Ayyy canım ya darısı başımıza inşallah negüzel haberler bunlar maşallahGözün aydın canım maşallah hayırlı haberini bekliyoruz inşallah
Pembiş pembiş çizgi daha minicik bir tırtılMerhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
Canım sen yeniden yaptınmı testiniDediğim gibi hem test hemde annemin durumu inatlaşmama neden oluyo şu anda
Eee ben demiştim kiiiCanım ya çok sevindim gözünüz aydıninşallah güzel haberlerle gelirsin gebelerimiz çoğalıyor çokşükür MelodiminEsi canım çokşükür bir gebe haberi daha geldi
inşallah canım inşallah mübarek günlerde hayırlı haberler insanı mutlu ediyor inşallah bizde alırız o hayırlı haberiAyyy canım ya darısı başımıza inşallah negüzel haberler bunlar maşallah
Ya evet darısı inşallah başımızaEee ben demiştim kiii
Sağol canım teşekkür ederimCanım ya çok sevindim gözünüz aydıninşallah güzel haberlerle gelirsin gebelerimiz çoğalıyor çokşükür MelodiminEsi canım çokşükür bir gebe haberi daha geldi
İnşaallah canım darısı hepimizn başına isteyen herkesinGözün aydın canım maşallah hayırlı haberini bekliyoruz inşallah
Hayırlı olsun canım bebeğin . Sağlıkla kucağına al inşallah.Merhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
Çok amin balım bu dualarla sırtımız yere gelmez evelallahİnşaallah canım darısı hepimizn başına isteyen herkesin
amin canım inşallah darısı başınıza olsunHayırlı olsun canım bebeğin . Sağlıkla kucağına al inşallah.
Amin dualrimiz birbirimizin üzerine rabbim bizi hayr etsinÇok amin balım bu dualarla sırtımız yere gelmez evelallah
Çok teşekkürler canim infolik kombi e vitamini zinko ve devit 3 birde keçi boynuzu özü aldım geldim Şifa olur inşallahCanım Solgar popüler bir ürün ancak bence artık muadilleri de var eşim sokagimizdaki eczaneden en son farkli bir markanın q10 ve omega 3unu almış ancak ikimiz de memnunuz gerçekten enerji verdi ben sabahları yorgun kalkmıyorum artık mesela yumurta kalitesi konusunda bisi diyemiyorum yalnız çünkü henüz 1 ay olmadi kullanali ama tekrar bundan alicam bitince aşağı linkini atiyorum incele istersen
Nature's Supreme Omega 3 1000 Mg 60 Kapsül - Omega 3
Nature's Supreme Omega 3 1000 Mg 60 Kapsül içeriği, kullanımı ve yorumları hakkında bilgi alabilir; ürünü ücretsiz kargo ile Vitaminler.com’dan satın alabilirsiniz.m.vitaminler.com
Nature's Supreme Coenzyme Q10 100 Mg 120 Kapsül - Koenzim Q10 (Coq-10)
Nature's Supreme Coenzyme Q10 100 Mg 120 Kapsül faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Vitaminler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.m.vitaminler.com
Pazar günü yapıcam ama bildiğin regl oluyorum annemde olabilir diyoCanım sen yeniden yaptınmı testini
QUOTE="Hannereyyan, post: 63755566, member: 914763"] tebrikler canım hayırlı olsun çok güzel bir haberl maşallahMerhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
Maşallah hayırlı olsun canımMerhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
Darısı başına gamzeli şöyle kendin gibi gamzeli bi minnak doğur allahım kalbimi bırakıyorum burayaMaşallah hayırlı olsun canım
Senide çekerim umarım yanımaDarısı başına gamzeli şöyle kendin gibi gamzeli bi minnak doğur allahım kalbimi bırakıyorum buraya
Bal tarçın çörekotu da yumurta büyütüp hormonları dengeliyor. O yüzden kullanayım diyordum. Bi ara prolaktinim az yüksekti dr strestendir dedi ilaç kullandırmadı bileNeden bu kadar ümitsizsin kuzum ya o kadar salma kendiniEğer hormonal bir sıkıntın yoksa hiçbir şey yapmanı önermem. Bir şey yapacakken bozmuş olmayalım vücudu. Ama süt hormonun normalse incir kürü yumurta kalitesi için deneyebilirsin