- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Hayırlısı olsun canım hakkında rabbim sanada nasip eder inşallahEvet canım yuksek degıl ama hayıtı içmeden önceki ay 12 idi hayıt içtim 14 oldu yaklaşık 5 hafta içtim artık cıktıysada mayıs adetımle temızlenır dıye dusunuyorum. Cunku bazen 1 ay ara ile tüp bebek yapıyorlar o kadar ilaçlarla hormonlar yukselmesıne ragmen
Normal doğum vakumla çekmişler üstüne kordon dolanmış boynuma zor olmuş baya6 kg mıhangi yoldan doğmuşsun canım 6 kg olarak hey maşallah
Ah anaciginin dün gibi aklindadir o anlar nasıl doğurdum ben bu kızceyi diyeNormal doğum vakumla çekmişler üstüne kordon dolanmış boynuma zor olmuş baya
İkinizde sağ salimsiniz böyle yapma artık lütfen ben hiç girmedim sosyal medyaya üzülürüm diye elinden geldiğince uzak dur da üzülme sende huzurunuz kaçmasınKızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felanİnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti
Hiç unutulucak gibi değil ki zaten tekim benAh anaciginin dün gibi aklindadir o anlar nasıl doğurdum ben bu kızceyi diye
Aynen canım keşke hiç bakmasaydım dedim bende .Yok akıllandım artık ya birdaha böyle üzmeyeceğim kendimi de eşimi deİkinizde sağ salimsiniz böyle yapma artık lütfen ben hiç girmedim sosyal medyaya üzülürüm diye elinden geldiğince uzak dur da üzülme sende huzurunuz kaçmasın
Soranlara ne zaman bebek yapıcan diyenlere bakacaksan yapayım diyorum zaten sesleri çıkmıyor bir daha hiç çekinme sende yapıştır lafı üstüne gelirler her gün sorarlar bileAynen canım keşke hiç bakmasaydım dedim bende .Yok akıllandım artık ya birdaha böyle üzmeyeceğim kendimi de eşimi de
Bugün duygusal bir boşalma yaşamışsiniz çok doğal olarak ve çok da güzel aşmissiniz,olur öyle arada mühim olan mücadeleyi bırakmayıp aynı umut ve inançla devam edebilmek,umarım hayırlısıyla gözyaşlarin sevinç gözyaşına dönüşürKızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felanİnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti
İnşallah canım evet insan bazen tutamıyor kendimi ama rahatladım gerçekten .Çok şükür .Rabbim hepimize sevinç gözyaşlarını yaşatsınBugün duygusal bir boşalma yaşamışsiniz çok doğal olarak ve çok da güzel aşmissiniz,olur öyle arada mühim olan mücadeleyi bırakmayıp aynı umut ve inançla devam edebilmek,umarım hayırlısıyla gözyaşlarin sevinç gözyaşına dönüşür
Aminn inşallah hepimiz inşallah Allah isteyen herkese versinAllah yardımcın olsun kuzum inşallah bir sonrakini sağlıcakla kucağına alırsın
Aminnn kolay degil hertarafimizda bebek var. Inşallah seneye bizde anneler gününü kutlarizİnşallah canım evet insan bazen tutamıyor kendimi ama rahatladım gerçekten .Çok şükür .Rabbim hepimize sevinç gözyaşlarını yaşatsın
İnşallah canım inşallahAminnn kolay degil hertarafimizda bebek var. Inşallah seneye bizde anneler gününü kutlariz
Yaaa önlemiymiş hiç haberim yoktuBenim doğum günüm de 15.11. Çok şanslısın huy konusunda çok ugraştıran bir bebek olmayacak
Çok ayıp ve kırıcı bir cümle.. İnsanlara ne zaman çocuk yapacaksın demek.. Sanki yemek yapacak... Ne ara bu kadar incitici oldukSoranlara ne zaman bebek yapıcan diyenlere bakacaksan yapayım diyorum zaten sesleri çıkmıyor bir daha hiç çekinme sende yapıştır lafı üstüne gelirler her gün sorarlar bile
O benim dogum günüm canım henüz çocuğum yokYaaa önlemiymiş hiç haberim yoktubaşka nasıl olabilir acaba☺ Nasıl gidiyor hamileliğin peki değişimler başladı mı ?