Kocaman dere otu yereKızlar şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim,progesteron hormonunun istenen değer araliklarinda olmamasi yumurtlama olmuyor demekmiş aynı zamanda,luteal faz yetmezliginin sebeplerinden biri de progesteronun düşük olması imiş bu ayda olmasaydı benim adetler 25-26 gün e indiği için l-arginin ve e vitamini de eklicektim,şimdi de kocamdan dereotu istedim gelirken alicakProgesteronu Doğal Olarak Arttırmanın Yolları Nelerdir? - Prof.Dr. Bülent Tıraş
Progesteronu Doğal Olarak Arttırmanın Yolları Nelerdir? Progesteronu arttıran besinleri sayfamızda bulablirsiniz.www.bulenttiras.com
Sanırım sabrı öğretiyor bana AllahımAllah seni ne yapmasınişte bu da senin imtihanın demekki ben de çoook sabırsızım eşim de hep söylenirdi bana
Kuzum adet oldum karnım ağrıyor bir yandan ev süpürüyorum işler bitmiyor evde halbuki iki kişiyizYavruuuuuuuu kuş sen nerelerdesin bakayımözletiyotsun kendini
Vakti zamanı varki? Oyalanıyorsun... Bende çok oyalandım demekki böyle olması lazımmışBizim en erken Ağustos Eylül e kaldı tüp bebek .Halbuki yazın istiyordum ya okullar açılmadan .Yani eşim o ilacı kullanmasaydı diyorum Böyle olamayacaktı diyorum hep .Bu ay tüpe başlardım .Ama belki de böylesi daha hayırlı olacak bilmiyorum
Oyyyy kuzum bizde hep beraber bebişlerinizi burda büyütecez birsürü teyzeleri olacakCanım çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sizlere de bir bir inşallah,hep burda olucam yanınızdayım her hamişte halaya durmadan gitmek yok
Kuzum tabiki öyle ama önerdiği set 400 tl yakn birşeydiKuzu sana sitemizde şöyle bir kür var onu deneyin demez zaten basit bir macunu, Hayıt suyunu bile parayla alıyorsun
Belki de öyle canım ama ben hala bu durumu kabullenemedim .Neden ben diye soruyorum sürekliVakti zamanı varki? Oyalanıyorsun... Bende çok oyalandım demekki böyle olması lazımmış
Yanıklar baharat diye bir instagram da sayfa var bize oraya sorduk orası da 400 dedi canımKuzum tabiki öyle ama önerdiği set 400 tl yakn birşeydi
Aynen canım bugünden başladım bakalım nasıl olacak.ama doktorum özellikle erken uyu bol su iç ve bolca yeşillik ye dedi bunlar yumurta kalitesini ilaçlardan önce arttıran şeymiş.ben gece pek kalmıyorum farkındaysan erken uyuyorum hergün salata tüketiyorum ki eskiden salata yemezdim pek birde su hiç ama hiç içmiyordum sadece bir bardak şimdi içiyorum çokşükür düşükten sonra özellikle...doktorum dvit ve q10 da özellikle tavsiye etmiştiKuzucum senin mutlaka takviyeye ihtiyacın var ihmal etme
Kabul etmessen. Kendini üzmeye devam edersin. Kabul edersen kendi Derdine derman ararsın. Rahatlamak için feraha kavuşmak için en güzeli kabullenmekBelki de öyle canım ama ben hala bu durumu kabullenemedim .Neden ben diye soruyorum sürekli
Canım adetin 3. Günü git kontrol iste yumurta sayımı öğrenmek istiyorum kistim vs varmı adetim sancılı geçti de bişey deBENİM GİTTİĞİM DOKTORLAR NEDEN BAKMIYOR ACABA ALTTAN MUAYENE
Balım bu tarz ürünler hep bu fiyat. Şu macunlar varya küçücük kutusu 65-70 tl. inanayım mı bilemiyorum ki çok faydasını gören var bizzat sordum da kişilere, hormonlarımı bozdu diyen de varKuzum tabiki öyle ama önerdiği set 400 tl yakn birşeydi
Doktorun çok güzel önerilerde bulunmuş canım. Vücuduna iyi bakmalısın daha bebiş gelecek orada büyüyecek Allahın izniyleAynen canım bugünden başladım bakalım nasıl olacak.ama doktorum özellikle erken uyu bol su iç ve bolca yeşillik ye dedi bunlar yumurta kalitesini ilaçlardan önce arttıran şeymiş.ben gece pek kalmıyorum farkındaysan erken uyuyorum hergün salata tüketiyorum ki eskiden salata yemezdim pek birde su hiç ama hiç içmiyordum sadece bir bardak şimdi içiyorum çokşükür düşükten sonra özellikle...doktorum dvit ve q10 da özellikle tavsiye etmişti
Ayyy hadi inşallah canım hiç unudum yok ama genede dua almak dilemek en güzeliDoktorun çok güzel önerilerde bulunmuş canım. Vücuduna iyi bakmalısın daha bebiş gelecek orada büyüyecek Allahın izniyle
Alttan muayene etmeyen kadın doğumcu mu olurmuş belki kist vardır ne biliim folikul sayisina boyutuna bakmak isterBENİM GİTTİĞİM DOKTORLAR NEDEN BAKMIYOR ACABA ALTTAN MUAYENE
Progesteron a bakilmis mıydı adetin 21.günüTakipli oldugum doktor bitkisel şeyler onermedi faydası yok vs diye. Hep hormon klomen gonalf dayanıyor.. benim babam tıbbın çare olamadığı bir noktada bitkisel ile şifa bulmustu zamanında ama ben artık ne kullansam ne yesem ne icsem cikmaza girdim. Bilinen FSH lh amh prolaktin vs hormonlari sorunsuz ama yumurta büyümüyor catlamiyor ya da. Ben ne kullaniyim kizlar neyde şifa buldunuz bana ne önerirsiniz
Ne kadar doğru söyledin ya ben de yıllardı kabullenemiyordum hem kendimi hem eşimi üzüyordum.şimdi derdimize çareler bulmaya çalışıyorum. Rabbim burdakı herkesin kucaklarını boş koymasın.bazen çok gücsüz oluyoruzKabul etmessen. Kendini üzmeye devam edersin. Kabul edersen kendi Derdine derman ararsın. Rahatlamak için feraha kavuşmak için en güzeli kabullenmek