Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım içinde sen de ol inşallahayyy çokşükür sizde bizim gözbebeğimizsiniz sonuçta topiğin ilk hamilelerisiniz siz iyi olun burada olun daha çok gebe haberi alırız inşallah
Canım regl döngüsünün beş güne kadar farklılık göstermesi normal 23-27 gün kısmına takılma önemli olan düzenli olarak her ay regl olman.Yeni bebiş haberleri gerçekten tam umudu kesmişken umut oluyor bana sanki kendim hamile kalmış gibi heyecan ve mutluluğunuza ortak oluyorum yeni annelerimizi kutluyorum
ben bu ay garip bir şey yaşadım kızlar regl olmam gereken günü tam kestiremiyorum geçende yazmıştım 24 günde oluyor 25 günde oluyor 23 günde oluyor hatta martta 27 günde bile oldu. Bu ay ise 13 ünde takvime göre olması gerekiyordu ama regl olacak gibi az sancıyla birlikte açık kahverengi lekelenme oldu ve 14ünde sabah ise nokta nokta tarzı minicik açık kahve leke olmuştu. Dün akşam kan kırmızıya dönünce regl oldum tamam dedim. Sizce doktora gitmeli miyim lekelenmeler bir sorun var gibi hissettirdi? Normal mi sizce?
Inşallah bitanem ❤kuzum mutlu sonuçlar alacaksın ben öyle hissediyorum inşallah yaşadıklarını burada paylaşacaksin ve herkese örnek olacak sabrın
Ben vermiştim canım ilk değerimi öyle öğrenmiştimCanlarım özel hastanenin acilinde kan alırlar mı acaba. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum ben mugladayim ve burada corona hastaları var hep.
Bende özele gideyim o zaman canımBen vermiştim canım ilk değerimi öyle öğrenmiştim
Git kuzum çok güzel sonuçla gel inşallahBende özele gideyim o zaman canım
Zaman daraldıkça içimi korku sarıyor bide negatif sonuç alırsam mahvolurum çok umutlandım bu sefer ister istemezGit kuzum çok güzel sonuçla gel inşallah
Canım degerim bugün 10.15 oldu 5 katı artmışO zaman beklemek lazım gebe kalırsan haber ver kuzumm
Canım 2 küsur su doğru hatrliuorsam daha adetine de baya var di sanırım inşallah sağlıkla değerin artar ve inşallah hamişsindir tatlimCanım degerim bugün 10.15 oldu 5 katı artmış
Tebrik ediyorum şimdiden bazı lab larda 10 ve üzeri değerler gebe olarak kabul ediliyormus,sağlıkla artsın inşallah değerinizCanım degerim bugün 10.15 oldu 5 katı artmış
Yani çizgi de bariz var kuzum ama testler yanıltır mi bilemiyorum inşallah güzel sonuçla gel, İnşallah pozitif sonuçla gelZaman daraldıkça içimi korku sarıyor bide negatif sonuç alırsam mahvolurum çok umutlandım bu sefer ister istemez
Nerde ban yedin bdv de miNe zamandır girmiyorum canım ondan. Banlanınca insanın giresi gelmiyor
Amin canım içinde sen de ol inşallah
Canım regl döngüsünün beş güne kadar farklılık göstermesi normal 23-27 gün kısmına takılma önemli olan düzenli olarak her ay regl olman.
Lekelenme tamamen adete döndü mü?
Daha önce de hep lekelenme ile mi başlardı?Döndü canım ama takıldığım şey lekelenme şeklinde olması gelmesi
Daha önce de hep lekelenme ile mi başlardı?
Burda okuduklarımı söyleyeyim canım lekelenme sebebiyle doktora gidip pco olduğu öğrenenleri okumuştum yalnız pco olabilmesi için döngün uymuyor. Bir de kist okumustum. Ve tabi yerleşme kanaması, düşük vs.
Bunları öğrenebilmek için doktora gitmen lazım. Hiçbiri de olmayabilir birçok kişinin de regli bu şekilde oluyor mesela
Merhaba canım,@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
@Minikkadin_19
@Narin99
@Hannereyyan
Esmeralda41
Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu
KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah
Yani çizgi de bariz var kuzum ama testler yanıltır mi bilemiyorum inşallah güzel sonuçla gel, İnşallah pozitif sonuçla gel
Nerde ban yedin bdv de mi