Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım hakkında rabbim sanada nasip eder inşallah

Kızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felan İnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti

İkinizde sağ salimsiniz böyle yapma artık lütfen ben hiç girmedim sosyal medyaya üzülürüm diye elinden geldiğince uzak dur da üzülme sende huzurunuz kaçmasın

İkinizde sağ salimsiniz böyle yapma artık lütfen ben hiç girmedim sosyal medyaya üzülürüm diye elinden geldiğince uzak dur da üzülme sende huzurunuz kaçmasın
Aynen canım keşke hiç bakmasaydım dedim bende .Yok akıllandım artık ya birdaha böyle üzmeyeceğim kendimi de eşimi de

Aynen canım keşke hiç bakmasaydım dedim bende .Yok akıllandım artık ya birdaha böyle üzmeyeceğim kendimi de eşimi de
Soranlara ne zaman bebek yapıcan diyenlere bakacaksan yapayım diyorum zaten sesleri çıkmıyor bir daha hiç çekinme sende yapıştır lafı üstüne gelirler her gün sorarlar bile

Bugün duygusal bir boşalma yaşamışsiniz çok doğal olarak ve çok da güzel aşmissiniz,olur öyle arada mühim olan mücadeleyi bırakmayıp aynı umut ve inançla devam edebilmek,umarım hayırlısıyla gözyaşlarin sevinç gözyaşına dönüşür

İnşallah canım evet insan bazen tutamıyor kendimi ama rahatladım gerçekten .Çok şükür .Rabbim hepimize sevinç gözyaşlarını yaşatsın

Soranlara ne zaman bebek yapıcan diyenlere bakacaksan yapayım diyorum zaten sesleri çıkmıyor bir daha hiç çekinme sende yapıştır lafı üstüne gelirler her gün sorarlar bile
Çok ayıp ve kırıcı bir cümle.. İnsanlara ne zaman çocuk yapacaksın demek.. Sanki yemek yapacak... Ne ara bu kadar incitici olduk Rabbim ol derse olur.. Sanki kendi ellerinde olup olmayacağı.. Herşey nasip kısmet...

Bende bi iki kere bakcaksan hem yapim dedim bakariz bakariz sen yeterki dogur dediler keşke hemen öyle kolay olsa kimi anne adaylarina göre cok kolay kiminede benim gibilerine cok zor bazen insan prs etme durumuna geliyor yoruluyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…