İnşallah güzel sonuç alacan gör bak çok güzrl olacak Allahın izniyleİnşallah canım benim inşallah doğrudur kan vericem emin olmak için
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyy çok srvindim sağlıkla kucağına alırdın inşallah darıdı bizlerin başına
Amin tez vakitte inşallahİnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin çok istiyorum o günleri görmekİnşallah güzel sonuç alacan gör bak çok güzrl olacak Allahın izniyle
Seninki daha koyu canım var maşallahKızlar bugün testi yenilendim sanki daha koyu :)
Yaaaa sizin testlerinizi yerim MaşAllah baya baya belirgin benceKızlar bugün testi yenilendim sanki daha koyu :)
Canım benim sende brbişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahİnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin çok istiyorum o günleri görmek♥
İnşallah balım inşallah rabbim utandırmasın bizi bi gerçek olsun burdaki canlarıma sabah akşam dua edicem inşallahAyyyy sende de vaarrrr
İnşallah balımmm allah nasip etmiştir inşallahCanım benim sende brbişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşAllah hamilesindir tebrikler gözün aydın canım sağlıkla al kucağına.İnşallah balım inşallah rabbim utandırmasın bizi bi gerçek olsun burdaki canlarıma sabah akşam dua edicem inşallah♥
Ya sen var ya allahım çok şükür iyiki tanımışım okadar dua aldım ki kimbilir hanginizin duası kabul oldu bundan sonra tek duam hepinizin anne olması olucak karma karışık duygular içindeyim nasıl oldu anlamadım hiç beklemiyordum allahım sağlıkla nasip etsin hepimize
İnşallah kuzum inşallah öyledir sağol iyi dileklerin içinİnşAllah hamilesindir tebrikler gözün aydın canım sağlıkla al kucağına.
Canım kan vermeye gidicek misinnnİnşallah kuzum inşallah öyledir sağol iyi dileklerin için♥
Allahım ya
Sabah bi test yapıp öylemi gitsem acabaCanım kan vermeye gidicek misinnn
Daha belirgin çıkacak sabah ilk idrarla yap kız yap sonrada oryantel aç az kıvır ama sarsma kendiniSabah bi test yapıp öylemi gitsem acaba