Nasılsın peki? Gebelik çalışmaları devam mı?
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallahHamileyimmmm❤❤❤
saol canım Allah herkese nasip etsinhayırlı olsun bebeğin canın sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim.
hayırlı olsuntekrardan canım gözünüz aydın
3-4 gün kaldıregle kaç günün var canım
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahHamileyimmmm❤❤❤
Hamileyimmmm❤❤❤
Kız sadece o günler olur mu yazık adamaİyiyim çok şükür kedoşumu kısırlaştırdım onunla uğraşıyordum, kendimi de unuttum valla. Aklıma gelince ovülasyon yapıyorum da daha göremedim pik i, Oyüzden daha çalışmalara başlayamadık:)
Kız sadece o günler olur mu yazık adama
Peki bakalım bu defa da böyle olsunBu seferde böyle deneyeyim dedim napim :)) sesi çıkmıyor zaten fkejdsjslslwş
Canımm Sat verir misin ?Çok çok çok sağolun canlarım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah❤ hiç beklemediğim bir anda çıktı geldi mucizem çok şükür hepinize dua edeceğim destekleriniz için sağolun ❤
Hayırlı geceler tatlımm bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım?Hayırlı geceler ve sahurlar nasılsınız bakalım hatunlar
Kuzum selammm, demek yeni bir yola girdin Rabbim hayırla sonuçlandirsinKızlar selam nasılsınız? Ben tüp bebek için araştırmadaydım bir süredir. Doktor bir arkadaşımız vasıtasıyla Aret Kamar ile görüşmeye gideceğizKendisiyle ilgili bilgisi olan var mı? Daha görmedim ama nedense çok içime sindi