Geçeceği yok bu illetinEvet ya en son antalyada artık yasak olmıycak demişlerdi ama kimse dinlemiyor okadar zamandır evde kaldık bumu olucaktı sonucu
Aynen öyle canım yaşam kalitesi diye bişey kalmadı saldık gidiyoruz bakalım sonumuz ne olucakBilmiomki bir saçma salak dönem içinde buhranli günler canmz bisi istemiyor ye iç yat dönemi
Allah sonumuzu hayır etsin Bn geçeceğini düşünmüyorum bizde bitse yurtdisi seferleri başlıyor illa yinegelecek sadece olmayanlarda kademeli olarak korona olacak bağışıklık kazancaz galibaAynen öyle canım yaşam kalitesi diye bişey kalmadı saldık gidiyoruz bakalım sonumuz ne olucak
Bence deGeçeceği yok bu illetin
insAllah normaldir canim bat ne zmndiAcaba kimyasal gebelik mi? Ya sonucum ilk defa 0 üstünde cıktı görünce elim ayagım bosaldı resmen hamileyim sandım
Canm kic belli olmaz tabi arada değer inşallah yükselir biraz bekle tekrar ver kanAcaba kimyasal gebelik mi? Ya sonucum ilk defa 0 üstünde cıktı görünce elim ayagım bosaldı resmen hamileyim sandım
Giriş çıkış yasağı şimdi varmı bilmiyorum ama erken sevindi halkımız şimdi çekicez cenemesini allah esirgesin tabi böylede yaşanmaz insanız alışkanlıklarımız eğlencemiz gezmeniz tozmamız bunların hepsinden mahrum kaldık tabiki herşeyin başı sağlık ama yıldık valaHimmmgiriş çıkış yasağı yok demi siz de ay nasıl geçecek bu dönemler yorulduk iyice sanki hiç bitmeyecek gibi
Kesinlikle canımGiriş çıkış yasağı şimdi varmı bilmiyorum ama erken sevindi halkımız şimdi çekicez cenemesini allah esirgesin tabi böylede yaşanmaz insanız alışkanlıklarımız eğlencemiz gezmeniz tozmamız bunların hepsinden mahrum kaldık tabiki herşeyin başı sağlık ama yıldık vala
Bizim Türk milleti işi olsada olmasada gezer ceremesini başkaları çekerGiriş çıkış yasağı şimdi varmı bilmiyorum ama erken sevindi halkımız şimdi çekicez cenemesini allah esirgesin tabi böylede yaşanmaz insanız alışkanlıklarımız eğlencemiz gezmeniz tozmamız bunların hepsinden mahrum kaldık tabiki herşeyin başı sağlık ama yıldık vala
Bende sanmıyorum güzelim o kadar millet var zor çok zor hayatta bunu yaşamakta varmış demmek ki allah kimseye zeval vermesin bu süreçteAllah sonumuzu hayır etsin Bn geçeceğini düşünmüyorum bizde bitse yurtdisi seferleri başlıyor illa yinegelecek sadece olmayanlarda kademeli olarak korona olacak bağışıklık kazancaz galiba
Aynen öyle ne yazık kiBizim Türk milleti işi olsada olmasada gezer ceremesini başkaları çeker
Aminn canmm aminn çocuk yaapk dedik korona çıkti vardır Bi hayır ama biz bilmiyoruz hayır kısmınıBende sanmıyorum güzelim o kadar millet var zor çok zor hayatta bunu yaşamakta varmış demmek ki allah kimseye zeval vermesin bu süreçte
Polikistik over var cnm. Normalde 2 ayda bir oluyorum bazen 40 gün değişiyor bugün tam 1 ay oldu adet olalıinsAllah normaldir canim bat ne zmndi
Ya idrarda değişik cıkıyor kanda değişik valla içimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorumCanm kic belli olmaz tabi arada değer inşallah yükselir biraz bekle tekrar ver kan
Orasını allah bilir tabi hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize inşallah ne okursa olsun hiç bir şey bizi bu çocuk düşüncesin den alı koyamıyor işteAminn canmm aminn çocuk yaapk dedik korona çıkti vardır Bi hayır ama biz bilmiyoruz hayır kısmını
Yarın sabah yapsan yine silik çıkabilir bence bekle perşembe sabahı yap ben yaptım daha yumurtlamadan 10 gün geçmişti silikti 11 gün yine öyle 12 gün baya belliydi ama var çünkü pembe bi çizgi3 gün var normalde ama benim pko olduğu için düzensiz şimdi yenisini yapsam cıkar mi acaba çok yemek yedim su içtim
Stres yapma zamanı geldiyse zaten tutunacaktirYa idrarda değişik cıkıyor kanda değişik valla içimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum
O zmn bı kaç gün daha bekleyip yeniden kan ver canım insAllah sağlıkla artmıştırPolikistik over var cnm. Normalde 2 ayda bir oluyorum bazen 40 gün değişiyor bugün tam 1 ay oldu adet olalı