Gözün aydın canım çok güzel değerin sağlıkla ilerlesin böyle inşallahSagolu canım değerim 255 çıktı bugün reglin ilk günü bakalım nasıl ilerleyecek
Sagolu canım değerim 255 çıktı bugün reglin ilk günü bakalım nasıl ilerleyecek
Merhaba canımmerhabalar herkeseeeKızlar yine kırmızıları görünce bu kez kesin doktora gidiyoruz dedik sperm testi istediler bugün yaptırdık aldık sonuçları test hakkında bilgisi olan var mı aranızda şekil %1 çıktı sadece anormal çıkan değer bu düzelebilecek birşey mi Perşembe gideceğiz doktora sonuçları göstereceğiz
Malesef spermdeki şekil bozukluklarını giderrcek bir durum söz konusu değil henüz böyle bir çalışma yok. Daha doğrusu arkadaşımın eşinde bu durum mevcuttu ona tüm doktorlar bunu söylemişti...ama bu demek değil ki siz hamile kalamzsınız o arkadaşın eşinde %0 çıkmıştı ve tüp bebekle hamile kaldımerhabalar herkeseee ☺ Kızlar yine kırmızıları görünce bu kez kesin doktora gidiyoruz dedik sperm testi istediler bugün yaptırdık aldık sonuçları test hakkında bilgisi olan var mı aranızda şekil %1 çıktı sadece anormal çıkan değer bu düzelebilecek birşey mi Perşembe gideceğiz doktora sonuçları göstereceğiz
Merhaba canımsonuçların fotosunu atabilir misin?
Malesef spermdeki şekil bozukluklarını giderrcek bir durum söz konusu değil henüz böyle bir çalışma yok. Daha doğrusu arkadaşımın eşinde bu durum mevcuttu ona tüm doktorlar bunu söylemişti...ama bu demek değil ki siz hamile kalamzsınız o arkadaşın eşinde %0 çıkmıştı ve tüp bebekle hamile kaldı
Canım sanırım siz henüz doktora göstermediniz. Sayı normal hareketlilik gayet iyi yalnız morfoloji%1
Morfoloji en zor düzelen kısmıTeşekkür ederim %1le hamile kalanda varmış bakalım doktorumuz da Ne diyecek
Evet canım doktora göstermedik henüz meraktan kaç site gezdik araştırdık sizlere sormak istedim diğerleri normal bi morfoloji işteCanım sanırım siz henüz doktora göstermediniz. Sayı normal hareketlilik gayet iyi yalnız morfoloji%1
Bunun en azından %4 olması gerekiyor
Burda morfoloji ile ilgili birçok başlık vardı canım. Takviyelerin faydasını görenler de oldu. Bir de şöyle düşün tek bir yerde sorun olması da bir yandan iyi. Hem sayı hem hız hem morfoloji sıkıntısı olanlar da varEvet canım doktora göstermedik henüz meraktan kaç site gezdik araştırdık sizlere sormak istedim diğerleri normal bi morfoloji işte
Aynen çünkü şanslı olduğunuz nokta şu sayı ve hareketlilik çok iyi vitamin takviyesi alın doktorumuza danışarak inşallah gebelik olurTeşekkür ederim %1le hamile kalanda varmış bakalım doktorumuz da Ne diyecek
Evet buna şükür çareler de tükenmez inşaallah rabbim bize de nasip ederBurda morfoloji ile ilgili birçok başlık vardı canım. Takviyelerin faydasını görenler de oldu. Bir de şöyle düşün tek bir yerde sorun olması da bir yandan iyi. Hem sayı hem hız hem morfoloji sıkıntısı olanlar da var
İnşaallah her birinize çok teşekkür ederim rabbim inşaallah nasip ederAynen çünkü şanslı olduğunuz nokta şu sayı ve hareketlilik çok iyi vitamin takviyesi alın doktorumuza danışarak inşallah gebelik olur
Bir sorum olacak canım soğan kürü bugün 3.gun oldu yapıyorum çok koyu siyah akıntım oluyo bu normalmiMerhaba canımsonuçların fotosunu atabilir misin?
Kuzum bende olmamıştı bilemiyorum soğan kürü konularına baktın mı?Bir sorum olacak canım soğan kürü bugün 3.gun oldu yapıyorum çok koyu siyah akıntım oluyo bu normalmi
Hayır bakmadım canımKuzum bende olmamıştı bilemiyorum soğan kürü konularına baktın mı?
illaki bir şeyleri temizliyordur diye düşünüyorum canım olanları da hatırlıyorum ama bende olmamıştıHayır bakmadım canım
Çok sağol canım evet temizleniyor dur rahmimillaki bir şeyleri temizliyordur diye düşünüyorum canım olanları da hatırlıyorum ama bende olmamıştı