Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır yoksa çok üzülürüm adet düzensizliği için 😔 vücudum allak bullak oldu artık eskisi gibi olsun istiyorum gebelik yoksa

İnşAllah canım inşAllah.. beklentiye girmek ayrı bir üzüyor insanı:KK43:
ama gebe kalabiliyorsun demekkininşAllah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur ve Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Ne tür bir allak bullaklik var ? Anlat alana yavrum yardımcı olsun sana:KK19:
Yaaa 😘 eskiden adetim 34 35 günde bir olurdu sadece ya bir gün erken yada geç olurdu şimdi baksana gittikçe uzamaya başladı zaten vücudum sürekli belirti vermeye başladı kürtajdan sonra hani diyorum gebelik yoksa bari uzamasın 🙁

Yaaa 😘 eskiden adetim 34 35 günde bir olurdu sadece ya bir gün erken yada geç olurdu şimdi baksana gittikçe uzamaya başladı zaten vücudum sürekli belirti vermeye başladı kürtajdan sonra hani diyorum gebelik yoksa bari uzamasın 🙁
Hayır olur sonu inşallah kuzum sen bol bol olumlama yap,bir kere gebe kalmışsın tekrar kalacaksın kalmış bile olabilirsin çok amin:KK36:

Mesela ben tam da adet döneminde davul gibi şişmiştim test yapıp da bebek olduğunu bilmesem biri beni sisirdi patlayacam sanabilirdim:olamaz:
Bende şişme olmuyor gebe kaldığım ay hiç bişey hissetmemiştim mesela sadece göhüs ağrım olmuştu onuda öğrendikten sonra anladım ama ondan sonra başladı herşey 🤷‍♀️

İnşallah canım bakalım eşimi gönderdim test almaya yarın ilk idrarla yaparım olmazsam artık 🙏
Kuzum en sağlıklısı test hiç belirti arama inşallah gebesindir yine çok çok amin😍 yeni eve taşınmissin Rabbim ağız tadiyla oturmayı nasip etsin,kendini çok yorma ama kafayı evle dağıtıyor olman da çok iyi 😊

Kuzum en sağlıklısı test hiç belirti arama inşallah gebesindir yine çok çok amin😍 yeni eve taşınmissin Rabbim ağız tadiyla oturmayı nasip etsin,kendini çok yorma ama kafayı evle dağıtıyor olman da çok iyi 😊
Sağol canım benim 😘 dikkat ediyorum evet düşünemedim bile bu ay sadece sona gelince insan bi acabamı diyor tabi inşallah rabbim nasip etmiştir bu ay🤲♥️

Ahh keşke canım okadar çok istiyorum ki nşallah dediğiniz gibi olur allahın da izniyle 🙏 ben açıkçası bu ay hiç beklentiye girmedim koşuşturmaca vardı bu ay şimdi ziz beni gaza getirdiniz bende heycanlandım 😍
Test yaptın mı bugün

15906705976292753327736339783395.jpg
kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı

X