Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittm adetlerm duzenli hormon testlerimde normal cikti doktor muayene etti pco var ama az dedi iste esimde test verecekti virustn dolayi erteledk sizin adiniza sevindm hayirli olsn

İnan bilmiyorum şu an napıcam
O kadar inanmıştım ki yere çakıldım resmen
Seni çok iyi anlıyorum canım ama ümitsizliğe kapılma lütfen bence sonucun çıkmadı henüz o yüzden 0 yazıyor numara verdilermi sana sağlık ocağından labime gir ordan bak bi ben labim den bakiyordum ve gece 10 11 gibi giriliyordu sonuçlar ondan dolayi seninki de çıkmamış olabilir

Labim ilk kez duyuyorum.
Yarın öğleden sonra gel sonucun çıkar dediler

Sağlık ocagi sonucu böyle dümdüz sıfır oluyor ve aynı gün icnde açıklanıyor kizlar. Ben defalarca baktirdim devlet ve özel hastane aksine sağlık ocağı sonucu böyle oluyor niyeyse

Buradaki geçen ayın bhcgsi sağlık ocağı değeri kizlar. Aynı gün hatta 2 saat sonra düştü enabiza

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-15-20-05-46-868_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 47
Slm kızlar nasılsınız bugun leke gelince test yaptım pozitif çıktı adetime daha 6 gun var bundan önceki düşüklerimi de böyle ogrenmiştim içimde mutluluktan çok korku var
Merhaba doktorum demişti ki her gebelik kendine özeldir lütfen kendini korkutma

Amin demek istedim canım

İnşallah Allah yüzünü guldürür sağlıklı hayırlı tatli bebiş verir sana amin

bende anne olmak isiyorum martin 29 adet gordum yumurtalama gunumu tuttudrdum insallah kalirim bidee kaldim ve kurtaj olunmak zorunda kaldim

Hayırkı olsun canım korkma hep düşük yapacaksın diye bişey yok doktora gittinmi doktor söyler nasıl bi yol izleyeceğini inşllah bebeğin bu sefer seninle kalır ?
Amin canım inşAllah doktora gitmedim daha eşimin vardıyası donunce gidicem p. Tesi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…