Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim saol rabbim senin de oğluşuna sağlıklı ömürler versin hepimizinkiler ben hiç korumadım ama kızım emiyodu dedik belki ondan olmuyo emzirmeyide 2 ay oldu bırakmalı ama hala yok .rabbim hepimize kisa zaman da nasip eder insallah.

Sel kızlar yarın soğan kürüne basliycam infolik combi de bugün alcam esimede keçi boyn özü alcam e vitamini alcam bugün Allah şifa versin inşallah

Canım fsh ı hayıt otu ve aslan pencesı cayı dusuruyo dıyolar bende kullandım haftaya adetımle bi hormon testı yaptrcam. Fakat e2 degerınıde arttrdgı soylenıyo benım zaten 67 idi 80 i gecmesıde yumurtanın kalitesını bozuyo. Bunun hakkında dır bılgın var mı?

Marka önemli mi OMEGA 3 quenzimd Q10 alsammi diye düşünüyorum
Canım Solgar popüler bir ürün ancak bence artık muadilleri de var eşim sokagimizdaki eczaneden en son farkli bir markanın q10 ve omega 3unu almış ancak ikimiz de memnunuz gerçekten enerji verdi ben sabahları yorgun kalkmıyorum artık mesela yumurta kalitesi konusunda bisi diyemiyorum yalnız çünkü henüz 1 ay olmadi kullanali ama tekrar bundan alicam bitince aşağı linkini atiyorum incele istersen

Hayıt otu olması gereken kadar düzenliyor ama yumurtlama zamanı bırakman gereken bir kür sonrası zararlı
Buna benzer soğan suyu kürü de aynı
Aslan pençesi de aynı
Görevi o kadar bunların
Bırakma nedeni de oluşan yumurtanın zarar görmemesi çok araştırdım bunu öyle kullandım

MelodiminEsi nasılsın canım? 1gün gecikmeyle regl oldum. Zaten umudum da yoktu bu aya dair. Hayırlısı... ne yapacağımı bilmiyorum. Bal tarçın çörekotuna mı başlasam diyorum sonra da boşver gitsin boşu boşuna garip tatlar tüketiyorsun bir şey olduğu da yok zaten diyorum

Neden bu kadar ümitsizsin kuzum ya o kadar salma kendini Eğer hormonal bir sıkıntın yoksa hiçbir şey yapmanı önermem. Bir şey yapacakken bozmuş olmayalım vücudu. Ama süt hormonun normalse incir kürü yumurta kalitesi için deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…