- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
Ben sıra beklerken 21 yaşında bayanın amh 0.2 idi ben 38 yaşındayım 0.6 oda tutturmuş ilk denemede düşük ile sonlanmışAslında şans kader kısmet benim bir arkadaşım 0,06 amh ile ilk klomen kullandığı ay hamile kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sıra beklerken 21 yaşında bayanın amh 0.2 idi ben 38 yaşındayım 0.6 oda tutturmuş ilk denemede düşük ile sonlanmışAslında şans kader kısmet benim bir arkadaşım 0,06 amh ile ilk klomen kullandığı ay hamile kaldı
Eşteki problem için e vitamini l-arginin çok okudum burda ama kullaniyordur sanırım mutlakaBenim yasım 30 amh 1.16 fsh 7.9 e2 66 ama hayıt otu içtim biraz daha düsürmek için inşallah kötü etkisi olmamıştır. Bende bir problem görunmedi rezervim azalmaya başlamış elini cabuk tut dendi eşimde problem var.
Dhea düşük riskini de azaltiyormus diye okudum ben ama kullanmamış mı acabaBen sıra beklerken 21 yaşında bayanın amh 0.2 idi ben 38 yaşındayım 0.6 oda tutturmuş ilk denemede düşük ile sonlanmış
Takip ettirmek lazım sürekliBenim fsh 7.97 çıkmıştı en son
Kesinlikle bu böyle, amh den daha önemli bir hormon bana sorarsanız, ne çektiğimi ben bilirimFsh önünü kesmezse oluyor canım fsh normale yakin seviyelerde tutulabildigi takdir de tek bir yumurtan da olsa çatlayıp gebelik olusabiliyor
Bir önceki de 6.41 çıkmışTakip ettirmek lazım sürekli
13 idi dimi yalnış hatırlamıyorsamKesinlikle bu böyle, amh den daha önemli bir hormon bana sorarsanız, ne çektiğimi ben bilirim
Canım kesinlikle gideri var yükselmeden çalışmaları vitaminleri artırBenim fsh 7.97 çıkmıştı en son 0.6 amh a göre gideri var
Bu durum tam tersi olsaydı peki? Eşinin değerleri kötü olduğu için ikinci bebek gelmeseydi?Eşimin değerleri çok iyi çıktı genç yaşta benden ötürü 2.cocugu yapamıyor ona üzülüyorum
Kuzu 7-12-20 diye katlanarak arttı benim. En son ölçümde 20 idi o ölçümden iki ay sonra gebe kaldım ama yumurta geliştirici iğne kullandım ve o iğnenin içinde fsh ve lh var13 idi dimi yalnış hatırlamıyorsam
İğnemi düşürdü fsh ı hamile kalabildinKuzu 7-12-20 diye katlanarak arttı benim. En son ölçümde 20 idi o ölçümden iki ay sonra gebe kaldım ama yumurta geliştirici iğne kullandım ve o iğnenin içinde fsh ve lh var
Kuzum fsh yumurta kalitesini etkiliyor bana kalırsa. Fsh ı düşürdü mü düşürmedi mi bilmiyorum tekrar ölçüm yapılmadı tedaviye başlandı çünkü. illaki faydası olmuştur çünkü fsh yüksek demek bu hormonun kaliteli yumurta oluşması için çok çalışması anlamına geliyor. E dışardan takviye bu hormonu alınca da vücuttaki illaki azalmıştır tahminim bu yöndeİğnemi düşürdü fsh ı hamile kalabildin
Her iki tarafın değerleri kötü olursa zaten daha da kötü napalim şükredip sabredip beklicez o bebek bize gelicek inşallahBu durum tam tersi olsaydı peki? Eşinin değerleri kötü olduğu için ikinci bebek gelmeseydi?
Böyle düşünmemeye çalışın
Yok kuzum onu kastetmedim. Senin değerlerin yumurtlaman çook çok iyi ama eşinin değerleri çok kötü diyelim. Eşim yüzünden ikinci kez anne olamıyorum der misin? Demezsin hayatı eşimizle yaşıyoruz kime ne getirir bilinmezHer iki tarafın değerleri kötü olursa zaten daha da kötü napalim şükredip sabredip beklicez o bebek bize gelicek inşallah
Kadında veya erkekte kısırlık olup olmadığının anlaşılması için FSH değeri kanda ölçülmektedir. Birçok kadınında 20’li yaşlar sırasında FSH düşük seviyelerde seyrederken, yaşlandıkça FSH seviyesi yükselir. Yüksek FSH değeri azalan yumurtaların işaretidir.Kuzum fsh yumurta kalitesini etkiliyor bana kalırsa. Fsh ı düşürdü mü düşürmedi mi bilmiyorum tekrar ölçüm yapılmadı tedaviye başlandı çünkü. illaki faydası olmuştur çünkü fsh yüksek demek bu hormonun kaliteli yumurta oluşması için çok çalışması anlamına geliyor. E dışardan takviye bu hormonu alınca da vücuttaki illaki azalmıştır tahminim bu yönde
Çok şükür köşe kapmaca bir adet dönemi devam ediyorSelam kuzular nasılsınız ?
Tekrar test yaptın mı canımÇok şükür köşe kapmaca bir adet dönemi devam ediyor
Pazar günü nü bekliyorum normal adete dönüşse de yapıcamTekrar test yaptın mı canım