Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçmiş olsun korkma hiç korona degil bende geçen hafta öyleydim ateşim vardı her yerim agriyodu limonlu açık çay içtim çorba falan tükettim geçti canım
teşekkürler canım aynen şimdi ateşim biraz azaldı üşüttüm sanırım

kızlar ben geldim tüm gün sistemden atılıyordum şimdi bilgisayarı açtım girebiliyorum ama tel giremiyorum artık

20 ay yazmışsın ya o kadar duygulandım ki... Rabbim devamını da sağlıkla getirsin inşallah ♥
Evet canım 20 aydır bekliyoruz mucizemizi doktor sebepsiz infertilite demişti çok kafana taktiğin için olmuyor demişti. Gerçekten hamileysem mucize olacak benim için ❤ sağolasın canım benim Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun senide

kuzum mutlu sonuçlar alacaksın ben öyle hissediyorum inşallah yaşadıklarını burada paylaşacaksin ve herkese örnek olacak sabrın

sağol canım yok hiç olmadı çok şükür üşüttüm ben büyük ihtiamlle sen nasılsın bebiş nasıl
Canım bence de üşüttün bi de havalar trençkot havası tam kestiremiyor insan. Hamdolsun ikimiz de iyiyiz çiçeğim, gebe haberleri geldikçe çook daha iyi oluyorum

Canım bence de üşüttün bi de havalar trençkot havası tam kestiremiyor insan. Hamdolsun ikimiz de iyiyiz çiçeğim, gebe haberleri geldikçe çook daha iyi oluyorum
ayyy çokşükür sizde bizim gözbebeğimizsiniz sonuçta topiğin ilk hamilelerisiniz siz iyi olun burada olun daha çok gebe haberi alırız inşallah

Yeni bebiş haberleri gerçekten tam umudu kesmişken umut oluyor bana sanki kendim hamile kalmış gibi heyecan ve mutluluğunuza ortak oluyorum yeni annelerimizi kutluyorum

ben bu ay garip bir şey yaşadım kızlar regl olmam gereken günü tam kestiremiyorum geçende yazmıştım 24 günde oluyor 25 günde oluyor 23 günde oluyor hatta martta 27 günde bile oldu. Bu ay ise 13 ünde takvime göre olması gerekiyordu ama regl olacak gibi az sancıyla birlikte açık kahverengi lekelenme oldu ve 14ünde sabah ise nokta nokta tarzı minicik açık kahve leke olmuştu. Dün akşam kan kırmızıya dönünce regl oldum tamam dedim. Sizce doktora gitmeli miyim lekelenmeler bir sorun var gibi hissettirdi? Normal mi sizce?

Gözün aydın canım çok sevindim ❤ benimde bat 19 mayıs. Iftardan sonra kan vereceğim bende. Eğer hamileysem hcg hemen hemen aynı olabilir
Canım çok sağol sende kan ver aynıdır hemen hemen zaten daha testler 13 mayıstan sonra koyulaştı lh demekki 3 gündür kana karıştı daha o uüzden çok az olsa gerek çıkmasını bekleyip öyle muayene olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…