- 20 Mart 2011
- 13.739
- 32.271
Bazen geç duyulabiliyor panik yapma sakıne
Ay hadi inşallah canım,haftaya çarşamba gideriz diyoruz kalp atışı falan da duyarız inşallah diye,o zamana kadar devam edicem bakalım
Oyyy yerim ben o tontirik kuzuyuuuKızlar bizim bebiş göründü kalp atışıda alındı iğneye başladık Hayırlısıyla hepiniz kucağımıza alırız inşallah❤
Sağol teyzesiBazen geç duyulabiliyor panik yapma sakın
Oyyy yerim ben o tontirik kuzuyuuu
Kızlar bizim bebiş göründü kalp atışıda alındı iğneye başladık Hayırlısıyla hepiniz kucağımıza alırız inşallah
Amin canım inşallahMaşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbiminşallah ♥
Inşallah canım çok sağolHadi inşallah sende de güzel haberler alırız canım
Bende bende her ay bu heyecan aynı yaGünaydın canımmhadi bakalım biz de bekliyoruz heyecanla
Maşallah canım,ne güzel bir haber bu mutluluğunu burdan hissettim sağlıkla gelsin bir sürü sevinç getirsin inşallahKızlar bizim bebiş göründü kalp atışıda alındı iğneye başladık Hayırlısıyla hepiniz kucağımıza alırız inşallah❤
Yeme içme konusunda hassaslastim çok çay kahve içerdim gündüz kahve yok akşam çay yok artık,Sağol canım benim bütün isteyenlere sana da nasip olsun inşallahVar tabiki canım olmaz mı sonda ki çok belli maşallah dikkat et kendine tatlim
Yapmaz mıyım kesin yaparımBazen geç duyulabiliyor panik yapma sakın
Oyyy yerim ben o tontirik kuzuyuuu
Çatlatma iğnesi kullanmadım bilmiyorum canım ama adet gelene kadar umut hep vardırKızlar yaa benim ovitrellenin 13. Günü doldu bgun bata 3 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı arada çok keskin ağrılarım oluyo karnımdada 2. Denemeydi bu ay iğneyle sizce hala umutlanabilirmiyim9 yıllık evliyim 8 düşük var
Umut hep vardir,umarım hamilesinizdir,Rabbim hayırlısı ile yüzünüzü güldursunKızlar yaa benim ovitrellenin 13. Günü doldu bgun bata 3 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı arada çok keskin ağrılarım oluyo karnımdada 2. Denemeydi bu ay iğneyle sizce hala umutlanabilirmiyim9 yıllık evliyim 8 düşük var
Inşallah kızlar ya çok sıkıldım artık cnkuRabbim
Amin canım inşallahMaşallah canım,ne güzel bir haber bu mutluluğunu burdan hissettim sağlıkla gelsin bir sürü sevinç getirsin inşallah
Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar yaa benim ovitrellenin 13. Günü doldu bgun bata 3 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı arada çok keskin ağrılarım oluyo karnımdada 2. Denemeydi bu ay iğneyle sizce hala umutlanabilirmiyim9 yıllık evliyim 8 düşük var
İnşallah aminYeme içme konusunda hassaslastim çok çay kahve içerdim gündüz kahve yok akşam çay yok artık,Sağol canım benim bütün isteyenlere sana da nasip olsun inşallah