Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Edicem yine değerlendiricem bu akşam nr olur ne olmaz bugün gebelik testi yaptım dayanamayıp 1 saat sonra çizgi çıktı ama sanırım kuruma çizgisi
Sende mi ovülasyon hikayesinden aldın testlerini

Niye öyle yapıldı ya anestezi alınmıyor mu

Pik nedemek yahuuu
Canım ovulasyonda t çizgisi c çizgisi kadar veya ondan daha fazla koyu olursa bu pik anlamına geliyor. Yani yumurta tam olgunluğa geldi yakında çatlayacak demek. Ovulasyonda pik gördükten sonra teste devam ediyoruz bu defa aradığımız şey t çizgisinin silikleşmesi. Bu da çatladığı anlamına geliyor. Bu iki değerli günü mutlaka değerlendirmek lazım

Hmmm hic denemedim ov. testini peki degerlendirmeyi gündüs yada gece nasil anlicaz gece degerlendik diyelim gec kaldiysek

Hmmm hic denemedim ov. testini peki degerlendirmeyi gündüs yada gece nasil anlicaz gece degerlendik diyelim gec kaldiysek
Pik günü, çatladığı gün ve sonrasındaki günü mutlaka değerlendirirsen kaçırmış olmazsın canım. Zaten pik gününü değerlendirdin mi içerde yumurtayı bekleyen spermler bulunmuş oluyor

Ufak ufak tüp bebek takiplerine başladılar canım. Biraz daha ortalık durulsun yumurta takibine başla derim naçizane fikrim
Çapa başlamadı daha üniversite hastanesi ya özele yetişemem uçtu fiyatlar
Ovü testi yaptım bu ay kendi çapımda oldu çatladı tuttu da kimyasal oldu benim tahminim orta kalitede bir yumoş tu vücut attı

Çapa başlamadı daha üniversite hastanesi ya özele yetişemem uçtu fiyatlar
Ovü testi yaptım bu ay kendi çapımda oldu çatladı tuttu da kimyasal oldu benim tahminim orta kalitede bir yumoş tu vücut attı
O zamann inşallah daha kaliteli yumurtalar gelsin bakalımm Hem bize bir yumurta lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…