Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felan :cry: İnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti:KK14::cry:
Bunu bende kendime ve eşime çok yapıyordum ama çok üzülüyor insan elinde olmadan yapıyorsun sende üzülme sende anne olucaksın inşallah 🙏🏼

Kızlar bugün oturup 1 saat ağladım yatak odasına girdim sözde eşim görmesin diye geldi anlamış zaten .Öptü sarıldı felan :cry: İnstagram da felan bebeği olan arkadaşlarımı görünce anneler gününde, belki hiç anne Olamayacağım diye kendimi tutamadım ağladım .Eşimde çok üzüldü beni görünce gözleri doldu , kendini suçlu hissetti belki de .Ben böyle olsun istememiştim , bu seferde onu üzdüm diye ağladım .Kendime söz verdim sonra birdaha böyle yapmak yok diye , eşimi öyle görünce içim gitti:KK14::cry:
dün bende öyleydim
halada öyleyim daha kendime gelemedim :KK43:

dün bende öyleydim
halada öyleyim daha kendime gelemedim :KK43:
Kızlar al bendende okadar iki gündür allak bullağım canım hiç bukadar yanmamıştı ve ilkkez bukadar çok ağladım artık sinirler boşaldı kaybettiğim bebeğim aklıma geldi ağladımda ağladım... bu hayattan artık zevk alamaz halar geldim... annemden uzak oluşumda çok etkili oldu hep bir özlem bitirdi beni😢😢

Oldum olası şu internette yapılan gösterişlerden nefret ederim 😠
Dünya sadece onların etrafında döndü bir günlüğüne, şehit annelerini, öksüzleri düşünmeden...
Üzülmeyin diyemem ben de çok üzüldüm vaktiyle, böyle şeyler mutlaka oluyor kızlar insanı yaralıyor, ümitsizliğe sebep oluyor, o gün bizim için hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz.
İnşallah tez vakitte unutulur bunlar 🙏

Oldum olası şu internette yapılan gösterişlerden nefret ederim 😠
Dünya sadece onların etrafında döndü bir günlüğüne, şehit annelerini, öksüzleri düşünmeden...
Üzülmeyin diyemem ben de çok üzüldüm vaktiyle, böyle şeyler mutlaka oluyor kızlar insanı yaralıyor, ümitsizliğe sebep oluyor, o gün bizim için hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz.
İnşallah tez vakitte unutulur bunlar 🙏
Canım benim seninde anneler günün kutlu olsun evladınla birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşarsınız inşalla😘

Sağ ol bitanem 😚 geçen seneki duygularımı yaşamışsıniz, İnşallah seneye yerini kutlamalar alır 😊🙏
İnşallah canım benim inşallah tüm sevenlerim ve ailemde aynı duayı dün yapıp durdu...içim çok acıdı çok vardır bundada bir hayır kesinlikle bunu biliyorum ama bazen insanın elinde olmadan gerçekleşiyor bazı şeyler...Allahım hiç bir kadının kucağını boş bırakmadın inşallah🙏

X