Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya çok sevindim gözünüz aydın😘inşallah güzel haberlerle gelirsin gebelerimiz çoğalıyor çokşükür🙏 MelodiminEsi MelodiminEsi canım çokşükür bir gebe haberi daha geldi
Sağol canım teşekkür ederim 😘 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin sağlıkla gebe kalıp kucağımıza almayı😊

Canım Solgar popüler bir ürün ancak bence artık muadilleri de var eşim sokagimizdaki eczaneden en son farkli bir markanın q10 ve omega 3unu almış ancak ikimiz de memnunuz gerçekten enerji verdi ben sabahları yorgun kalkmıyorum artık mesela yumurta kalitesi konusunda bisi diyemiyorum yalnız çünkü henüz 1 ay olmadi kullanali ama tekrar bundan alicam bitince aşağı linkini atiyorum incele istersen

Çok teşekkürler canim infolik kombi e vitamini zinko ve devit 3 birde keçi boynuzu özü aldım geldim Şifa olur inşallah 🙏

Neden bu kadar ümitsizsin kuzum ya o kadar salma kendini 🙁 Eğer hormonal bir sıkıntın yoksa hiçbir şey yapmanı önermem. Bir şey yapacakken bozmuş olmayalım vücudu. Ama süt hormonun normalse incir kürü yumurta kalitesi için deneyebilirsin
Bal tarçın çörekotu da yumurta büyütüp hormonları dengeliyor. O yüzden kullanayım diyordum. Bi ara prolaktinim az yüksekti dr strestendir dedi ilaç kullandırmadı bile

X