Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi bakın hele tahmini adet 26 mayıs yine mi yumurtluyorum 3 mayısta pik yaptı 4 mayısta doktor kontrolünde yumurta göremedi sanırım çatlamış dedi şimdi yeniden mi ovulasyon oluyor acaba

Eklentiler

• IMG_20200513_154433.jpg
    IMG_20200513_154433.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bi bakın hele tahmini adet 26 mayıs yine mi yumurtluyorum 3 mayısta pik yaptı 4 mayısta doktor kontrolünde yumurta göremedi sanırım çatlamış dedi şimdi yeniden mi ovulasyon oluyor acaba
Canım testlerde yanlışlık yoksa yumurtlama görünüyor. 4 mayısta testi ne zaman yaptın doktora ne zaman gittin?

Canım testlerde yanlışlık yoksa yumurtlama görünüyor. 4 mayısta testi ne zaman yaptın doktora ne zaman gittin?
İlk 3 mayısta yaptım pik oldu zaten 3 mayıs ve 1 mayısı değerlendirdik 4 mayısta doktora gittim yumurtama bakıcaktı hafif pkoluyum ama geçen ay gebe kaldım kendiliğinden düştü baktı sıvısı var sanırım çatlamış dedi işte testlerin ilki bu devamı yukarda

Eklentiler

• IMG_20200503_153338.jpg
    IMG_20200503_153338.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 19
İlk 3 mayısta yaptım pik oldu zaten 3 mayıs ve 1 mayısı değerlendirdik 4 mayısta doktora gittim yumurtama bakıcaktı hafif pkoluyum ama geçen ay gebe kaldım kendiliğinden düştü baktı sıvısı var sanırım çatlamış dedi işte testlerin ilki bu devamı yukarda
Canım belki doktora gitmeden hemen önce çatlamıştir 😊 burda da pik görünüyor bariz yumurtlama. Hani gebelik mi acaba diye de düşünüyorum ama çook erken gebelik için

Canım belki doktora gitmeden hemen önce çatlamıştir 😊 burda da pik görünüyor bariz yumurtlama. Hani gebelik mi acaba diye de düşünüyorum ama çook erken gebelik için
Geçen ay bu şekilde öğrendim gebeliği ama anlamam için 4 gün boyunca pik çıktı çatlamıyor bu diye şüphe ettim ☺️

Geçen ay bu şekilde öğrendim gebeliği ama anlamam için 4 gün boyunca pik çıktı çatlamıyor bu diye şüphe ettim ☺
Evet canım olabiliyor ama henüz dokuz gün geçmiş ya çıkar mı bilemedim. Testlere devam et bakalım 😊 Hem gebelik oluşmuş bir kere, yine olması yüksek ihtimal 🤗

Canım ya tekrar yunurtluyorsun yada gebelik var bence ovu takip et testlerle yine koyu devam eder çatlamazsa gebelik testi yap derim

Canım ya tekrar yunurtluyorsun yada gebelik var bence ovu takip et testlerle yine koyu devam eder çatlamazsa gebelik testi yap derim
Edicem yine değerlendiricem bu akşam 🤭 nr olur ne olmaz bugün gebelik testi yaptım dayanamayıp 1 saat sonra çizgi çıktı ama sanırım kuruma çizgisi

Eklentiler

• IMG_20200513_153052.jpg
    IMG_20200513_153052.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 29
🌸Kızlaaaar bence bebek isteyen her kadın bunu yapmalı. Bakın amh diyoruz değil mi düşük çıktı yüksek çıktı vs. Ben gebelik düşünmeye başladığımda amh testinden tutun rahim filmine kadar çekildim. Ama ennn ihmal edilen neydi biliyor musunuz adetin ikinci günü alttan muayene. Hangi doktora gittiysem "Bizim için önemli olan amh değerinin kaç olduğu değil ultrasonda gördüğümüz" dedi.
Lütfen ihmal etmeyin bunu 🌸
Adetin 2.günü alttan neyi ögrenmek için bakıyorlar

Haklısın canım .İnşallah kabullenebilirim bende ..
Folikül sayısına bakıyorlar canım o foliküllerden yumurta çıkıyor. Bir de yumurtalıklar daha net görünüyor adetliyken. Ne var ne yok kist pco vs ortaya çıkıyor
3 değişik doktorda da yıllardır 2 tane çıktı hep sagda sol da yok
Tüp bebek tedavisinde de 2 tane oldu o kadar iğneye ragmen
Opu da 1 tanesi geldi ötekini alamadılar canlı yaptıtdığım için izledim çığlık atarken 😵

X