar yapmayın güçlü kadınlarız biz hepimizin hikayesi farklı ama amaç aynı bende çok umutsuz zamanlar geçirdim benden sonra evlenip çocukları olanlar benden küçük olup doğuranlar herşey üstüme geldi ama allah ol der ve olur yıpratmayın kendinizi Bal0ncuk Ogretmennhanimm Evva Srpgrsy Aybush hepiniz çok değerlisiniz dualarım sizinle unuttuklarım varsa affola
Ben iyiyim kuzum rabbime çok şükür zamanı var biliyorumKızlar yapmayın güçlü kadınlarız biz hepimizin hikayesi farklı ama amaç aynı bende çok umutsuz zamanlar geçirdim benden sonra evlenip çocukları olanlar benden küçük olup doğuranlar herşey üstüme geldi ama allah ol der ve olur yıpratmayın kendinizi Bal0ncuk Ogretmennhanimm Evva Srpgrsy Aybush hepiniz çok değerlisiniz dualarım sizinle unuttuklarım varsa affola
Haklısın canım sende bizim için değerlisin sağlıcakla al kucağına yavrunu anne değilsek ne olmuş yani teyzeyiz burda saksı değilizKızlar yapmayın güçlü kadınlarız biz hepimizin hikayesi farklı ama amaç aynı bende çok umutsuz zamanlar geçirdim benden sonra evlenip çocukları olanlar benden küçük olup doğuranlar herşey üstüme geldi ama allah ol der ve olur yıpratmayın kendinizi Bal0ncuk Ogretmennhanimm Evva Srpgrsy Aybush hepiniz çok değerlisiniz dualarım sizinle unuttuklarım varsa affola
Rüyalarımın hamişi haklısın var zamanı bekliyoruz o bebiş gelecekKızlar yapmayın güçlü kadınlarız biz hepimizin hikayesi farklı ama amaç aynı bende çok umutsuz zamanlar geçirdim benden sonra evlenip çocukları olanlar benden küçük olup doğuranlar herşey üstüme geldi ama allah ol der ve olur yıpratmayın kendinizi Bal0ncuk Ogretmennhanimm Evva Srpgrsy Aybush hepiniz çok değerlisiniz dualarım sizinle unuttuklarım varsa affola
Merhabalar, kaç gün geçti bat?Kan sonucu çıkmış hamile değilim. Sonuç 1.20
Adet olmadıysan bekle olursan kimyasaldır bu değer hiç yok değilKan sonucu çıkmış hamile değilim. Sonuç 1.20
5/6 gün sonra yeniden kan vermelisinKan sonucu çıkmış hamile değilim. Sonuç 1.20
Olmazsam yaparım canım ama sonucun değişeceğine inanmıyorum enazından bu ay sen naptın balım bari sen hayırlı haberler ver bizeEvva kuzum bugün ve dünün mesajlarını okumak icin kaç sayfa geri gittim umutsuzluğa kapılma bana diyordunuz daha 2 gün önce. Evde başka markalardan test alarak dene ve haftaya yeniden ver bence kan.
Senin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben hamileymişim 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadıOlmazsam yaparım canım ama sonucun değişeceğine inanmıyorum enazından bu ay sen naptın balım bari sen hayırlı haberler ver bize
Bende bu grupla motive oldum be bugün hamileliği öğrendim Allah hepinizden razı olsun her sorumda yanımda oldular beraber heyecan paylaştık beraber dertlendik uzaktan kardeş gibiler sanki dilerim rabbim tüm isteyenlere nasip ederMerhaba, hanımlar bende yeni katıldım buraya2 yıldır 2.çocuk için uğraşıyorum malesef kimyasaldan başka hamilelik göremedim, burada ki yazılanları okudum birazda olsa umutland ım allah inşallah isteyen herkese bebiş verir