Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ca
@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
M Minikkadin_19
@Narin99
Hannereyyan Hannereyyan
Esmeralda41 Esmeralda41

Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar 🌸 kan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu 😇

@KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah 🙏
Canim ben kan değerim 255 çıktı doktor bayramdan sonra gel dedi ultrason ve tekrar kanı o zaman alacak virüs nedeniyle sürekli gitmemi istemiyor dojtor

@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
M Minikkadin_19
@Narin99
Hannereyyan Hannereyyan
Esmeralda41 Esmeralda41

Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar 🌸 kan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu 😇

@KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah 🙏
Günaydın canım,hayırlı cumalar olsun,biz henüz ne kan verdik ne de kontorle gittik,oğlumda da 10 gün gecmisti öyle gitmiştik çok iyi hatırlıyorum kan değeri 12.000 gibi bir şeydi 😅

Daha regline var zaten canım. Bence normal. İlerleyen zamanlarda katlanarak artacak. Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğin ve sağlıkla kucağına al🧿🧿
Gözün aydın hayırlı olsun canım♥ sağlıkla artsın değerin inşallah 🙏
Teşekkür ediyorum canım hepinize inşallah 🤲 Allahım sizinde beklediğiniz hayırlı haberleri müjdelesin. ❤️

Kızlar ben de 5 liralık testlerle kendi çapımda koyuluk takibi yapiyorum
Sizce ilerleme var mı sonuncusu bugüne ait😙

Eklentiler

• 20200515_123643.jpg
    20200515_123643.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 33
Canım sat 23 Nisan bat 18 mayıs ❤ salı tekrar kan vericem 4 katı filan olmalı o zamana çarşamba kendi doktorumda detaylı muayene olucam inşallah 🤲
Tamam kuzum bizi haberdar etmeyi unutma tekrar çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🙏🤗
Aybush Aybush canımm Sat 23 Nisan mış 😍

X