- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Bitmesin küllerimi den daha yeni doğduyoruzAynen bende ruhen bittim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmesin küllerimi den daha yeni doğduyoruzAynen bende ruhen bittim artik
Alem kızsın Aybush kız bu ismin anlamı neBitmesin küllerimi den daha yeni doğduyoruz
Özele bakAlem kızsın Aybush kız bu ismin anlamı ne
On numara beş yıldızÖzele bak
Haklısın canım .İnşallah kabullenebilirim bende ..Kabul etmessen. Kendini üzmeye devam edersin. Kabul edersen kendi Derdine derman ararsın. Rahatlamak için feraha kavuşmak için en güzeli kabullenmek
Canım testlerde yanlışlık yoksa yumurtlama görünüyor. 4 mayısta testi ne zaman yaptın doktora ne zaman gittin?Kızlar bi bakın hele tahmini adet 26 mayıs yine mi yumurtluyorum 3 mayısta pik yaptı 4 mayısta doktor kontrolünde yumurta göremedi sanırım çatlamış dedi şimdi yeniden mi ovulasyon oluyor acaba
Amh düşük maalesef..ama bu Prof amh falan hikaye ona takılmayın demiş bir arkadaşımaCanım eşinde ve sende herhangi bir sorun yoksa bir süre bekle bence .Ama önce amh değerine felan baktır .Bir muayene olmak önemli
İlk 3 mayısta yaptım pik oldu zaten 3 mayıs ve 1 mayısı değerlendirdik 4 mayısta doktora gittim yumurtama bakıcaktı hafif pkoluyum ama geçen ay gebe kaldım kendiliğinden düştü baktı sıvısı var sanırım çatlamış dedi işte testlerin ilki bu devamı yukardaCanım testlerde yanlışlık yoksa yumurtlama görünüyor. 4 mayısta testi ne zaman yaptın doktora ne zaman gittin?
Canım belki doktora gitmeden hemen önce çatlamıştir burda da pik görünüyor bariz yumurtlama. Hani gebelik mi acaba diye de düşünüyorum ama çook erken gebelik içinİlk 3 mayısta yaptım pik oldu zaten 3 mayıs ve 1 mayısı değerlendirdik 4 mayısta doktora gittim yumurtama bakıcaktı hafif pkoluyum ama geçen ay gebe kaldım kendiliğinden düştü baktı sıvısı var sanırım çatlamış dedi işte testlerin ilki bu devamı yukarda
Geçen ay bu şekilde öğrendim gebeliği ama anlamam için 4 gün boyunca pik çıktı çatlamıyor bu diye şüphe ettimCanım belki doktora gitmeden hemen önce çatlamıştir burda da pik görünüyor bariz yumurtlama. Hani gebelik mi acaba diye de düşünüyorum ama çook erken gebelik için
Evet canım olabiliyor ama henüz dokuz gün geçmiş ya çıkar mı bilemedim. Testlere devam et bakalım Hem gebelik oluşmuş bir kere, yine olması yüksek ihtimalGeçen ay bu şekilde öğrendim gebeliği ama anlamam için 4 gün boyunca pik çıktı çatlamıyor bu diye şüphe ettim ☺
İnşallahEvet canım olabiliyor ama henüz dokuz gün geçmiş ya çıkar mı bilemedim. Testlere devam et bakalım Hem gebelik oluşmuş bir kere, yine olması yüksek ihtimal
Canım ya tekrar yunurtluyorsun yada gebelik var bence ovu takip et testlerle yine koyu devam eder çatlamazsa gebelik testi yap derimKızlar bi bakın hele tahmini adet 26 mayıs yine mi yumurtluyorum 3 mayısta pik yaptı 4 mayısta doktor kontrolünde yumurta göremedi sanırım çatlamış dedi şimdi yeniden mi ovulasyon oluyor acaba
Edicem yine değerlendiricem bu akşam nr olur ne olmaz bugün gebelik testi yaptım dayanamayıp 1 saat sonra çizgi çıktı ama sanırım kuruma çizgisiCanım ya tekrar yunurtluyorsun yada gebelik var bence ovu takip et testlerle yine koyu devam eder çatlamazsa gebelik testi yap derim
Adetin 2.günü alttan neyi ögrenmek için bakıyorlarKızlaaaar bence bebek isteyen her kadın bunu yapmalı. Bakın amh diyoruz değil mi düşük çıktı yüksek çıktı vs. Ben gebelik düşünmeye başladığımda amh testinden tutun rahim filmine kadar çekildim. Ama ennn ihmal edilen neydi biliyor musunuz adetin ikinci günü alttan muayene. Hangi doktora gittiysem "Bizim için önemli olan amh değerinin kaç olduğu değil ultrasonda gördüğümüz" dedi.
Lütfen ihmal etmeyin bunu
Folikül sayısına bakıyorlar canım o foliküllerden yumurta çıkıyor. Bir de yumurtalıklar daha net görünüyor adetliyken. Ne var ne yok kist pco vs ortaya çıkıyorAdetin 2.günü alttan neyi ögrenmek için bakıyorlar
Kuzum hcg testlerini boşa harcama ovulasyon testlerine devam et çıkar ortaya zatenEdicem yine değerlendiricem bu akşam nr olur ne olmaz bugün gebelik testi yaptım dayanamayıp 1 saat sonra çizgi çıktı ama sanırım kuruma çizgisi
Haklısın canım .İnşallah kabullenebilirim bende ..
3 değişik doktorda da yıllardır 2 tane çıktı hep sagda sol da yokFolikül sayısına bakıyorlar canım o foliküllerden yumurta çıkıyor. Bir de yumurtalıklar daha net görünüyor adetliyken. Ne var ne yok kist pco vs ortaya çıkıyor