- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
canım benim çok teşekkürlerçok geçmiş olsun canım allah şifa versin sana.
canım gebeliğin çok yeni ondan silik çıkıyor hayırlı olsun bebeğin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim çok teşekkürlerçok geçmiş olsun canım allah şifa versin sana.
teşekkürler canım aynen şimdi ateşim biraz azaldı üşüttüm sanırımCanım geçmiş olsun korkma hiç korona degil bende geçen hafta öyleydim ateşim vardı her yerim agriyodu limonlu açık çay içtim çorba falan tükettim geçti canım
canım heryerim dökülüyordu dün gece çok kötüydüm sırtım kollarım özellikle çok ağrıdı şimdi azıcık toparladım bakalım nasıl olacakVücut ağrısı mı var?
Gözün aydinn canmmmmm daha cok yeniii adetinede var artik katlanarak çoğalacak rabbim kucagina saglikli olarak almayida nasip etsib darisi geriye kalan bizlere ve tummmm isteyenlereKızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
Sağolasın canım iftardan sonra kan vermeye gideceğizCanım var pembiş çizgi gözün aydın olsun ♥ kan ver bence rahatlatsin
Amin inşallah dediğiniz gibidir canım çok sağol ❤çok geçmiş olsun canım allah şifa versin sana.
Evet canım 20 aydır bekliyoruz mucizemizi doktor sebepsiz infertilite demişti çok kafana taktiğin için olmuyor demişti. Gerçekten hamileysem mucize olacak benim için ❤ sağolasın canım benim Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun senide20 ay yazmışsın ya o kadar duygulandım ki... Rabbim devamını da sağlıkla getirsin inşallah ♥
Gözün aydın canım çok sevindim ❤ benimde bat 19 mayıs. Iftardan sonra kan vereceğim bende. Eğer hamileysem hcg hemen hemen aynı olabilirKızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
harika insan burada yaşlanmaz canım
Geçmiş olsun kuzum bahar alerjin var mıydı?canım heryerim dökülüyordu dün gece çok kötüydüm sırtım kollarım özellikle çok ağrıdı şimdi azıcık toparladım bakalım nasıl olacak
kuzum mutlu sonuçlar alacaksın ben öyle hissediyorum inşallah yaşadıklarını burada paylaşacaksin ve herkese örnek olacak sabrınEvet canım 20 aydır bekliyoruz mucizemizi doktor sebepsiz infertilite demişti çok kafana taktiğin için olmuyor demişti. Gerçekten hamileysem mucize olacak benim için ❤ sağolasın canım benim Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun senide
sağol canım yok hiç olmadı çok şükür üşüttüm ben büyük ihtiamlle sen nasılsın bebiş nasılGeçmiş olsun kuzum bahar alerjin var mıydı?
Canım bence de üşüttün bi de havalar trençkot havası tam kestiremiyor insan. Hamdolsun ikimiz de iyiyiz çiçeğim, gebe haberleri geldikçe çook daha iyi oluyorumsağol canım yok hiç olmadı çok şükür üşüttüm ben büyük ihtiamlle sen nasılsın bebiş nasıl
ayyy çokşükür sizde bizim gözbebeğimizsiniz sonuçta topiğin ilk hamilelerisiniz siz iyi olun burada olun daha çok gebe haberi alırız inşallahCanım bence de üşüttün bi de havalar trençkot havası tam kestiremiyor insan. Hamdolsun ikimiz de iyiyiz çiçeğim, gebe haberleri geldikçe çook daha iyi oluyorum
Canım çok sağol sende kan ver aynıdır hemen hemen zaten daha testler 13 mayıstan sonra koyulaştı lh demekki 3 gündür kana karıştı daha o uüzden çok az olsa gerek çıkmasını bekleyip öyle muayene olucamGözün aydın canım çok sevindim ❤ benimde bat 19 mayıs. Iftardan sonra kan vereceğim bende. Eğer hamileysem hcg hemen hemen aynı olabilir