Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hahaha doktor bana öyle demişti 10 ay oldu falan demişti çatladın mı bekle bi yıl olsun geçsin bi dur demişti

14. Gününden başlaması yalnış. Arkadaşım adetin bittikten 4. Gününde yumurtlama yaşadı. Adeti bittikten sonra ki gün başlamalısın canım. Yoksa yumurtlamayı kaçırırsın boşa gider. N11 de çoklu ovülasyon testleri satılıyo bende aldım başlicam adetimden sonra

Merhaba. Relgle 8 gün kaldı. hiç umut yok içimde. Ben halayım. Hala olmak böyle tarifsiz duygu ise anne olmak nasıl güzeldir tahmin edemiyorum. umarım isteyen her kadın bunu yaşar.

Kızlar Günaydınlar olsun
Bat a 4 gün kala ovu testi yaptım tek bi gebelik kaldı onu battan 1 gün önceye saklıyorum,sizce bu koyuluk standart bir koyuluk mu değerlendirir misiniz

Eklentiler

• 20200416_113722.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar Günaydınlar olsun
Bat a 4 gün kala ovu testi yaptım tek bi gebelik kaldı onu battan 1 gün önceye saklıyorum,sizce bu koyuluk standart bir koyuluk mu değerlendirir misiniz

Sabah ilk idrarla mı yaptınız? Ben dün akşam yabancı sitelerden bu konuda araştırma yaptım. LH hormonu ile hcg hormonu glikoprotein yapıda olduğundan dolayı ovulasyon testinin her ikisini ayırt edemediği dolayısıyla erken gebelik testi gibi kullanılabildiğini, her iki çizginin koyu olmasının gebelik olabileceğini okudum. Fakat bu konuda bilgim yok. Boş yere umut vermek istemem ama LH döngü içinde şu şekilde. Biraz daha bekleyin isterseniz yumurtlama takibi yaptınız mı bu ay? Forumda bazı hanımların regl öncesi ovulasyon testini bu şekilde görmüştüm ama hikayelerine hakim değilim.

Çok teşekkür ediyorum cevabınız ve faydali paylaşımlariniz için,gebelik yoksa bile ciddi bir fikir sahibi oldum,LH luteal fazda en düşük miktarlarda olması gerekirmis gibi görünüyor,gebelik testi bir kenarda duruyor zaten o zamana kadar LH yapmaya devam ediim dürtumu bastiriim en azından

Sabah ilk idrarla değil de 11i geçiyordu yaptim hayırlısı her şeyin,bekliyoruz çabalıyoruz karşılığını bebis olarak alırız inşallah

Sabah ilk idrarla değil de 11i geçiyordu yaptim hayırlısı her şeyin,bekliyoruz çabalıyoruz karşılığını bebis olarak alırız inşallah

İnşallah canım inşallah. Geçen ay reglim gecikmişti test negatif çıkınca ovulasyon testi yapmıştım ben ve silik çıkmıştı, şimdi yine yaptım bata 4gün var yine silik hayırlısı olsun

Yine de hCG en garantisi elbette hatta mümkünse kan testi,en hayırlı zamanda gelen sağlıklı bir gebelik diliyorum sana,zaten artık bebisler olmalı yoksa biz kadın dogumcu mertebesine ulaşıcaz annelik mertebesinden önce

Aynen öyle teşekkür ederim ben de size ve diğer tüm isteyenlere en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik diliyorum. Bu kadar istiyoruz aklımızı meşgul ediyor hep Allah hayırlısıyla tattırır inşallah. Hcg tabi en garanti olanı bakalım ne olacak

Kızlar Günaydınlar olsun
Günaydın canım vallaha bilemedim umutlandırmak istemem ama hamilelik olabilir mi acababenimde beş günüm var yaptım hem gebelik hem ovulasyon testim gebelik testinde hiçbişey yok ovulasyon çizgiside silik mesela... elimde çok fazla test vardı kasık ağrım çok var merakımdan yapayım dedim bugün. Zaten çok umutluda değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…