Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy çokşükür sizde bizim gözbebeğimizsiniz sonuçta topiğin ilk hamilelerisiniz siz iyi olun burada olun daha çok gebe haberi alırız inşallah
Amin canım içinde sen de ol inşallah
Canım regl döngüsünün beş güne kadar farklılık göstermesi normal 23-27 gün kısmına takılma önemli olan düzenli olarak her ay regl olman.
Lekelenme tamamen adete döndü mü?

Canlarım özel hastanenin acilinde kan alırlar mı acaba. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum ben mugladayim ve burada corona hastaları var hep.

Zaman daraldıkça içimi korku sarıyor bide negatif sonuç alırsam mahvolurum çok umutlandım bu sefer ister istemez
Yani çizgi de bariz var kuzum ama testler yanıltır mi bilemiyorum inşallah güzel sonuçla gel, İnşallah pozitif sonuçla gel
Ne zamandır girmiyorum canım ondan. Banlanınca insanın giresi gelmiyor
Nerde ban yedin bdv de mi

Döndü canım ama takıldığım şey lekelenme şeklinde olması gelmesi
Daha önce de hep lekelenme ile mi başlardı?
Burda okuduklarımı söyleyeyim canım lekelenme sebebiyle doktora gidip pco olduğu öğrenenleri okumuştum yalnız pco olabilmesi için döngün uymuyor. Bir de kist okumustum. Ve tabi yerleşme kanaması, düşük vs.
Bunları öğrenebilmek için doktora gitmen lazım. Hiçbiri de olmayabilir birçok kişinin de regli bu şekilde oluyor mesela

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için koronavirüste nasıl olur bilmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum en azından söylediklerinden sonra çünkü daha önce leke ile başlamazdı reglim çok şaşırdım ben de bu duruma

Merhaba canım,
Biraz daha iyiyim şükür.
Pazartesi günü kalp atışını dinlemek için doktora gideceğim.
Kaç haftalık olduğu da netleşecek inşallah.
Öğleden sonraya kadar yoğun bulantı ve baş dönmeleri yaşıyorum.
Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…