Umut bitmiyor değilmi söz konusu çocuk olunca başka bişey olsa kesip atarsınPazar günü nü bekliyorum normal adete dönüşse de yapıcam
İnşallah dönmez canımPazar günü nü bekliyorum normal adete dönüşse de yapıcam
Canım umut bitmemeli zaten yani umut biterse o zaman hiçbir şey olmaz Umutsuzluğa düşebilirsin ama umudunu yitirmeUmut bitmiyor değilmi söz konusu çocuk olunca başka bişey olsa kesip atarsın
Umut bitmiyor değilmi söz konusu çocuk olunca başka bişey olsa kesip atarsın
Dediğim gibi hem test hemde annemin durumu inatlaşmama neden oluyo şu andaİnşallah dönmez canım
Neden olmasın canım herşey mümkün neler okuduk burda seninde dediğin gibi annenin durumuda bi diğer örnekDediğim gibi hem test hemde annemin durumu inatlaşmama neden oluyo şu anda
Amin canim saol rabbim senin de oğluşuna sağlıklı ömürler versin hepimizinkiler ben hiç korumadım ama kızım emiyodu dedik belki ondan olmuyo emzirmeyide 2 ay oldu bırakmalı ama hala yok .rabbim hepimize kisa zaman da nasip eder insallah.Canım başın sağolsun Rabbim seninkine ve herkesin evladına sağlıklı ömürler versinbenim de bir oğlum var 4 yaşında onu ilk istedigimiz ay yaptik ama 5 sene ara vermeseymisim keşke benim hormonlar alt üst olmuş daha 33 yaşındayım başıma gelecegini hiç düşünmezdim ama nasipten kaderden ötesi yok,ikinciyi çok ara vermeden istemekle iyo yapıyorsunuz hiç beklemeyin ben beklediğime pişmanım şimdi ki aklım olsa 2 yaşına gelince hemen yapardim
Adetim bittikten 2 gün sonra yani bugün testere dişli aslan pençesi aldım günde 2 kere içicem hamileliğe etkisi olur muKızlar yumurta kalitesi için yayla balı polen. Bulamayanlar testere dişli aslan pencesi. Bu 2 si cok önemli
Omega 3 te kullan canımSel kızlar yarın soğan kürüne basliycam infolik combi de bugün alcam esimede keçi boyn özü alcam e vitamini alcam bugün Allah şifa versin inşallah
Marka önemli mi OMEGA 3 quenzimd Q10 alsammi diye düşünüyorumOmega 3 te kullan canım
Umut biterse her şey anlamsı zlasir ben 39 yaşındayım hep umutluyum İnşallah olur Rabbim yüzümüzü güldürür canımUmut bitmiyor değilmi söz konusu çocuk olunca başka bişey olsa kesip atarsın
amin inşallah canım rabbim hepimize nasip etsinUmut biterse her şey anlamsı zlasir ben 39 yaşındayım hep umutluyum İnşallah olur Rabbim yüzümüzü güldürür canım
Canım fsh ı hayıt otu ve aslan pencesı cayı dusuruyo dıyolar bende kullandım haftaya adetımle bi hormon testı yaptrcam. Fakat e2 degerınıde arttrdgı soylenıyo benım zaten 67 idi 80 i gecmesıde yumurtanın kalitesını bozuyo. Bunun hakkında dır bılgın var mı?Kadında veya erkekte kısırlık olup olmadığının anlaşılması için FSH değeri kanda ölçülmektedir. Birçok kadınında 20’li yaşlar sırasında FSH düşük seviyelerde seyrederken, yaşlandıkça FSH seviyesi yükselir. Yüksek FSH değeri azalan yumurtaların işaretidir.
FSH Düşüklüğü Ne Anlama Gelir?
Kadınlarda FSH düşüklüğü ergenlik döneminde yumurtalık fonksiyonlarının zayıf olmasına ve ergenlik döneminde eksik gelişime neden olmaktadır.
Erkeklerde FSH düşüklüğü sperm eksikliği ve ergenlik eksikliğinden kaynaklı olarak erkekte kısırlık oluşabilmektedir. Sınırlı sayıda sperm üretimi ve geciken ergenliğe sebep olabilmektedir.
Bunlar dışında böbrek üstü tümörleri, yeme bozuklukları, menenjit, yavaş çalışan tiroid bezi, radyasyon tedavisi gibi sorunlar FSH düşüklüğüne sebep olabilir.
FSH Yüksekliği Ne Anlama Gelir?
Testis veya yumurtalıklarda sorun olduğunun işaretidir. Kadınlarda menopoz ve polikistik over sendromu da FSH yükselmesine neden olur.
Canım Solgar popüler bir ürün ancak bence artık muadilleri de var eşim sokagimizdaki eczaneden en son farkli bir markanın q10 ve omega 3unu almış ancak ikimiz de memnunuz gerçekten enerji verdi ben sabahları yorgun kalkmıyorum artık mesela yumurta kalitesi konusunda bisi diyemiyorum yalnız çünkü henüz 1 ay olmadi kullanali ama tekrar bundan alicam bitince aşağı linkini atiyorum incele istersenMarka önemli mi OMEGA 3 quenzimd Q10 alsammi diye düşünüyorum
Hayıt otu olması gereken kadar düzenliyor ama yumurtlama zamanı bırakman gereken bir kür sonrası zararlıCanım fsh ı hayıt otu ve aslan pencesı cayı dusuruyo dıyolar bende kullandım haftaya adetımle bi hormon testı yaptrcam. Fakat e2 degerınıde arttrdgı soylenıyo benım zaten 67 idi 80 i gecmesıde yumurtanın kalitesını bozuyo. Bunun hakkında dır bılgın var mı?
Canım ya çok sevindim gözünüz aydınMerhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
Gözün aydın canım maşallah hayırlı haberini bekliyoruz inşallahMerhaba kızlar nasılsınız ben dün tets yaptım pozitif çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem
Neden bu kadar ümitsizsin kuzum ya o kadar salma kendiniMelodiminEsi nasılsın canım? 1gün gecikmeyle regl oldum. Zaten umudum da yoktu bu aya dair. Hayırlısı... ne yapacağımı bilmiyorum. Bal tarçın çörekotuna mı başlasam diyorum sonra da boşver gitsin boşu boşuna garip tatlar tüketiyorsun bir şey olduğu da yok zaten diyorum