- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Canım çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sizlere de bir bir inşallah,hep burda olucam yanınızdayım her hamişte halaya durmadan gitmek yokEsmeralda41 canım inanmıyorum yaşaşsın ya şükürler olsun çok ama çok mutlu oldum Allahım sen ne büyüksün ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızlar beni uyandırmasa haberim olmayacak
Canım çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sizlere de bir bir inşallah,hep burda olucam yanınızdayım her hamişte halaya durmadan gitmek yok
Sağol canım okudum dvit ve q10 u bende kullanıyorum ara ara şimdi düzenli kullanacam ama omega3 almayı düşünüyordum inşallah bizede faydası olur. Aslında benim sıkıntım ilaç sevmiyorum içemiyorum ama denemekte fayda varHadi inşallah canım ya valla açılış yapıldı çoktaaan devamı gelsin
Bunları kullanmış canım yazısını da bi oku
Çok sağol canım benim,bir gece ansızın daralinca senin beni nasıl teselli etmiş olduğunu hep hatirliycam,burdaki herkesin desteği çok kıymetli,bir gün gelicek bebeklerimiz için aynı topikte yine birarada olucaz inşallah ben bugün inandım siz de inanın mucadeleye devamYaaa gördüm şimdiEsmeralda41 hayırlı olsun canım çok sevindim inşalalh devamı gelir ve sağlıkla kucağına alırsın . @Srpgrsy kuzu sıra sende
Kuzucum senin mutlaka takviyeye ihtiyacın var ihmal etmeSağol canım okudum dvit ve q10 u bende kullanıyorum ara ara şimdi düzenli kullanacam ama omega3 almayı düşünüyordum inşallah bizede faydası olur. Aslında benim sıkıntım ilaç sevmiyorum içemiyorum ama denemekte fayda var
Çok sağol canım,amin inşallahHayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebiş inşallahçok sevindim canım
6-7 af sağda 6-7 af solda en son muayenede. O ay aşılama oldu gonalf e rağmen kaç folikulden 1 tanesi büyüdü catladiydiKızlaaaar bence bebek isteyen her kadın bunu yapmalı. Bakın amh diyoruz değil mi düşük çıktı yüksek çıktı vs. Ben gebelik düşünmeye başladığımda amh testinden tutun rahim filmine kadar çekildim. Ama ennn ihmal edilen neydi biliyor musunuz adetin ikinci günü alttan muayene. Hangi doktora gittiysem "Bizim için önemli olan amh değerinin kaç olduğu değil ultrasonda gördüğümüz" dedi.
Lütfen ihmal etmeyin bunu
Canım aşılama ve klomen tedavilerinde yumurtalar ne durumdaydı. Sağ ve solda toplam kaç folikül gözlendi?2 igneli aşılama 6 kez de klomen kullandım. İki ay önce lh 6.5 FSH 5.7 amh 2.4 e2 47 idi.. zamanında çok takviye yedim içtim. Tüp bebek diyen de var bekle diyen de var. Çok daraldim artık ya. Ben bu arı ürünlerinden kullanmadım hiç fakat hayıt çayı içmiştim bı ara. Bana ne tavsiye edersiniz peki takviye için kizlar
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahCanım çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sizlere de bir bir inşallah,hep burda olucam yanınızdayım her hamişte halaya durmadan gitmek yok
Folikül sayısı çok iyi peki sperm testi yaptırdınız mi?6-7 af sağda 6-7 af solda en son muayenede. O ay aşılama oldu gonalf e rağmen kaç folikulden 1 tanesi büyüdü catladiydi
Folikül sayısı çok iyi peki sperm testi yaptırdınız mi?6-7 af sağda 6-7 af solda en son muayenede. O ay aşılama oldu gonalf e rağmen kaç folikulden 1 tanesi büyüdü catladiydi
Sperler her zaman iyiydi bu süreçte en son ileri hareket yüzde 65 morfoloji 8 di. Adetin ikinci günü af sayısı güzel oluyor. Fakat büyüyüp gelişmiyor benim anladığım. Heralde bahsettiğim su genetik rahatsızlıktan. Kortizon da içiyorum androjenlerde duzene girmiş fakat yumurtalar neden böyle kaç doktor gezdim ama hep rutin şeylerFolikül sayısı çok iyi peki sperm testi yaptırdınız mi?
Amin inşallah canım,Rabbim herkesi mutlu sonla buluştursun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Yumurtalar cevap vermiyor yani. iğneli aşılama da olmuşsun halbuki. Doğal yağlar var bazı macunlar var arı sütü propolis bunlar kalıyor sanırım denemediğinSperler her zaman iyiydi bu süreçte en son ileri hareket yüzde 65 morfoloji 8 di. Adetin ikinci günü af sayısı güzel oluyor. Fakat büyüyüp gelişmiyor benim anladığım. Heralde bahsettiğim su genetik rahatsızlıktan. Kortizon da içiyorum androjenlerde duzene girmiş fakat yumurtalar neden böyle kaç doktor gezdim ama hep rutin şeyler
Arı ürünleri hiç kullanmadim onları araştırıyım şimdi. Çok teşekkür ederimYumurtalar cevap vermiyor yani. iğneli aşılama da olmuşsun halbuki. Doğal yağlar var bazı macunlar var arı sütü propolis bunlar kalıyor sanırım denemediğin
Ben kendimden başka herkesi teselli edebiliyorum , kendime gelince umutsuz vakaÇok sağol canım benim,bir gece ansızın daralinca senin beni nasıl teselli etmiş olduğunu hep hatirliycam,burdaki herkesin desteği çok kıymetli,bir gün gelicek bebeklerimiz için aynı topikte yine birarada olucaz inşallah ben bugün inandım siz de inanın mucadeleye devam
Hep ediyorum canım günüm gecem dua,inşallah sesimiz duyulucak yukarı kattanBen kendimden başka herkesi teselli edebiliyorum , kendime gelince umutsuz vakaDua et canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin :)