- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Canim ben kan değerim 255 çıktı doktor bayramdan sonra gel dedi ultrason ve tekrar kanı o zaman alacak virüs nedeniyle sürekli gitmemi istemiyor dojtor@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
M Minikkadin_19
@Narin99
Hannereyyan
Esmeralda41
Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarkan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu
@KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah
Anladım bitanem bayramdan sonraya bebiş de görünür Allah'ın izniyleCa
Canim ben kan değerim 255 çıktı doktor bayramdan sonra gel dedi ultrason ve tekrar kanı o zaman alacak virüs nedeniyle sürekli gitmemi istemiyor dojtor
Amin inşallah canım bencede hem kese hem bebek görünür inşaallah kalp atışını da duyduk mu tamamAnladım bitanem bayramdan sonraya bebiş de görünür Allah'ın izniyleRabbim tamamına erdirsin
Darısı burdaki tümm tatlı hanımlara kuzumAmin inşallah canım bencede hem kese hem bebek görünür inşaallah kalp atışını da duyduk mu tamam
Günaydın canım,hayırlı cumalar olsun,biz henüz ne kan verdik ne de kontorle gittik,oğlumda da 10 gün gecmisti öyle gitmiştik çok iyi hatırlıyorum kan değeri 12.000 gibi bir şeydi@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
M Minikkadin_19
@Narin99
Hannereyyan
Esmeralda41
Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarkan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu
Sakin sakin bekliyosun yani ne güzelGünaydın canım,hayırlı cumalar olsun,biz henüz ne kan verdik ne de kontorle gittik,oğlumda da 10 gün gecmisti öyle gitmiştik çok iyi hatırlıyorum kan değeri 12.000 gibi bir şeydi
Daha regline var zaten canım. Bence normal. İlerleyen zamanlarda katlanarak artacak. Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğin ve sağlıkla kucağına alKızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
Gözün aydın hayırlı olsun canımKızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
İnşallah çok aminDarısı burdaki tümm tatlı hanımlara kuzum
Amin canım duamdasinizDarısı burdaki tümm tatlı hanımlara kuzum
Canım sat 23 Nisan bat 18 mayısCanımm düşük falan değil iki gün sonra iki kat artar inşallahsağlıkla gelsin miniğin ♥ sat isteriiiiz
Daha regline var zaten canım. Bence normal. İlerleyen zamanlarda katlanarak artacak. Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğin ve sağlıkla kucağına al
Teşekkür ediyorum canım hepinize inşallahGözün aydın hayırlı olsun canım♥ sağlıkla artsın değerin inşallah
Gozunaydin olsun canım,aslında değil ama sen yine de her ihtimale karşı gidebilirsen reglin gectikten sonra tekrar kan verebilirsin,sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
Tamam kuzum bizi haberdar etmeyi unutma tekrar çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallahCanım sat 23 Nisan bat 18 mayıs ❤ salı tekrar kan vericem 4 katı filan olmalı o zamana çarşamba kendi doktorumda detaylı muayene olucam inşallah
Olmaz mıKızlar ben de 5 liralık testlerle kendi çapımda koyuluk takibi yapiyorum
Sizce ilerleme var mı sonuncusu bugüne ait
Ay hadi inşallah canım,haftaya çarşamba gideriz diyoruz kalp atışı falan da duyarız inşallah diye,o zamana kadar devam edicem bakalımOlmaz mısonraki bas bas bağırıyor
Var tabiki canım olmaz mı sonda ki çok belli maşallah dikkat et kendine tatlimKızlar ben de 5 liralık testlerle kendi çapımda koyuluk takibi yapiyorum
Sizce ilerleme var mı sonuncusu bugüne ait
Kızlar bizim bebiş göründü kalp atışıda alındı iğneye başladık Hayırlısıyla hepiniz kucağımıza alırız inşallah@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
M Minikkadin_19
@Narin99
Hannereyyan
Esmeralda41
İnşallah aminTeşekkür ediyorum canım hepinize inşallahAllahım sizinde beklediğiniz hayırlı haberleri müjdelesin.