- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
Esmeralda41 canım inanmıyorum yaşaşsın ya şükürler olsun çok ama çok mutlu oldum Allahım sen ne büyüksün ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızlar beni uyandırmasa haberim olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnn Evet eklendim canım listeye maşallah kuzuya da sanada sağ salım kucağına da alırsın inşallah canımKuzumm hatırlayamadım çook özür dilerim sen listemizde var mısın bakemm???
Hamilelik şeytan kulağına kurşun çok iyi gidiyor darısı burdaki tüm dostlarıma tez vakitte inşallah
Anladim canim cok sagol cevapladigin icin ust üste ilişki de ben çok zorlanıyorum ya bilmiyorum nasıl olacak vok yorucu bir süreç oluyor her türlü inşallah bu ay tutmustur uğraştırmaz bizi önümüzdeki ayaKuzu mesela pik öncesi, pik günü, ve catladiktan sonra değerlendiriyor normalde.ovulasyon yapanlar. Ama olmayınca olmuyor. Olacağı varsa alakasız bir günde tek ilişkiyle bile oluyor.
Şu gün oldu bugün olmadı kısmına takılma pik günü ilişki olmuş, içerde sperm vardır. Bebiş gelecekse gelir
Sende bendensin canım bende çok zorlanıyorum özellikle yumurtlama zamanı kasık ağrısından duramıyorum...Allah kolaylıklar versin nediyeyimAnladim canim cok sagol cevapladigin icin ust üste ilişki de ben çok zorlanıyorum ya bilmiyorum nasıl olacak vok yorucu bir süreç oluyor her türlü inşallah bu ay tutmustur uğraştırmaz bizi önümüzdeki aya
Canım normalde 30 günde regl oluyorum 15 Mayıs ama geçen ay düşük yaptım 3 gün gecikti bende 18 ine kadar beklicem..evde 30 tane test var ama yapmayacağım kesin kararlıyım
Canım eşinde ve sende herhangi bir sorun yoksa bir süre bekle bence .Ama önce amh değerine felan baktır .Bir muayene olmak önemliKızlar bir konu danışmak istiyorum..ikinci çocuk için uğraşıyorum ama yaş 37.adanada bir Prof var muayenesi 450 tl acaba İnan gitsem mi yoksa biraz daha bekleyim mi ? Bata 3 gün var..tutmazsa gitsem mi acaba? Doktor cidden çok önemli ? Birde direk tüp bebek falan mı denesem valla böyle aylarca uğraşacak ruh halinde değilim ne yapacağımı şaşırdım
Bekle kuzum biraz dahaCanım normalde 30 günde regl oluyorum 15 Mayıs ama geçen ay düşük yaptım 3 gün gecikti bende 18 ine kadar beklicem..evde 30 tane test var ama yapmayacağım kesin kararlıyım
Sakinkal Larka kızlar bence Esmeralda41 nın kullandığı takviyelere bi bakın
[/QUO. Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun kuzum.İnşallahAmiiinnn Evet eklendim canım listeye maşallah kuzuya da sanada sağ salım kucağına da alırsın inşallah canım
Üşenenin çocuğu olmazmış benden söylemesiAnladim canim cok sagol cevapladigin icin ust üste ilişki de ben çok zorlanıyorum ya bilmiyorum nasıl olacak vok yorucu bir süreç oluyor her türlü inşallah bu ay tutmustur uğraştırmaz bizi önümüzdeki aya
Hadi inşallah canım ya valla açılış yapıldı çoktaaan devamı gelsinGelmedi canım gelecek diye de korkmuyor değilim regl ağrısına benzeyen ağrıyı hafif hafif ara ara yaşıyorum akıntı var dua ediyorum
Bunları kullanmış canım yazısını da bi okuYa ben kaçırdım neymiş onlar
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebiş inşallah çok sevindim canımSorma kuzum yaa eşim artik varsa da bilelim yoksa da bilelim deyince yaptım yoksa ben daa bekliycektim çok teşekkür ederim hepimizin ki seninki de inşallah kan vermeye götürmüyor simdi de kocam beni virus var diye ama hayırlısı ile 5.haftaya girelim hem kan hem kese aradan çıkar inşallah
Sat 16 Nisandi,beklenmeyen bana ugurlu geldi totem yaptım tuttu resmen
Ne demek canımm
teşekkür edeIstiyordu hatta benimki hazırdı ama bu kez gümrükten geçmiş gelmiş sadece ptt kargoya vergi ödedik 27 lira tutarinda
TeArı ekmeği, propolis arı sütü... Bunlar daha faydalı haplardan Arı ekmeği bulursan polen e gerek yok. Arıcılığa baslıcam herhalde bu gidişle ben
Yaaaa maşallah çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin kuzucuk .darısı hepimize olsun.Kızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Yumurtaların demekki tembel.. Çalıştırman lazım sadece Hayıt kürü ve vitamin takviyesi yapsan yeterli olacakBenimde dün kah hastalığı için 17 oh ölçümü vardı. Bata 6 gün vardı progesteron da baktirdim 1.96 çıkmış. Yani yumurtlama olmamış bu ay sanırım.Adetlerim düzenli ağrı akıntı hissetmistim oysaki. Çok mutsuzum bir yeri düzeltmeye çalıştıkça baska bir yer bozuluyor. Göz yaşları sel
Adetin ikinci günü doktora git yumurtalar ne durumda bi baksın canım. Ona göre takviye vs gerekebilirBenimde dün kah hastalığı için 17 oh ölçümü vardı. Bata 6 gün vardı progesteron da baktirdim 1.96 çıkmış. Yani yumurtlama olmamış bu ay sanırım.Adetlerim düzenli ağrı akıntı hissetmistim oysaki. Çok mutsuzum bir yeri düzeltmeye çalıştıkça baska bir yer bozuluyor. Göz yaşları sel
Çok teşekküler iyi dileklerin için canım,sana da tez zamana inşallahteşekkür ede
Te
Yaaaa maşallah çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin kuzucuk .darısı hepimize olsun.