- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
Bunu bende kendime ve eşime çok yapıyordum ama çok üzülüyor insan elinde olmadan yapıyorsun sende üzülme sende anne olucaksın inşallahKızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felanİnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti
İnşallah canım çok teşekkür ederimBunu bende kendime ve eşime çok yapıyordum ama çok üzülüyor insan elinde olmadan yapıyorsun sende üzülme sende anne olucaksın inşallah
Ön testlerde ne istiyorlar canım acaba?Ön testlerde uygun değilse başlamazlar zaten stres yapma şimdiden hiçbişey kullanma o zamana kadar sakın
dün bende öyleydimKızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felanİnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti
Kuzum sen baloncuksun pozitif baloncuksun hemen kendine gel canım .İnşallah bizde seneye anne adayı olacağızdün bende öyleydim
halada öyleyim daha kendime gelemedim
Kızlar al bendende okadar iki gündür allak bullağım canım hiç bukadar yanmamıştı ve ilkkez bukadar çok ağladım artık sinirler boşaldı kaybettiğim bebeğim aklıma geldi ağladımda ağladım... bu hayattan artık zevk alamaz halar geldim... annemden uzak oluşumda çok etkili oldu hep bir özlem bitirdi benidün bende öyleydim
halada öyleyim daha kendime gelemedim
Canım benim seninde anneler günün kutlu olsun evladınla birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşarsınız inşallaOldum olası şu internette yapılan gösterişlerden nefret ederim
Dünya sadece onların etrafında döndü bir günlüğüne, şehit annelerini, öksüzleri düşünmeden...
Üzülmeyin diyemem ben de çok üzüldüm vaktiyle, böyle şeyler mutlaka oluyor kızlar insanı yaralıyor, ümitsizliğe sebep oluyor, o gün bizim için hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz.
İnşallah tez vakitte unutulur bunlar
Sağ ol bitanemCanım benim seninde anneler günün kutlu olsun evladınla birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşarsınız inşalla
Günaydın canımmGünaydın kızlar ben bugün kan verdim sonuçlar öğlene çıkar saat 2 de tekrar gidicem hastaneye bakalımdua edin benim için
İnşallah canım benim inşallah tüm sevenlerim ve ailemde aynı duayı dün yapıp durdu...içim çok acıdı çok vardır bundada bir hayır kesinlikle bunu biliyorum ama bazen insanın elinde olmadan gerçekleşiyor bazı şeyler...Allahım hiç bir kadının kucağını boş bırakmadın inşallahSağ ol bitanemgeçen seneki duygularımı yaşamışsıniz, İnşallah seneye yerini kutlamalar alır
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumGünaydın kızlar ben bugün kan verdim sonuçlar öğlene çıkar saat 2 de tekrar gidicem hastaneye bakalımdua edin benim için
Amin inşallahGünaydın canımmHayırlı sonuçlarla gel inşallah
İnşaallah canımİnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum
Ya çok pardon doğum günüm yazınca doğuracağın gün sandımO benim dogum günüm canım henüz çocuğum yok
İnşallah hayırlı haber alırsın mujdeyi verirsin burdan bizlerede umut olursunGünaydın kızlar ben bugün kan verdim sonuçlar öğlene çıkar saat 2 de tekrar gidicem hastaneye bakalımdua edin benim için
Sagolu canım değerim 255 çıktı bugün reglin ilk günü bakalım nasıl ilerleyecekİnşallah hayırlı haber alırsın mujdeyi verirsin burdan bizlerede umut olursun
Gözün aydın canım değerin çook güzel çıkmış, katlanarak artsın inşallahSagolu canım değerim 255 çıktı bugün reglin ilk günü bakalım nasıl ilerleyecek
Gözün aydın canım sağlıkla katlanarak artar inşallah değerin çok güzel maşallahSagolu canım değerim 255 çıktı bugün reglin ilk günü bakalım nasıl ilerleyecek