- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Geç yumurtlayacak olabilirsin,test yapmaya devam et canımTamam canım saol denicem
Aynen caniHmm bekleyelim bakalim ne zaman çatlayacak
Inşallah canımDaha çok varmış hayır olsun inşallah
Tamam canımGeç yumurtlayacak olabilirsin,test yapmaya devam et canım
Valla ne çatlamayan yumurtam varmış anlamdım gittiHmm bekleyelim bakalim ne zaman çatlayacak
Ben solgar kullanıyorumMarka önemli mi OMEGA 3 quenzimd Q10 alsammi diye düşünüyorum
Biraz ara ver istersen ilişkiyeValla ne çatlamayan yumurtam varmış anlamdım gitti
Bi gün oluyo bugün olmuyo canım kadının dediğine uyuyoz bize kalsa böyle sık olmazBiraz ara ver istersen ilişkiye
Ay çatlasın da rahat et kuzum yaBi gün oluyo bugün olmuyo canım kadının dediğine uyuyoz bize kalsa böyle sık olmaz
Aynen canım valla eşim de diyo ne bu böyle çatlaması gitti sağlam galiba diyo senin yumurtan çokAy çatlasın da rahat et kuzum yaböyle de zor çünkü oldu mu çatladı mı tuttu mu derken görev gibi oluyor biraz
Sağlam da sperm lazım vallaAynen canım valla eşim de diyo ne bu böyle çatlaması gitti sağlam galiba diyo senin yumurtan çok
OlurAdetim bittikten 2 gün sonra yani bugün testere dişli aslan pençesi aldım günde 2 kere içicem hamileliğe etkisi olur mu
Hepiciğinin gazozuna ilaç koydum uyudularHuuuhuuuu Nerdesiniz kızlarrr
Ahahaha cok iyi ya... İyi yaptın uyusun larHepiciğinin gazozuna ilaç koydum uyudular
Yarına bomba gibi kalkarlar şarzları dolmuş mutluAhahaha cok iyi ya... İyi yaptın uyusun lar
Aynen.. Benimde parmak şiş yazarken zorlanıyorumYarına bomba gibi kalkarlar şarzları dolmuş mutlu
Benim fsh degerim normal ancak e2 35 cokmu dusuk gebelik icin acaba yükseltmek için ne yapabilirimHayıt otu olması gereken kadar düzenliyor ama yumurtlama zamanı bırakman gereken bir kür sonrası zararlı
Buna benzer soğan suyu kürü de aynı
Aslan pençesi de aynı
Görevi o kadar bunların
Bırakma nedeni de oluşan yumurtanın zarar görmemesi çok araştırdım bunu öyle kullandım