- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Canım ibrahim Saraçoğlu nun internet sitesine bak oraya tahlillerini gönderiyorsun sonuçlara göre öneride bulunuyorlar. Bunu dene derim. Çünkü hormonlarına tüm sonuçlarına bakarak bir öneride bulunmaları ezberden bir şeyler kullanmaktan daha mantiklidirArı ürünleri hiç kullanmadim onları araştırıyım şimdi. Çok teşekkür ederim
Umutsuz vaka değilsin kuzum bir mücadelen var ve karşılığı gelecek sadece senin herkesten daha çok zamana ve sabra ihtiyacın varBen kendimden başka herkesi teselli edebiliyorum , kendime gelince umutsuz vakaDua et canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin :)
Tamam canim çok sağol bunu bilmiyordum hemen göndericemCanım ibrahim Saraçoğlu nun internet sitesine bak oraya tahlillerini gönderiyorsun sonuçlara göre öneride bulunuyorlar. Bunu dene derim. Çünkü hormonlarına tüm sonuçlarına bakarak bir öneride bulunmaları ezberden bir şeyler kullanmaktan daha mantiklidir
Tamam canim çok sağol bunu bilmiyordum hemen göndericem
Kesinlikle canım,umutsuz olmayın bir gün sürpriziniz gelecekUmutsuz vaka değilsin kuzum bir mücadelen var ve karşılığı gelecek sadece senin herkesten daha çok zamana ve sabra ihtiyacın var
BENİM GİTTİĞİM DOKTORLAR NEDEN BAKMIYOR ACABA ALTTAN MUAYENEKızlaaaar bence bebek isteyen her kadın bunu yapmalı. Bakın amh diyoruz değil mi düşük çıktı yüksek çıktı vs. Ben gebelik düşünmeye başladığımda amh testinden tutun rahim filmine kadar çekildim. Ama ennn ihmal edilen neydi biliyor musunuz adetin ikinci günü alttan muayene. Hangi doktora gittiysem "Bizim için önemli olan amh değerinin kaç olduğu değil ultrasonda gördüğümüz" dedi.
Lütfen ihmal etmeyin bunu
Adetin ikinci günü git canım yumurtalar ne durumda öğrenmek istiyorum de ihmal etme önemli bir şey buBENİM GİTTİĞİM DOKTORLAR NEDEN BAKMIYOR ACABA ALTTAN MUAYENE
ay canım ben bir ara yazmıştım.. bana set göndermek istediler o yüzden durdumOgretmennhanimm Bal0ncuk
Kızlar ibrahim Saraçoğlu nun sperm sorunlarına karşı da bir sürü kürü var zaten biliyorsunuzdur. internet sitesinden ulaşın tahlil sonuçlarına göre öneride bulunuyorlar. Mesela hız sorunu varsa içerik değişiyor bir ara bizim de böyle bir sorunumuz vardı tüm tahlillere bakarak ürün önerisinde bulundular
Selam canım geçmiş olsun inşAllah tez zamanda hamile kalırsın. Ben yumurtalık büyüten gelişdiren incir kürü biliyorum bunun yanında havuç kürü ayrı ayrı yapılır ve içilir.istersen kendinde araşdır üzme kendini olucak bebeyin inşAllahTakipli oldugum doktor bitkisel şeyler onermedi faydası yok vs diye. Hep hormon klomen gonalf dayanıyor.. benim babam tıbbın çare olamadığı bir noktada bitkisel ile şifa bulmustu zamanında ama ben artık ne kullansam ne yesem ne icsem cikmaza girdim. Bilinen FSH lh amh prolaktin vs hormonlari sorunsuz ama yumurta büyümüyor catlamiyor ya da. Ben ne kullaniyim kizlar neyde şifa buldeunuz bana ne önerirsiniz
Canım hayıt tan verim alabilmen için 3 ay kullanmak zorundasın. Ve Arı ekmeği ve sütünü kullan.2 igneli aşılama 6 kez de klomen kullandım. İki ay önce lh 6.5 FSH 5.7 amh 2.4 e2 47 idi.. zamanında çok takviye yedim içtim. Tüp bebek diyen de var bekle diyen de var. Çok daraldim artık ya. Ben bu arı ürünlerinden kullanmadım hiç fakat hayıt çayı içmiştim bı ara. Bana ne tavsiye edersiniz peki takviye için kizlar
Eşine değil de sana mı anlamadımay canım ben bir ara yazmıştım.. bana set göndermek istediler o yüzden durdum
eşime kuzum.. eşimin tahlil sonuçlarını attım.. saraçoğlunun seti varmış onu önerdiler.. hatta indirim felan yaparız dediler.. o yüzden bende yanaşmadım.. daha farklı yaklaşım bekliyordumEşine değil de sana mı anlamadım
Ay bende ters etki yapar diye korkuyorumay canım ben bir ara yazmıştım.. bana set göndermek istediler o yüzden durdum
Ah o sabır bende hiç yok kendimi bildim bileli sabırsızım .8 aylık doğmuşum , yolda doğmuşum düşün YaniUmutsuz vaka değilsin kuzum bir mücadelen var ve karşılığı gelecek sadece senin herkesten daha çok zamana ve sabra ihtiyacın var
Yavruuuuuuuu kuş sen nerelerdesin bakayımAh o sabır bende hiç yok kendimi bildim bileli sabırsızım .8 aylık doğmuşum , yolda doğmuşum düşün Yani
Kuzu sana sitemizde şöyle bir kür var onu deneyin demez zaten basit bir macunu, Hayıt suyunu bile parayla alıyorsuneşime kuzum.. eşimin tahlil sonuçlarını attım.. saraçoğlunun seti varmış onu önerdiler.. hatta indirim felan yaparız dediler.. o yüzden bende yanaşmadım.. daha farklı yaklaşım bekliyordum
Allah seni ne yapmasınAh o sabır bende hiç yok kendimi bildim bileli sabırsızım .8 aylık doğmuşum , yolda doğmuşum düşün Yani