Ya insallah vardır cok küçük bi değer bilmiyorum ne idrar testim normal ne kan arada kaldımİnşallah vardır canım değer sınırda testin varsa yarın ilk idrarla yap gerisi allaha kalmış inşallah gelmiştir mucizen
Sabırlı Ol inşallah alırsın hayırlı haberi değer yükselebilir bir değer çünküYa insallah vardır cok küçük bi değer bilmiyorum ne idrar testim normal ne kan arada kaldım
Iyi valla, evde tıkılı kaldığımız için anca kendimi dinleyerek zaman geçiriyorumMerhaba canım çok şükür iyi diyelim iyi olsun takılıyoruz buralar da topiğimiz bu aralar sessiz biraz ama ara ara gelip gidiyoruz işte seni sormalı
Kuzum adetine daha varsa o günü bekle beş üstü gebelik deniyor ama katlanabilir yükselme bilr inşallah yükselir stres yapmaBenim hep 0 daa çıkıyor kaç sefer verdim ilk kez bu rakam
Bekliyoruz canımIyi valla, evde tıkılı kaldığımız için anca kendimi dinleyerek zaman geçiriyorummillette enerji kalmadi hiçbir şey için, yazmak da istemiyor artık kimse hakli olarak valla yeni haberler var mi acabaaa?
Iyyiz canmm topigi bekliyorHayırlı geceler kızlar
Uzun zamandır giremedim topige nasılsınız bayram da bittine zaman bitecek şu yasaklar yeminle daral geldi ha
Hadi inşallahhh
Hayırlı geceler canım hoş geldin bizim burda son zamanlarda vaka sayısı artmaya başladı bi çok mahalleyi karantina altına almışlar üstelik karantina yeni evimizin tam kapısının yanından geçiyor çok tedirgin olduk eşimle inşallah rabbim def eder mu hastalığı başımızdan çok zorHayırlı geceler kızlar
Uzun zamandır giremedim topige nasılsınız bayram da bittine zaman bitecek şu yasaklar yeminle daral geldi ha
Iyyiz canmm topigi bekliyor
Ay inşallah ya ne güzel olurHadi inşallahhhhaziran daha bereketli geçecek kizlaaar
Sen hangi ildeydin canım ay deme ya poffffHayırlı geceler canım hoş geldin bizim burda son zamanlarda vaka sayısı artmaya başladı bi çok mahalleyi karantina altına almışlar üstelik karantina yeni evimizin tam kapısının yanından geçiyor çok tedirgin olduk eşimle inşallah rabbim def eder mu hastalığı başımızdan çok zor
Antalya canımSen hangi ildeydin canım ay deme ya poffff
Sahura alıştık uyku tutmuo hoca yalnız kalmasın diye ezanı okutup yatiozBoş bırakmayin tabide niye bu saatte uyanıgiz acaba ya
Evet ya ne olucak bu halimiz bizimSahura alıştık uyku tutmuo hoca yalnız kalmasın diye ezanı okutup yatioz
Bilmiomki bir saçma salak dönem içinde buhranli günler canmz bisi istemiyor ye iç yat dönemiEvet ya ne olucak bu halimiz bizim
Evet ya en son antalyada artık yasak olmıycak demişlerdi ama kimse dinlemiyor okadar zamandır evde kaldık bumu olucaktı sonucuMillet sokakta nolcak artacak dikkat et
HimmmAntalya canım
Sahura alıştık uyku tutmuo hoca yalnız kalmasın diye ezanı okutup yatioz