Sende mi ovülasyon hikayesinden aldın testleriniEdicem yine değerlendiricem bu akşamnr olur ne olmaz bugün gebelik testi yaptım dayanamayıp 1 saat sonra çizgi çıktı ama sanırım kuruma çizgisi
Niye öyle yapıldı ya anestezi alınmıyor mu3 değişik doktorda da yıllardır 2 tane çıktı hep sagda sol da yok
Tüp bebek tedavisinde de 2 tane oldu o kadar iğneye ragmen
Opu da 1 tanesi geldi ötekini alamadılar canlı yaptıtdığım için izledim çığlık atarken
Grip idim o günNiye öyle yapıldı ya anestezi alınmıyor mu
Aynen canım.Grip idim o gün
Ben hep 2 yumurta oluyorum
Adetli iken oluşuyor dimi onları görüyorlar 2.yada 3. Günü
Yok canım başka yerdenSende mi ovülasyon hikayesinden aldın testlerini
Ovalisyon testinde t çizgisinin kop koyu olması demekPik nedemek yahuuu
Hmmm yeni yeni birşeyler ögreniyorumOvalisyon testinde t çizgisinin kop koyu olması demek
Rica ederim canım bende burda öğrendim merak etme öğreniyoruz bişeyler işteHmmm yeni yeni birşeyler ögreniyorumteşekkürler
Canım ovulasyonda t çizgisi c çizgisi kadar veya ondan daha fazla koyu olursa bu pik anlamına geliyor. Yani yumurta tam olgunluğa geldi yakında çatlayacak demek. Ovulasyonda pik gördükten sonra teste devam ediyoruz bu defa aradığımız şey t çizgisinin silikleşmesi. Bu da çatladığı anlamına geliyor. Bu iki değerli günü mutlaka değerlendirmek lazımPik nedemek yahuuu
İkiside büyüdü çatladı opu da bir tanesi geldi 3.güne ulaştı transfer yapıldıAynen canım.
Peki sonrasında o iki yumurtanın gelişme durumunu takip ettiniz mi?
Bu tüp bebek zamanı olan değil mi? Şuan da takip edilmesi gerekir benceİkiside büyüdü çatladı opu da bir tanesi geldi 3.güne ulaştı transfer yapıldı
Hastaneler bakmıyor canım acil olmadıkça burdaBu tüp bebek zamanı olan değil mi? Şuan da takip edilmesi gerekir bence
Ufak ufak tüp bebek takiplerine başladılar canım. Biraz daha ortalık durulsun yumurta takibine başla derim naçizane fikrimHastaneler bakmıyor canım acil olmadıkça burda
Pik günü, çatladığı gün ve sonrasındaki günü mutlaka değerlendirirsen kaçırmış olmazsın canım. Zaten pik gününü değerlendirdin mi içerde yumurtayı bekleyen spermler bulunmuş oluyorHmmm hic denemedim ov. testini peki degerlendirmeyi gündüs yada gece nasil anlicaz gece degerlendik diyelim gec kaldiysek
Çapa başlamadı daha üniversite hastanesi ya özele yetişemem uçtu fiyatlarUfak ufak tüp bebek takiplerine başladılar canım. Biraz daha ortalık durulsun yumurta takibine başla derim naçizane fikrim
O zamann inşallah daha kaliteli yumurtalar gelsin bakalımmÇapa başlamadı daha üniversite hastanesi ya özele yetişemem uçtu fiyatlar
Ovü testi yaptım bu ay kendi çapımda oldu çatladı tuttu da kimyasal oldu benim tahminim orta kalitede bir yumoş tu vücut attı
Arı sütüne inanıyorum o 1 taneyi boş çıkarmadıO zamann inşallah daha kaliteli yumurtalar gelsin bakalımmHem bize bir yumurta lazım
O zaman devam kuzumArı sütüne inanıyorum o 1 taneyi boş çıkarmadı