Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
O da olur canım burda başlık açılmıştı yapan epey kişi var. Bi oku istersen faydasını gören olmuşsa daha net karar verirsinBal tarçın çörekotu da yumurta büyütüp hormonları dengeliyor. O yüzden kullanayım diyordum. Bi ara prolaktinim az yüksekti dr strestendir dedi ilaç kullandırmadı bile
Sağol canım teşekkür ederimMaşallah hayırlı olsun canım
Ben 01.05 den itibaren gördüm tam çift çizgiyiYa kızlar ben 12 gündür ovulasyon yapıon hepsi pozitif cikiyo bitürlü çatlamıyor napa bilirim çatlaması için
Benim 3 gün sürmüştü ilk gördüğümde havuç yemeye başladım günde 3 taneVala canım ben hergun yapıyorum testi aldığım kişiye resmini atıyorum hepsi pozitif diyo çatlamamış daha dedi .
Bende öyle yapayım ozaman inşallah iyi gelir saol canımBenim 3 gün sürmüştü ilk gördüğümde havuç yemeye başladım günde 3 tane
Evet canım havuç işe yarıyor çatlamasi içinBende öyle yapayım ozaman inşallah iyi gelir saol canım
Tarifiyle birlikte açılmıştı başlık. İnceledim baya olumlu yorum vardı. hatta birinin arkadaşı kullanmış ilk ay hamile kalmış bunu duyan bir arkadaşı daha kullanmış o da hamile kalmış falan.. Geçen ay soğan kürü yaptım tadı çok kötüydü, bunun tadı kötü değildir dn azından:)))))O da olur canım burda başlık açılmıştı yapan epey kişi var. Bi oku istersen faydasını gören olmuşsa daha net karar verirsin
Pkovarmı sende bildiğim kadarıyla pkolu olanlar sürekli pozitif görüyorlarYa kızlar ben 12 gündür ovulasyon yapıon hepsi pozitif cikiyo bitürlü çatlamıyor napa bilirim çatlaması için
Tamam canım saol denicemEvet canım havuç işe yarıyor çatlamasi için
Bilmiyorum ki canım 2 ay önce enfeksiyondan doktora gitmiştim yumurtan çatlak üzere demişti olsaydı söylerdi heralde bide ben geçen ayda yaptım ovu ama hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu böyle anlamadımPkovarmı sende bildiğim kadarıyla pkolu olanlar sürekli pozitif görüyorlar
Bal varya kötü değildir canımTarifiyle birlikte açılmıştı başlık. İnceledim baya olumlu yorum vardı. hatta birinin arkadaşı kullanmış ilk ay hamile kalmış bunu duyan bir arkadaşı daha kullanmış o da hamile kalmış falan.. Geçen ay soğan kürü yaptım tadı çok kötüydü, bunun tadı kötü değildir dn azından:)))))
Gebelik testi varsa yapsan?Bilmiyorum ki canım 2 ay önce enfeksiyondan doktora gitmiştim yumurtan çatlak üzere demişti olsaydı söylerdi heralde bide ben geçen ayda yaptım ovu ama hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu böyle anlamadım
Anladım canım inşllah yoktur tabi olsa söylerdi bata kaç var canımBilmiyorum ki canım 2 ay önce enfeksiyondan doktora gitmiştim yumurtan çatlak üzere demişti olsaydı söylerdi heralde bide ben geçen ayda yaptım ovu ama hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu böyle anlamadım
Yaptım canım negatif çıktıGebelik testi varsa yapsan?
Mayis 20 de canımAnladım canım inşllah yoktur tabi olsa söylerdi bata kaç var canım
Daha çok varmış hayır olsun inşallahMayis 20 de canım
Hmm bekleyelim bakalim ne zaman çatlayacakYaptım canım negatif çıktı