Evet nerdeyse hergün konuşuyorum ama insan böyle anlamlı günde yanında olmak istiyor yinedeBenim anamda cok uzakta özledim.. Bu akşam konuştuk iyi geldiaradın mı anneni
Seviyorum laaan sizi Asklarım benim
Çok doğru ya onlar ne yapsın değilmiKimse anneler gününde çocuğum yok diye üzülmesin.. Anneler gününde annesiz bir çok çocuk var. Onların acısını düşünün birdeçok şükür rabbime diyorum ben
Kurtarıcam ordan bir kız 2 yılım varKimse anneler gününde çocuğum yok diye üzülmesin.. Anneler gününde annesiz bir çok çocuk var. Onların acısını düşünün birdeçok şükür rabbime diyorum ben
Eee sen anlat demek pasta yapiyosun sen bende aşçı yardımcısıyım kısçelerimSeviyorum laaan sizi Asklarım benim ❤
Allahım hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin hepimizeKurtarıcam ordan bir kız 2 yılım var
WoowwwEee sen anlat demek pasta yapiyosun sen bende aşçı yardımcısıyım kısçelerim
Pastacılığıda çok istemiştim ama yemek önceliğimdir her zamanWoowwwçırağım yanaş yamacıma
Benim asıl meslek aşçılıkPastacılığıda çok istemiştim ama yemek önceliğimdir her zaman
İnşallah bir adım kaldı aşçılığa onada ulaşırsam şöyle ev yemekleri üzerine bi yer açmak istiyorum hayalimBenim asıl meslek aşçılıkburda yapamıyorum
Olur ilkler de öyleBi ekmek yapmayı denedim kafaya at beynini del o kadar yani