Ben orada çizgiyi gördüm. Bir bebek var sankiiii:))Eki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı
Ay nalanımm ağlama kızzz sadece doktor kontrolünde ol önceki durumun için iyi bak mimik bebişineCanlar yazıyorum ama göz yaşlarım pıt pıtnasıl bir duygudur yüce rabbim bizi bu kadar muhtaç eden bilmiyorum sonunu ama karma karışık duygular içindeyim sevinç heyecan korku herşey bunları sizinle paylaşmak hele çok değerli ne desem şimdi anlatamam duygularımı o kadar çok moral destek verdiniz ki bana çok mutluyum inşallah yarim kalan hikayem rabbimin de izniyle tamamlanır şuan da çok isterdim ki hepimiz aynı duyguyu yaşayalım ama inşallah bir gün hepimiz maziye dönüp mutlu ve tamamlanmış bir şekilde bu günleri yad ederiz ah bir yazar çıktı içimden görüyormusunuz
Ben sana dün ne dedim en ummadığın anda olur kimbilir dedim. Bak ev taşıyorum dedin umursamadın oldu işte. Çok çok sevindim. İnşallah dr kontrolünde de değerlerin iyi çıkar. Darısı ben ve benim gibi tüm isteyenlere...Canlar yazıyorum ama göz yaşlarım pıt pıtnasıl bir duygudur yüce rabbim bizi bu kadar muhtaç eden bilmiyorum sonunu ama karma karışık duygular içindeyim sevinç heyecan korku herşey bunları sizinle paylaşmak hele çok değerli ne desem şimdi anlatamam duygularımı o kadar çok moral destek verdiniz ki bana çok mutluyum inşallah yarim kalan hikayem rabbimin de izniyle tamamlanır şuan da çok isterdim ki hepimiz aynı duyguyu yaşayalım ama inşallah bir gün hepimiz maziye dönüp mutlu ve tamamlanmış bir şekilde bu günleri yad ederiz ah bir yazar çıktı içimden görüyormusunuz
Tamam balıııım benim inşallah bi öyle deniyeyim sonra kan veririm inşallahDaha belirgin çıkacak sabah ilk idrarla yap kız yap sonrada oryantel aç az kıvır ama sarsma kendini
Ay nalanımm ağlama kızzz sadece doktor kontrolünde ol önceki durumun için iyi bak mimik bebişine
Ya inşallah dua edin canlarım inşallah vardırBen orada çizgiyi gördüm. Bir bebek var sankiiii:))
Atsana testini ay patlama yaşıyo buralarKızlar ben test yaptım hepsi pozitif silik çıktı yarın kan vermeye gitmem gerekiyor adetimë 5 gün var en kötüsü iğne fobim var az cesaretlendirin arkadaşınızı 2 gündür korkudan yemek yemiyorum Ağlıyorum lanet igne fobisi
Evet gayet belirgin. Tebrik ederim. Adetin ne kadar geçmişti ya da geçmiş miydi?Kızlar bugün testi yenilendim sanki daha koyu :)
Canim hangi birini atayımAtsana testini ay patlama yaşıyo buralar
Amin inşallah canım. Sen içini temiz tut. Ya bir şey olursa deme bir şey olmayacak de. Olumsuz cümle kurma sakınYa inşallah dua edin canlarım inşallah vardır
F harfi yaz at atta nasıl olursa olsunCanim hangi birini atayım5 tane var hepsi pozitif
Amin canım evet demiştin galiba şu çok takma olur tezini bizzat yaşıyorumBen sana dün ne dedim en ummadığın anda olur kimbilir dedim. Bak ev taşıyorum dedin umursamadın oldu işte. Çok çok sevindim. İnşallah dr kontrolünde de değerlerin iyi çıkar. Darısı ben ve benim gibi tüm isteyenlere...
Bir pozitif daha mı var? Ohh ohh maşallah. Hayırlı olsun tebrikler. Gelsin bebişlerCanim hangi birini atayım5 tane var hepsi pozitif
Bundan sonra bizin için duaları senden de isteyeceğizAmin canım evet demiştin galiba şu çok takma olur tezini bizzat yaşıyorumçünkü dedim hangi ara tutucak ta falan ama işte allah istedikten sonra oluyormuş inşallah rabbim hepinize nasip etsin gönülden diliyorum sizin için amin ecmain
Tamam canım öyle yaparım yapmaya çalışıcak bu deli bacınızAmin inşallah canım. Sen içini temiz tut. Ya bir şey olursa deme bir şey olmayacak de. Olumsuz cümle kurma sakın
F harfi yaz at atta nasıl olursa olsun
Etmez miyim hemde hergün bilirim o duyguyuBundan sonra bizin için duaları senden de isteyeceğiz
Güzel haber alacaksın sonunda. İğneyi düşünme, gözünü kapat bebişi hayal et. Sinek ısırdı farzet 2sn sürecek sadeceKızlar ben test yaptım hepsi pozitif silik çıktı yarın kan vermeye gitmem gerekiyor adetimë 5 gün var en kötüsü iğne fobim var az cesaretlendirin arkadaşınızı 2 gündür korkudan yemek yemiyorum Ağlıyorum lanet igne fobisi