Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi bana mı yaramadı bu otlar prolaktınımı yukselttı 12 iken 14 oldu tsh 1.8 iken 1.97 oldu anlayamadım.. diğer testlerım içinde 3 4 gun içinde adet olcam onu beklıyorum östrojenımı cok yukseltmemiştr inşallah. Hayıt otu için burdan eski yazılnlara baktım bnm gbi olanlarda cok var fah ı baskılarken prolaktın ve ostrojenı arttırmış... sanırım bu otlar fsh cok yuksek olup ostrojenı cok düşük kişiler için gecerli bişey benm östrojenım 66 idi 80 üstü istemıyorlar tüp bebekte. Yukseldıysede haziranda yapıcam tüp bebegı inşallah düşer adetımle temizlenir🤷🏻‍♀️
Prolaktinin yüksek değil bende 23 falan dı hamile kalmadan önce ki ay

Hepimizin Anneler günü kutlu olsun ..❤️❤️

Eklentiler

• D2788C8F-9338-46D2-BF3F-26776E3739BB.jpeg
    D2788C8F-9338-46D2-BF3F-26776E3739BB.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 11
Prolaktinin yüksek değil bende 23 falan dı hamile kalmadan önce ki ay
Evet canım yuksek degıl ama hayıtı içmeden önceki ay 12 idi hayıt içtim 14 oldu yaklaşık 5 hafta içtim artık cıktıysada mayıs adetımle temızlenır dıye dusunuyorum. Cunku bazen 1 ay ara ile tüp bebek yapıyorlar o kadar ilaçlarla hormonlar yukselmesıne ragmen

MelodiminEsi MelodiminEsi Test negatif çıktı canım muhtemelen kimyasal idi ovülasyon takip ile ortaya çıktı çogu kadın farkına varmadan yaşabiliyor muş
Kader mukadderat :KK51:

Annem bezimi açtığında yapıyor muşum hatta gelde övme
7 aylıkken yürümüşüm
8 aylıkken konuşmuşum
6 kg doğmuşum
Hiç ders çalışmadım iyi derecelerle geçtim zayıf dersim yok tu okurken çalıştım da
Nasıl övmiyim beaaaa
O anne adayı da çok şanslı
Benimde transferim tutsa idi 18.11.2020 idi tahmini doğumu 🤷🏻‍♀️
6 kg mı 😯 hangi yoldan doğmuşsun canım 6 kg olarak hey maşallah 😀

X