Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşteki problem için e vitamini l-arginin çok okudum burda ama kullaniyordur sanırım mutlaka

Kuzu 7-12-20 diye katlanarak arttı benim. En son ölçümde 20 idi o ölçümden iki ay sonra gebe kaldım ama yumurta geliştirici iğne kullandım ve o iğnenin içinde fsh ve lh var
İğnemi düşürdü fsh ı hamile kalabildin

İğnemi düşürdü fsh ı hamile kalabildin
Kuzum fsh yumurta kalitesini etkiliyor bana kalırsa. Fsh ı düşürdü mü düşürmedi mi bilmiyorum tekrar ölçüm yapılmadı tedaviye başlandı çünkü. illaki faydası olmuştur çünkü fsh yüksek demek bu hormonun kaliteli yumurta oluşması için çok çalışması anlamına geliyor. E dışardan takviye bu hormonu alınca da vücuttaki illaki azalmıştır tahminim bu yönde

Her iki tarafın değerleri kötü olursa zaten daha da kötü napalim şükredip sabredip beklicez o bebek bize gelicek inşallah
Yok kuzum onu kastetmedim. Senin değerlerin yumurtlaman çook çok iyi ama eşinin değerleri çok kötü diyelim. Eşim yüzünden ikinci kez anne olamıyorum der misin? Demezsin hayatı eşimizle yaşıyoruz kime ne getirir bilinmez

Kadında veya erkekte kısırlık olup olmadığının anlaşılması için FSH değeri kanda ölçülmektedir. Birçok kadınında 20’li yaşlar sırasında FSH düşük seviyelerde seyrederken, yaşlandıkça FSH seviyesi yükselir. Yüksek FSH değeri azalan yumurtaların işaretidir.
FSH Düşüklüğü Ne Anlama Gelir?

Kadınlarda FSH düşüklüğü ergenlik döneminde yumurtalık fonksiyonlarının zayıf olmasına ve ergenlik döneminde eksik gelişime neden olmaktadır.

Erkeklerde FSH düşüklüğü sperm eksikliği ve ergenlik eksikliğinden kaynaklı olarak erkekte kısırlık oluşabilmektedir. Sınırlı sayıda sperm üretimi ve geciken ergenliğe sebep olabilmektedir.
Bunlar dışında böbrek üstü tümörleri, yeme bozuklukları, menenjit, yavaş çalışan tiroid bezi, radyasyon tedavisi gibi sorunlar FSH düşüklüğüne sebep olabilir.

FSH Yüksekliği Ne Anlama Gelir?

Testis veya yumurtalıklarda sorun olduğunun işaretidir. Kadınlarda menopoz ve polikistik over sendromu da FSH yükselmesine neden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…