Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bende kendime ve eşime çok yapıyordum ama çok üzülüyor insan elinde olmadan yapıyorsun sende üzülme sende anne olucaksın inşallah

dün bende öyleydim
halada öyleyim daha kendime gelemedim

dün bende öyleydim
halada öyleyim daha kendime gelemedim
Kızlar al bendende okadar iki gündür allak bullağım canım hiç bukadar yanmamıştı ve ilkkez bukadar çok ağladım artık sinirler boşaldı kaybettiğim bebeğim aklıma geldi ağladımda ağladım... bu hayattan artık zevk alamaz halar geldim... annemden uzak oluşumda çok etkili oldu hep bir özlem bitirdi beni

Oldum olası şu internette yapılan gösterişlerden nefret ederim
Dünya sadece onların etrafında döndü bir günlüğüne, şehit annelerini, öksüzleri düşünmeden...
Üzülmeyin diyemem ben de çok üzüldüm vaktiyle, böyle şeyler mutlaka oluyor kızlar insanı yaralıyor, ümitsizliğe sebep oluyor, o gün bizim için hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz.
İnşallah tez vakitte unutulur bunlar

Canım benim seninde anneler günün kutlu olsun evladınla birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşarsınız inşalla

Sağ ol bitanem geçen seneki duygularımı yaşamışsıniz, İnşallah seneye yerini kutlamalar alır
İnşallah canım benim inşallah tüm sevenlerim ve ailemde aynı duayı dün yapıp durdu...içim çok acıdı çok vardır bundada bir hayır kesinlikle bunu biliyorum ama bazen insanın elinde olmadan gerçekleşiyor bazı şeyler...Allahım hiç bir kadının kucağını boş bırakmadın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…