Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım çok şükür iyi diyelim iyi olsun takılıyoruz buralar da topiğimiz bu aralar sessiz biraz ama ara ara gelip gidiyoruz işte seni sormalı
Iyi valla, evde tıkılı kaldığımız için anca kendimi dinleyerek zaman geçiriyorum millette enerji kalmadi hiçbir şey için, yazmak da istemiyor artık kimse hakli olarak valla yeni haberler var mi acabaaa?

Hayırlı geceler kızlar
Uzun zamandır giremedim topige nasılsınız bayram da bitti ne zaman bitecek şu yasaklar yeminle daral geldi ha

Iyi valla, evde tıkılı kaldığımız için anca kendimi dinleyerek zaman geçiriyorum millette enerji kalmadi hiçbir şey için, yazmak da istemiyor artık kimse hakli olarak valla yeni haberler var mi acabaaa?
Bekliyoruz canım ilseng Arkadaşımız inşallah hayırlı haberi verecek bize

ilseng canım değerin arada çıkmış son alıntılarda gördüm çok ümitlenme ama yine de yükselme ihtimali var tabi benimde bı ara hep arada değerler çıkıyordu bı tanesinde 4.99 çıktı iki gün sonra adet olmuştum kimyasal demişlerdi

Hayırlı geceler kızlar
Uzun zamandır giremedim topige nasılsınız bayram da bitti ne zaman bitecek şu yasaklar yeminle daral geldi ha
Hayırlı geceler canım hoş geldin bizim burda son zamanlarda vaka sayısı artmaya başladı bi çok mahalleyi karantina altına almışlar üstelik karantina yeni evimizin tam kapısının yanından geçiyor çok tedirgin olduk eşimle inşallah rabbim def eder mu hastalığı başımızdan çok zor

Sen hangi ildeydin canım ay deme ya poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…