- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Harikasın ya maşallah sanaKaçmaaaz elim yakalarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın ya maşallah sanaKaçmaaaz elim yakalarında
Gözün aydinn canmmmmm Allah saglikla kucahinada almayi nasip etsinnnnGUNAYDIN CANLARIMMM❤ BIRAZ ONCE ILK IDRARLA YAPTIM VE HEMEN BELIRGINLESMEYE BASLAYAN 2. SILIK CIZGI OLUŞTU DURDUKCA DA KOYULAŞIYOR FAKAT YINE SILIK CIKMASI KAFAMI KARISTIRMIYOR DEGIL. ASLINDA FOTODA NET CIKMIYOR NORMALDE DAHA PEMBE VE BELIRGIN EN IYISI IFTARDAN SONRA GIDIP KAN VERMEK
Sağol kuzum Allah razı olsun. O.kadar umudumu kaybetmistim ki bebek konusunda hala inanamiyorum kan sonucunu görmeden icimrahat etmicek. ❤Canımm daha adetine dört gün var çoook normal çizgi çıkmayadabilirdi gözün aydınnn
Inşallah canım Ağzından bal damlıyorCanım güzel olacak sen sadece içini ferah tut Allahın izniyle akşama çok güzel sonuçlarla gelecen gör bak
Amin canimmm inşallah kandada görürüm pozitifi ❤Gözün aydinn canmmmmm Allah saglikla kucahinada almayi nasip etsinnnn ❤
Goreceksinnn olumlu düşün kuzucummmAmin canimmm inşallah kandada görürüm pozitifi ❤
Ayy sabah ağla ağla bı hoş oldum mucize gercektenBenim yok canım alıntı yaptım bunu
Allah yardımcın olsun şifalar versin
Canım var pembiş çizgi gözün aydın olsun kan ver bence rahatlatsinGUNAYDIN CANLARIMMM❤ BIRAZ ONCE ILK IDRARLA YAPTIM VE HEMEN BELIRGINLESMEYE BASLAYAN 2. SILIK CIZGI OLUŞTU DURDUKCA DA KOYULAŞIYOR FAKAT YINE SILIK CIKMASI KAFAMI KARISTIRMIYOR DEGIL. ASLINDA FOTODA NET CIKMIYOR NORMALDE DAHA PEMBE VE BELIRGIN EN IYISI IFTARDAN SONRA GIDIP KAN VERMEK
Canım geçmiş olsun korkma hiç korona degil bende geçen hafta öyleydim ateşim vardı her yerim agriyodu limonlu açık çay içtim çorba falan tükettim geçti canımGünaydın canım inşallah değildir zaten çıktığımda yok nadiren gece ateşler içinde yanınca Sürekli su vurdum heryerime korktuk birana eşim gidip test yapalım dedi bekleyelim dedim paniğe gerek yok
Hadi inşallah sende de güzel haberler alırız canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün bat günüm bekliyorum bakalim inşallah gelmez
Hayırlı sabahlar canım inşallah aminGüzel anne adayları tatlı hanımlar hepinize hayırlı sabahlar Rabbim cuma hürmetine tüm hayırlı dualarımızı kabul buyursun inşallah
Sağol canım benim inan hiç bilmiyorumki ama dayak yemiş gibiyim öyle yani
Sağol kuzum Allah razı olsun. O.kadar umudumu kaybetmistim ki bebek konusunda hala inanamiyorum kan sonucunu görmeden icimrahat etmicek. ❤
Şimdi gebelik tescillendi gözün aydın canım sağlıcakla al inşallah kucağına .Kızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
İnşallah canım İnşallah sağlıcakla alırız hepimizŞimdi gebelik tescillendi gözün aydın canım sağlıcakla al inşallah kucağına .
Canımm düşük falan değil iki gün sonra iki kat artar inşallah sağlıkla gelsin miniğin ♥ sat isteriiiizKızlar hcg 31 çıkmış beklenen regl 18 yada 17 mayıs düşük mü sanki
20 ay yazmışsın ya o kadar duygulandım ki... Rabbim devamını da sağlıkla getirsin inşallah ♥Sağol kuzum Allah razı olsun. O.kadar umudumu kaybetmistim ki bebek konusunda hala inanamiyorum kan sonucunu görmeden icimrahat etmicek. ❤
Günaydın canımm hadi bakalım biz de bekliyoruz heyecanlaGünaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün bat günüm bekliyorum bakalim inşallah gelmez