resveratrol dediğin multivitamin mi oluyorIşte benim bebekler bunun dışında arı sütü kapsül aliyorduk eşimle o bitti atmışım Nutral Threapy idi
Hayır canım siyah uzum esktresi aslinda icince de üzüm aromasi geliyordu zaten,dr um tavsiye etmişti üstü kapali olarak bu maddeyiresveratrol dediğin multivitamin mi oluyor
Yaaa Evet beklenmeyince gelmedi çok onurlu seninkiSorma kuzum yaa eşim artik varsa da bilelim yoksa da bilelim deyince yaptım yoksa ben daa bekliycektimçok teşekkür ederim hepimizin ki seninki de inşallah kan vermeye götürmüyor simdi de kocam beni virus var diye ama hayırlısı ile 5.haftaya girelim hem kan hem kese aradan çıkar inşallah
Sat 16 Nisandi,beklenmeyen bana ugurlu geldi totem yaptım tuttu resmen
Evet kuzum ya hiç böyle olduğunu bilmezdim bunca yıldır tanırım kendisiniYaaa Evet beklenmeyince gelmedi çok onurlu seninki
Sorma kuzum yaa eşim artik varsa da bilelim yoksa da bilelim deyince yaptım yoksa ben daa bekliycektimçok teşekkür ederim hepimizin ki seninki de inşallah kan vermeye götürmüyor simdi de kocam beni virus var diye ama hayırlısı ile 5.haftaya girelim hem kan hem kese aradan çıkar inşallah
Sat 16 Nisandi,beklenmeyen bana ugurlu geldi totem yaptım tuttu resmen
Sağol kuzum sana da halaylar çekicez inşallah çok çok inşallahl yupiiiiiiiiiii
Yaaa gördüm şimdi
Ama çok haklısın canım işin çok zorBende yorgunum bugün havadan galiba
Hiç çalışasım yok valla
Ya ben kaçırdım neymiş onlar
Bu ayda sen güzel haberler ver inşallah antibiyotik üzerine gelirse harika olurAma çok haklısın canım işin çok zor
Kutlamalar bitmedi yetiştin kiiiiii hamiş varrrrrYa ben kaçırdım neymiş onlar
Canım inşallah ama inanki çok zor kaçırdım çünkü yumurtlamayıBu ayda sen güzel haberler ver inşallah antibiyotik üzerine gelirse harika olur
Aaaa kimmiş hamiş kızKutlamalar bitmedi yetiştin kiiiiii hamiş varrrrr
Hiç belli olmaz orası iste hayırlısını iste dua etCanım inşallah ama inanki çok zor kaçırdım çünkü yumurtlamayıhatta yeni bat yazdırsam yeridir
Aaaa kimmiş hamiş kız