Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocaman dere otu yere

Allah seni ne yapmasın işte bu da senin imtihanın demekki ben de çoook sabırsızım eşim de hep söylenirdi bana
Sanırım sabrı öğretiyor bana Allahım Benim de eşim çok söylenir her istediğim hemen olacak öle bir insanım .Koç burcunun en kötü özelliği heralde sabırsızlık

Bizim en erken Ağustos Eylül e kaldı tüp bebek .Halbuki yazın istiyordum ya okullar açılmadan .Yani eşim o ilacı kullanmasaydı diyorum Böyle olamayacaktı diyorum hep .Bu ay tüpe başlardım .Ama belki de böylesi daha hayırlı olacak bilmiyorum

Vakti zamanı varki? Oyalanıyorsun... Bende çok oyalandım demekki böyle olması lazımmış

Kuzucum senin mutlaka takviyeye ihtiyacın var ihmal etme
Aynen canım bugünden başladım bakalım nasıl olacak.ama doktorum özellikle erken uyu bol su iç ve bolca yeşillik ye dedi bunlar yumurta kalitesini ilaçlardan önce arttıran şeymiş.ben gece pek kalmıyorum farkındaysan erken uyuyorum hergün salata tüketiyorum ki eskiden salata yemezdim pek birde su hiç ama hiç içmiyordum sadece bir bardak şimdi içiyorum çokşükür düşükten sonra özellikle...doktorum dvit ve q10 da özellikle tavsiye etmişti

Doktorun çok güzel önerilerde bulunmuş canım. Vücuduna iyi bakmalısın daha bebiş gelecek orada büyüyecek Allahın izniyle

Progesteron a bakilmis mıydı adetin 21.günü

Kabul etmessen. Kendini üzmeye devam edersin. Kabul edersen kendi Derdine derman ararsın. Rahatlamak için feraha kavuşmak için en güzeli kabullenmek
Ne kadar doğru söyledin ya ben de yıllardı kabullenemiyordum hem kendimi hem eşimi üzüyordum.şimdi derdimize çareler bulmaya çalışıyorum. Rabbim burdakı herkesin kucaklarını boş koymasın.bazen çok gücsüz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…