Amin canımTebrik ediyorum şimdiden bazı lab larda 10 ve üzeri değerler gebe olarak kabul ediliyormus,sağlıkla artsın inşallah değeriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımTebrik ediyorum şimdiden bazı lab larda 10 ve üzeri değerler gebe olarak kabul ediliyormus,sağlıkla artsın inşallah değeriniz
Doktor hamilesin dedi haftaya cumartesi değerlerime tekrar bakılacakCanım 2 küsur su doğru hatrliuorsam daha adetine de baya var di sanırım inşallah sağlıkla değerin artar ve inşallah hamişsindir tatlim
Ay hadi inşallahKan verdim şimdi. 45 dk 1 saate çıkarmış sonuç. Hadi hayırlısı. Herşey Allahtan.
Tebrikler canım sağlıkla gelsin miniğinDoktor hamilesin dedi haftaya cumartesi değerlerime tekrar bakılacak
Sebepsiz de olabilir canım bi muayene olursun bir şey varsa çıkar yoksa için rahat eder en azındanAnladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için koronavirüste nasıl olur bilmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum en azından söylediklerinden sonra çünkü daha önce leke ile başlamazdı reglim çok şaşırdım ben de bu duruma
Oooo bebiş büyümüş de annesinin midesine neler yapıyormuş bilee bizler de bildiğin gibi canım, çok şükür gebe haberleri geliyor inşallah devam etsin burdaki tüm hanımlar müjdeyi versin arada uğra topiğimize, minikten ve kendin haber verMerhaba canım,
Biraz daha iyiyim şükür.
Pazartesi günü kalp atışını dinlemek için doktora gideceğim.
Kaç haftalık olduğu da netleşecek inşallah.
Öğleden sonraya kadar yoğun bulantı ve baş dönmeleri yaşıyorum.
Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor her şey
Nasılsın peki? Gebelik çalışmaları devam mı?Yok canım başka konuda ya
Tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktor hamilesin dedi haftaya cumartesi değerlerime tekrar bakılacak
Hayırlı haberini bekliyoruz canımKan verdim şimdi. 45 dk 1 saate çıkarmış sonuç. Hadi hayırlısı. Herşey Allahtan.
Amin canımTebrikler canım sağlıkla gelsin miniğin
Noldu canım sonucun hayırlı haberlerini bekliyoruzKan verdim şimdi. 45 dk 1 saate çıkarmış sonuç. Hadi hayırlısı. Herşey Allahtan.
regle kaç günün var canımAmin canım
Ben şekersiz sade kahve rica ediyorum hayatım
Git çok iyi 2 ameliyatımı o yaptı tavsiye ederim tüp bebek yaptırmadım onun için İstanbul Üniversitesi çapa da tedavi görüyorumKızlar selam nasılsınız? Ben tüp bebek için araştırmadaydım bir süredir. Doktor bir arkadaşımız vasıtasıyla Aret Kamar ile görüşmeye gideceğiz Kendisiyle ilgili bilgisi olan var mı? Daha görmedim ama nedense çok içime sindi
HamileyimmmmNoldu canım sonucun hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤❤
Yaaaaaa gözünüz aydinnnnn cook sevindim Allah sag saglim kucaginiza kavuştursun inşallah canimmmmmmHamileyimmmm❤❤❤
Çok sevindim canım hayırlı olsun tebrik edrim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahHamileyimmmm
Doktor hamilesin dedi haftaya cumartesi değerlerime tekrar bakılacak
Hamileyimmmm❤❤❤