Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arı ürünleri hiç kullanmadim onları araştırıyım şimdi. Çok teşekkür ederim 😥
Canım ibrahim Saraçoğlu nun internet sitesine bak oraya tahlillerini gönderiyorsun sonuçlara göre öneride bulunuyorlar. Bunu dene derim. Çünkü hormonlarına tüm sonuçlarına bakarak bir öneride bulunmaları ezberden bir şeyler kullanmaktan daha mantiklidir

Ben kendimden başka herkesi teselli edebiliyorum , kendime gelince umutsuz vaka 🤦‍♀️Dua et canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin :)
Umutsuz vaka değilsin kuzum bir mücadelen var ve karşılığı gelecek sadece senin herkesten daha çok zamana ve sabra ihtiyacın var

Canım ibrahim Saraçoğlu nun internet sitesine bak oraya tahlillerini gönderiyorsun sonuçlara göre öneride bulunuyorlar. Bunu dene derim. Çünkü hormonlarına tüm sonuçlarına bakarak bir öneride bulunmaları ezberden bir şeyler kullanmaktan daha mantiklidir
Tamam canim çok sağol bunu bilmiyordum hemen göndericem

incelemenizi öneririm çok fazla macun sayfası gördüm çok kişinin hormonunu bozduğunu da duydum. Bunlar ise doğal yağlar bir de yaniklar baharat var kızlar yine hormonlara göre öneride bulunuyorlar inceleyin mutlaka

Eklentiler

• Screenshot_20200513-163403_1.jpg
    Screenshot_20200513-163403_1.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 15
🌸Kızlaaaar bence bebek isteyen her kadın bunu yapmalı. Bakın amh diyoruz değil mi düşük çıktı yüksek çıktı vs. Ben gebelik düşünmeye başladığımda amh testinden tutun rahim filmine kadar çekildim. Ama ennn ihmal edilen neydi biliyor musunuz adetin ikinci günü alttan muayene. Hangi doktora gittiysem "Bizim için önemli olan amh değerinin kaç olduğu değil ultrasonda gördüğümüz" dedi.
Lütfen ihmal etmeyin bunu 🌸
BENİM GİTTİĞİM DOKTORLAR NEDEN BAKMIYOR ACABA ALTTAN MUAYENE

Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm Bal0ncuk Bal0ncuk
Kızlar ibrahim Saraçoğlu nun sperm sorunlarına karşı da bir sürü kürü var zaten biliyorsunuzdur. internet sitesinden ulaşın tahlil sonuçlarına göre öneride bulunuyorlar. Mesela hız sorunu varsa içerik değişiyor bir ara bizim de böyle bir sorunumuz vardı tüm tahlillere bakarak ürün önerisinde bulundular

Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm Bal0ncuk Bal0ncuk
Kızlar ibrahim Saraçoğlu nun sperm sorunlarına karşı da bir sürü kürü var zaten biliyorsunuzdur. internet sitesinden ulaşın tahlil sonuçlarına göre öneride bulunuyorlar. Mesela hız sorunu varsa içerik değişiyor bir ara bizim de böyle bir sorunumuz vardı tüm tahlillere bakarak ürün önerisinde bulundular
ay canım ben bir ara yazmıştım.. bana set göndermek istediler o yüzden durdum :KK70:

Takipli oldugum doktor bitkisel şeyler onermedi faydası yok vs diye. Hep hormon klomen gonalf dayanıyor.. benim babam tıbbın çare olamadığı bir noktada bitkisel ile şifa bulmustu zamanında ama ben artık ne kullansam ne yesem ne icsem cikmaza girdim. Bilinen FSH lh amh prolaktin vs hormonlari sorunsuz ama yumurta büyümüyor catlamiyor ya da. Ben ne kullaniyim kizlar neyde şifa buldeunuz bana ne önerirsiniz
Selam canım geçmiş olsun inşAllah tez zamanda hamile kalırsın. Ben yumurtalık büyüten gelişdiren incir kürü biliyorum bunun yanında havuç kürü ayrı ayrı yapılır ve içilir.istersen kendinde araşdır üzme kendini olucak bebeyin inşAllah

2 igneli aşılama 6 kez de klomen kullandım. İki ay önce lh 6.5 FSH 5.7 amh 2.4 e2 47 idi.. zamanında çok takviye yedim içtim. Tüp bebek diyen de var bekle diyen de var. Çok daraldim artık ya. Ben bu arı ürünlerinden kullanmadım hiç fakat hayıt çayı içmiştim bı ara. Bana ne tavsiye edersiniz peki takviye için kizlar
Canım hayıt tan verim alabilmen için 3 ay kullanmak zorundasın. Ve Arı ekmeği ve sütünü kullan.
Emin ol işe yarayacak. Pko varmı sende?

Umutsuz vaka değilsin kuzum bir mücadelen var ve karşılığı gelecek sadece senin herkesten daha çok zamana ve sabra ihtiyacın var
Ah o sabır bende hiç yok kendimi bildim bileli sabırsızım .8 aylık doğmuşum , yolda doğmuşum düşün Yani :rolleyes:

eşime kuzum.. eşimin tahlil sonuçlarını attım.. saraçoğlunun seti varmış onu önerdiler.. hatta indirim felan yaparız dediler.. o yüzden bende yanaşmadım.. daha farklı yaklaşım bekliyordum :KK43:
Kuzu sana sitemizde şöyle bir kür var onu deneyin demez zaten basit bir macunu, Hayıt suyunu bile parayla alıyorsun

Kızlar şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim,progesteron hormonunun istenen değer araliklarinda olmamasi yumurtlama olmuyor demekmiş aynı zamanda,luteal faz yetmezliginin sebeplerinden biri de progesteronun düşük olması imiş bu ayda olmasaydı benim adetler 25-26 gün e indiği için l-arginin ve e vitamini de eklicektim,şimdi de kocamdan dereotu istedim gelirken alicak😂

X