- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
İnşallah canım takibini güzel yapacak sürekli ulaşabileceğin bir doktor bul kendine sonrası Allah’ın izniyle olurİnşAllah canım bu sefer olumsuzluk yaşamam
Merhaba istek gelmiş kabul ettim geldim hemen görünce
Benimde hikayem yakında 4 yıllık evli olacağım üç yıldır bebiş istiyoruz bir kere gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı kalp atımı durdu,kaç kere devlet Hastanesi'ne iki kere de özele gittm yumurta takibi çatlatma iğnesi oldum,soğan kürü ,çörekotu bal kürü ,süt maydanoz buharına oturdum,karasakız yakısı normal yakı en sonunda da çakşır kökü suyu kullandım bunun dışında doktorların verdiği süper diye tanımladığı vitaminleri de içtim ama sonuç negatif ,bugün test yaptım negatif karnım ağrımaya başladı zaten yarın birgün gelir benim adetama pes etmedim ,bu seferde karşıma dervital macun çıktı duymuşsunuzdur belki ,bu önümüzde ki iki ay bunu kullanmayı düşünüyorum ikinci aya gerek kalmaz ilk kutu da gelir inş bebeğim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Amin canimGünaydın canım
Bol bebiş haberleriyle dolup taşan bir gün olsun inşallahhh
Aybush canım nerelerdeydin gözümüz yollarda kalmıştı... birdaha kaybolma bir yerlere
kız ben senin saçını başını yolam mışaka tabi...
kuzum sen daha cici gelinsin ya.. stres yapmaya değermi..
dur daha 23 yaşndasn bide.. doktorlar 1 yıllık düzenli ilişkiden sonra gebe kalınmıyorsa kontrol edilmeli diyor.. 5 ayda sen doktora 5 aylık evliyim dersen sana bekle der :)
14. Gününden başlaması yalnış. Arkadaşım adetin bittikten 4. Gününde yumurtlama yaşadı. Adeti bittikten sonra ki gün başlamalısın canım. Yoksa yumurtlamayı kaçırırsın boşa gider. N11 de çoklu ovülasyon testleri satılıyo bende aldım başlicam adetimden sonrayumurtlama testleri al ve adetinin 14. gününden sonra her gün testleri dene çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki 5 gün 2 günde bir ilişkiye girin eşinle mutlaka tutacaktır. bu testlerin amacı yumurtanın çatladığını görmek içindir. çatlak yumurtaya sperm girecek ki embriyo oluşsun.
Kızlar Günaydınlar olsun
Bat a 4 gün kala ovu testi yaptım tek bi gebelik kaldı onu battan 1 gün önceye saklıyorum,sizce bu koyuluk standart bir koyuluk mu değerlendirir misiniz
Çok teşekkür ediyorum cevabınız ve faydali paylaşımlariniz için,gebelik yoksa bile ciddi bir fikir sahibi oldum,LH luteal fazda en düşük miktarlarda olması gerekirmis gibi görünüyor,gebelik testi bir kenarda duruyor zaten o zamana kadar LH yapmaya devam ediim dürtumu bastiriim en azındanSabah ilk idrarla mı yaptınız? Ben dün akşam yabancı sitelerden bu konuda araştırma yaptım. LH hormonu ile hcg hormonu glikoprotein yapıda olduğundan dolayı ovulasyon testinin her ikisini ayırt edemediği dolayısıyla erken gebelik testi gibi kullanılabildiğini, her iki çizginin koyu olmasının gebelik olabileceğini okudum. Fakat bu konuda bilgim yok. Boş yere umut vermek istemem ama LH döngü içinde şu şekilde. Biraz daha bekleyin isterseniz yumurtlama takibi yaptınız mı bu ay? Forumda bazı hanımların regl öncesi ovulasyon testini bu şekilde görmüştüm ama hikayelerine hakim değilim. Eki Görüntüle 2620495
Sabah ilk idrarla değil de 11i geçiyordu yaptimSabah ilk idrarla mı yaptınız? Ben dün akşam yabancı sitelerden bu konuda araştırma yaptım. LH hormonu ile hcg hormonu glikoprotein yapıda olduğundan dolayı ovulasyon testinin her ikisini ayırt edemediği dolayısıyla erken gebelik testi gibi kullanılabildiğini, her iki çizginin koyu olmasının gebelik olabileceğini okudum. Fakat bu konuda bilgim yok. Boş yere umut vermek istemem ama LH döngü içinde şu şekilde. Biraz daha bekleyin isterseniz yumurtlama takibi yaptınız mı bu ay? Forumda bazı hanımların regl öncesi ovulasyon testini bu şekilde görmüştüm ama hikayelerine hakim değilim. Eki Görüntüle 2620495
Sabah ilk idrarla değil de 11i geçiyordu yaptimhayırlısı her şeyin,bekliyoruz çabalıyoruz karşılığını bebis olarak alırız inşallah
Yine de hCG en garantisi elbette hatta mümkünse kan testi,en hayırlı zamanda gelen sağlıklı bir gebelik diliyorum sana,zaten artık bebisler olmalı yoksa biz kadın dogumcu mertebesine ulaşıcaz annelik mertebesinden önceİnşallah canım inşallah. Geçen ay reglim gecikmişti test negatif çıkınca ovulasyon testi yapmıştım ben ve silik çıkmıştı, şimdi yine yaptım bata 4gün var yine silikhayırlısı olsun Eki Görüntüle 2620503
Yine de hCG en garantisi elbette hatta mümkünse kan testi,en hayırlı zamanda gelen sağlıklı bir gebelik diliyorum sana,zaten artık bebisler olmalı yoksa biz kadın dogumcu mertebesine ulaşıcaz annelik mertebesinden önce
Günaydın canım vallaha bilemedim umutlandırmak istemem ama hamilelik olabilir mi acabaKızlar Günaydınlar olsun
Bat a 4 gün kala ovu testi yaptım tek bi gebelik kaldı onu battan 1 gün önceye saklıyorum,sizce bu koyuluk standart bir koyuluk mu değerlendirir misiniz
Canım yumurtlama günün nezamndı?Yine de hCG en garantisi elbette hatta mümkünse kan testi,en hayırlı zamanda gelen sağlıklı bir gebelik diliyorum sana,zaten artık bebisler olmalı yoksa biz kadın dogumcu mertebesine ulaşıcaz annelik mertebesinden önce
Benimde adetime beş gün var aynı şekilde çıktı ovu testimİnşallah canım inşallah. Geçen ay reglim gecikmişti test negatif çıkınca ovulasyon testi yapmıştım ben ve silik çıkmıştı, şimdi yine yaptım bata 4gün var yine silikhayırlısı olsun Eki Görüntüle 2620503