Prolaktinin yüksek değil bende 23 falan dı hamile kalmadan önce ki ayBi bana mı yaramadı bu otlar prolaktınımı yukselttı 12 iken 14 oldu tsh 1.8 iken 1.97 oldu anlayamadım.. diğer testlerım içinde 3 4 gun içinde adet olcam onu beklıyorum östrojenımı cok yukseltmemiştr inşallah. Hayıt otu için burdan eski yazılnlara baktım bnm gbi olanlarda cok var fah ı baskılarken prolaktın ve ostrojenı arttırmış... sanırım bu otlar fsh cok yuksek olup ostrojenı cok düşük kişiler için gecerli bişey benm östrojenım 66 idi 80 üstü istemıyorlar tüp bebekte. Yukseldıysede haziranda yapıcam tüp bebegı inşallah düşer adetımle temizlenir
Merhabaayani çıkabilir ama çıkmayabilir de sonucu görüp hemen ümitsiz olma bazisinda adet öncesi de çıkıyor bazisinda adet birkaç geçe çıkıyor. değişiyor
Hadi bakalım gelmez inşallahAnladimm canim sagol 10 yil düşünsem aklima gelmezdi benide ekleyin ozaman 16.05.
Olsun bir gün geçmesi bile yetero ümitsizligi görmemek icin galiba bi kac gün daha beklicem galiba ben Test icin
Olsun bir gün geçmesi bile yeter
Tüm kadınların anneler günü kutlu olsun ♥Hepimizin Anneler günü kutlu olsun ..❤❤
Bekliyoruz biz debugün de olmazsam alicam yarin bi test yapicam cünkü hic bi belirtim yok normalde bat dan bi kac gün önce sivilcem cikardi cikmadi cok sasiriyorum
Inşallah benim bebiş geliyorda 2aylik olmadana minik kalbi duruyor kürtaj oluyorum maalesefHadi bakalım gelmez inşallahbebiş gelir
Ben kasiklarda gerilme var karnim pit pit segeriyor belim agriyor ama bakalim nasipTüm kadınların anneler günü kutlu olsun ♥
Bekliyoruz biz de
Tüm kadınların anneler günü kutlu olsun ♥
Bekliyoruz biz de
Evet canım yuksek degıl ama hayıtı içmeden önceki ay 12 idi hayıt içtim 14 oldu yaklaşık 5 hafta içtim artık cıktıysada mayıs adetımle temızlenır dıye dusunuyorum. Cunku bazen 1 ay ara ile tüp bebek yapıyorlar o kadar ilaçlarla hormonlar yukselmesıne ragmenProlaktinin yüksek değil bende 23 falan dı hamile kalmadan önce ki ay
Gerekli testler yapıldı mı?Inşallah benim bebiş geliyorda 2aylik olmadana minik kalbi duruyor kürtaj oluyorum maalesef
Vardır bunda da bir hikmetMelodiminEsi Test negatif çıktı canım muhtemelen kimyasal idi ovülasyon takip ile ortaya çıktı çogu kadın farkına varmadan yaşabiliyor muş
Kader mukadderat
Yapildi canim bi sorun cikmadi Hayirlisi artik 6 tane melegim varGerekli testler yapıldı mı?
Altı mıYapildi canim bi sorun cikmadi Hayirlisi artik 6 tane melegim var
Evet maalesef 6kere kürtaj oldumAltı mı
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bir sonrakini sağlıcakla kucağına alırsınEvet maalesef 6kere kürtaj oldum
6 kg mıAnnem bezimi açtığında yapıyor muşum hatta gelde övme
7 aylıkken yürümüşüm
8 aylıkken konuşmuşum
6 kg doğmuşum
Hiç ders çalışmadım iyi derecelerle geçtim zayıf dersim yok tu okurken çalıştım da
Nasıl övmiyim beaaaa
O anne adayı da çok şanslı
Benimde transferim tutsa idi 18.11.2020 idi tahmini doğumu