Canım bekle ilk hamile kalanların çoğu testte bile göremiyor kanda görebiliyor ama silik çizgi her defasında çıkıyorsa hamilelik var bence hayırlı olsunBu gercekmi kuzum yaa inanamiyorum ruyada gibiyim gerçekten bu sefer oldu mu
Koparcam etlerini azcık bekle 1 hafta kadar bir daha yap koyu çıkacakEvet canım erken gebelik testi ''day comforts'' diye bir marka. Sanki ucuz testlerde daha koyu çıkmıştı gibi geliyo
Allahimmm insallahhhOldu kız oldu gözünaydın
Hadi hayırlısı olsun inşallah dikkat et kendineGünaydın canım inşallah değildir zaten çıktığımda yok nadiren gece ateşler içinde yanınca Sürekli su vurdum heryerime korktuk birana eşim gidip test yapalım dedi bekleyelim dedim paniğe gerek yok
Ya çizgi belli zaten niye üzülüyorsun ki daha yeni olduğu için silik çıkıyor aaa deliye bak sevineceğine üzülüyor bideEvet canım erken gebelik testi ''day comforts'' diye bir marka. Sanki ucuz testlerde daha koyu çıkmıştı gibi geliyo
Inşallah vardır canım benim inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuCanım bekle ilk hamile kalanların çoğu testte bile göremiyor kanda görebiliyor ama silik çizgi her defasında çıkıyorsa hamilelik var bence hayırlı olsun
Koparcam etlerini azcık bekle 1 hafta kadar bir daha yap koyu çıkacakyeni Gebesin ondan silik çıkıyor
KUzum napcami şaşırdım 20 aydir bu gunu bekliyorum o.kadar doktor gittik muayene olduk ne eşimde ne bende hicbir problem bulunamamisti doktor kafani takmadiginda hamile kalacaksın demişti. gerçekten de öyle oldu 1 ay önce babami kaybettim ve babam öldükten sonra kafamda hamilelik düşüncesi yoktu bi süre öylesine keyfe keder ilişki yaşadım planlamadan. Yani kanda da pozitifi görürsem gerçekten mucize bisey olacak bu Allahın izniyleYa çizgi belli zaten niye üzülüyorsun ki daha yeni olduğu için silik çıkıyor aaa deliye bak sevineceğine üzülüyor bide
İnşallah kuşum biliyorum kolay değil ama pozitif düşün git kan testi yaptır en iyisi kesinleşsinKUzum napcami şaşırdım 20 aydir bu gunu bekliyorum o.kadar doktor gittik muayene olduk ne eşimde ne bende hicbir problem bulunamamisti doktor kafani takmadiginda hamile kalacaksın demişti. gerçekten de öyle oldu 1 ay önce babami kaybettim ve babam öldükten sonra kafamda hamilelik düşüncesi yoktu bi süre öylesine keyfe keder ilişki yaşadım planlamadan. Yani kanda da pozitifi görürsem gerçekten mucize bisey olacak bu Allahın izniyle
IFTARDAN sonra gideceğiz inşallahİnşallah kuşum biliyorum kolay değil ama pozitif düşün git kan testi yaptır en iyisi kesinleşsin
Ozaman inanıcaksın
Canımm daha adetine dört gün var çoook normal çizgi çıkmayadabilirdiGUNAYDIN CANLARIMMM❤BIRAZ ONCE ILK IDRARLA YAPTIM VE HEMEN BELIRGINLESMEYE BASLAYAN 2. SILIK CIZGI OLUŞTU DURDUKCA DA KOYULAŞIYOR FAKAT YINE SILIK CIKMASI KAFAMI KARISTIRMIYOR DEGIL. ASLINDA FOTODA NET CIKMIYOR NORMALDE DAHA PEMBE VE BELIRGIN EN IYISI IFTARDAN SONRA GIDIP KAN VERMEK
Sağol canım benim inan hiç bilmiyorumki ama dayak yemiş gibiyim öyle yaniSakinkal canımm geçmiş olsun cereyanda mı kaldın acaba rüzgarda falan?
İnşallah canım benimHadi hayırlısı olsun inşallah dikkat et kendine
Canım güzel olacak sen sadece içini ferah tut Allahın izniyle akşama çok güzel sonuçlarla gelecen gör bakInşallah vardır canım benim inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu20 aydır kaç yüz tane test yaptım bilmiyorum ama ilk defa silik bile olsa çizgi çıktı çok şükür
Vücut ağrısı mı var?Sağol canım benim inan hiç bilmiyorumki ama dayak yemiş gibiyim öyle yani
Sende olmazsan sesiz doğuracak bu kızçeler hiç haberimiz olmayacakJaylah
Missmelo
Gamzeekrt
M Minikkadin_19
N Narin99
Hannereyyan
Esmeralda41
Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarkan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu
KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah
Kaçmaaaz elim yakalarındaSende olmazsan sesiz doğuracak bu kızçeler hiç haberimiz olmayacak