Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
e

Ay hadi inşallah canım,haftaya çarşamba gideriz diyoruz kalp atışı falan da duyarız inşallah diye,o zamana kadar devam edicem bakalım 😄
Bazen geç duyulabiliyor panik yapma sakın 😚
Kızlar bizim bebiş göründü kalp atışıda alındı iğneye başladık Hayırlısıyla hepiniz kucağımıza alırız inşallah❤
Oyyy yerim ben o tontirik kuzuyuuu 😇💛

Kızlar yaa benim ovitrellenin 13. Günü doldu bgun bata 3 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı arada çok keskin ağrılarım oluyo karnımdada 2. Denemeydi bu ay iğneyle sizce hala umutlanabilirmiyim🤔 9 yıllık evliyim 8 düşük var 😒

Kızlar yaa benim ovitrellenin 13. Günü doldu bgun bata 3 gün kaldı dün test yaptım negatif çıktı arada çok keskin ağrılarım oluyo karnımdada 2. Denemeydi bu ay iğneyle sizce hala umutlanabilirmiyim🤔 9 yıllık evliyim 8 düşük var 😒
Çatlatma iğnesi kullanmadım bilmiyorum canım ama adet gelene kadar umut hep vardır 🌸

Umut hep vardir,umarım hamilesinizdir,Rabbim hayırlısı ile yüzünüzü güldursun

Canım Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar selam nasılsınız? Ben tüp bebek için araştırmadaydım bir süredir. Doktor bir arkadaşımız vasıtasıyla Aret Kamar ile görüşmeye gideceğiz🙏🏻 Kendisiyle ilgili bilgisi olan var mı? Daha görmedim ama nedense çok içime sindi😍

X