Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal tarçın çörekotu da yumurta büyütüp hormonları dengeliyor. O yüzden kullanayım diyordum. Bi ara prolaktinim az yüksekti dr strestendir dedi ilaç kullandırmadı bile
O da olur canım burda başlık açılmıştı yapan epey kişi var. Bi oku istersen faydasını gören olmuşsa daha net karar verirsin

Ya kızlar ben 12 gündür ovulasyon yapıon hepsi pozitif cikiyo bitürlü çatlamıyor napa bilirim çatlaması için

Eklentiler

• 20200508_145306.jpg
    20200508_145306.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 30
Vala canım ben hergun yapıyorum testi aldığım kişiye resmini atıyorum hepsi pozitif diyo çatlamamış daha dedi .

Vala canım ben hergun yapıyorum testi aldığım kişiye resmini atıyorum hepsi pozitif diyo çatlamamış daha dedi .
Benim 3 gün sürmüştü ilk gördüğümde havuç yemeye başladım günde 3 tane

O da olur canım burda başlık açılmıştı yapan epey kişi var. Bi oku istersen faydasını gören olmuşsa daha net karar verirsin
Tarifiyle birlikte açılmıştı başlık. İnceledim baya olumlu yorum vardı. hatta birinin arkadaşı kullanmış ilk ay hamile kalmış bunu duyan bir arkadaşı daha kullanmış o da hamile kalmış falan.. Geçen ay soğan kürü yaptım tadı çok kötüydü, bunun tadı kötü değildir dn azından:)))))

Pkovarmı sende bildiğim kadarıyla pkolu olanlar sürekli pozitif görüyorlar
Bilmiyorum ki canım 2 ay önce enfeksiyondan doktora gitmiştim yumurtan çatlak üzere demişti olsaydı söylerdi heralde bide ben geçen ayda yaptım ovu ama hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu böyle anlamadım

Tarifiyle birlikte açılmıştı başlık. İnceledim baya olumlu yorum vardı. hatta birinin arkadaşı kullanmış ilk ay hamile kalmış bunu duyan bir arkadaşı daha kullanmış o da hamile kalmış falan.. Geçen ay soğan kürü yaptım tadı çok kötüydü, bunun tadı kötü değildir dn azından:)))))
Bal varya kötü değildir canım 😊 ne zaman başlayacaksın?

Bilmiyorum ki canım 2 ay önce enfeksiyondan doktora gitmiştim yumurtan çatlak üzere demişti olsaydı söylerdi heralde bide ben geçen ayda yaptım ovu ama hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu böyle anlamadım
Gebelik testi varsa yapsan?

Anladım canım inşllah yoktur tabi olsa söylerdi bata kaç var canım

X