Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım yaşam kalitesi diye bişey kalmadı saldık gidiyoruz bakalım sonumuz ne olucak
Allah sonumuzu hayır etsin Bn geçeceğini düşünmüyorum bizde bitse yurtdisi seferleri başlıyor illa yinegelecek sadece olmayanlarda kademeli olarak korona olacak bağışıklık kazancaz galiba

Acaba kimyasal gebelik mi? Ya sonucum ilk defa 0 üstünde cıktı görünce elim ayagım bosaldı resmen hamileyim sandım

Himmm giriş çıkış yasağı yok demi siz de ay nasıl geçecek bu dönemler yorulduk iyice sanki hiç bitmeyecek gibi
Giriş çıkış yasağı şimdi varmı bilmiyorum ama erken sevindi halkımız şimdi çekicez cenemesini allah esirgesin tabi böylede yaşanmaz insanız alışkanlıklarımız eğlencemiz gezmeniz tozmamız bunların hepsinden mahrum kaldık tabiki herşeyin başı sağlık ama yıldık vala

Kesinlikle canım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Bizim Türk milleti işi olsada olmasada gezer ceremesini başkaları çeker

Allah sonumuzu hayır etsin Bn geçeceğini düşünmüyorum bizde bitse yurtdisi seferleri başlıyor illa yinegelecek sadece olmayanlarda kademeli olarak korona olacak bağışıklık kazancaz galiba
Bende sanmıyorum güzelim o kadar millet var zor çok zor hayatta bunu yaşamakta varmış demmek ki allah kimseye zeval vermesin bu süreçte

3 gün var normalde ama benim pko olduğu için düzensiz şimdi yenisini yapsam cıkar mi acaba çok yemek yedim su içtim
Yarın sabah yapsan yine silik çıkabilir bence bekle perşembe sabahı yap ben yaptım daha yumurtlamadan 10 gün geçmişti silikti 11 gün yine öyle 12 gün baya belliydi ama var çünkü pembe bi çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…