Aynen bende cok sevinmisti ikinci bebegimiz olacak diye 1 tane kizim var birde oglum olacakti nasip olmadi işte 21 haftalikken suyum geldiAynen bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende cok sevinmisti ikinci bebegimiz olacak diye 1 tane kizim var birde oglum olacakti nasip olmadi işte 21 haftalikken suyum geldiAynen bende
Hoşgeldin canımBende geldim
Allahıma tez zamanda nasip etsinAynen bende cok sevinmisti ikinci bebegimiz olacak diye 1 tane kizim var birde oglum olacakti nasip olmadi işte 21 haftalikken suyum geldi
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Ne yapıyorsun bakimHoş buldum canım
ne yapayım kuşum şükür yeme içme faslı bitti iş güç derken attım kendimi yatağa benimkide uyudu e ben uyurmuyum tabiki hayırNe yapıyorsun bakim
İyi yapmışsın. Yeni yemek yedik şişkinlikten uyuyamadım bendene yapayım kuşum şükür yeme içme faslı bitti iş güç derken attım kendimi yatağa benimkide uyudu e ben uyurmuyum tabiki hayır
Ben sindirdim çok şükür ilk yediğimde şişiyorum resmenİyi yapmışsın. Yeni yemek yedik şişkinlikten uyuyamadım bende
Günde 1 öğün bana yetiyor. Orucu actım ilk sofradan kalkan benim amaa nedense sofrayı yemiş gibiyim. Sadece corba içsem ekmeksiz gene böyle bugün kahvaltı yaptık 2 dilim ekmek yedim patlıyorum resmen. Ne yesem acaba böyle şişmemek için sahura da sadece yarım elma yiyorum hiç karnım acıkmıyor sadece su iççem artıkBen sindirdim çok şükür ilk yediğimde şişiyorum resmen
Bende sahur yapmıyorum o açlık hissi göbeğin düz olma hissi çok güzel ama iftardan sonraGünde 1 öğün bana yetiyor. Orucu actım ilk sofradan kalkan benim amaa nedense sofrayı yemiş gibiyim. Sadece corba içsem ekmeksiz gene böyle bugün kahvaltı yaptık 2 dilim ekmek yedim patlıyorum resmen. Ne yesem acaba böyle şişmemek için sahura da sadece yarım elma yiyorum hiç karnım acıkmıyor sadece su iççem artık
aha da böyle oluyor göbek
Değilmi ya anneler günü yarın ya içim çok buruk hem annemden uzağım hemde bebeğim gitmeseydi tamda bu ay doğucaktı belkide anne olucaktım ama olmadı bi duygusallık var üzerimdeLan niye sus pussunuz
Küsme burdayım burdaKüstüm
Benim anamda cok uzakta özledim.. Bu akşam konuştuk iyi geldi aradın mı anneniDeğilmi ya anneler günü yarın ya içim çok buruk hem annemden uzağım hemde bebeğim gitmeseydi tamda bu ay doğucaktı belkide anne olucaktım ama olmadı bi duygusallık var üzerimde
Gitti işte süt maydonoz topiğinde şu anda enseledim ordaKüsme burdayım burda