Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar nasılsınız bugun leke gelince test yaptım pozitif çıktı adetime daha 6 gun var bundan önceki düşüklerimi de böyle ogrenmiştim içimde mutluluktan çok korku var

Canım sağlık ocağı yarın çıkıcak diyo ama internetten sonuçları akşama görebiliyosun. Ben iki kez sağlık ocağında kan vermiştim, ikisini de kan verdiğim akşam netten bakabilmiştim.
Yaa gerçekten mi?:KK68:
Nereden ve nasıl öğrenebilirim?
Meraktan yerimde duramıyorum çünkü :KK73:

Slm kızlar nasılsınız bugun leke gelince test yaptım pozitif çıktı adetime daha 6 gun var bundan önceki düşüklerimi de böyle ogrenmiştim içimde mutluluktan çok korku var
Hayırkı olsun canım korkma hep düşük yapacaksın diye bişey yok doktora gittinmi doktor söyler nasıl bi yol izleyeceğini inşllah bebeğin bu sefer seninle kalır ?🤗🙏

Bende istiyorum 1 yıl oldu evleneli 7 8 aydır istiyoruz ama olmadı bir türlü bakalım bu ay ovulasyon testi deniyorum

Eklentiler

• IMG_20200415_185645.jpg
    IMG_20200415_185645.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 67
Nereye baksam hep çocuklarıyla hep foto atıyorlar. Zaten evde bunalıyorum. İster istemez bakıyorum. Bakmıcam kesin yine çocuğunu paylaşmıştır diyorum. Yapacak bişey olmayınca dayanamayıp yine bak yine yine moraller sıfır. Bu aralar iyi değilim. Benimde oğlum doğsaydı sağlıkla. Şimdi bizde onunla dolu dolu zaman geçirecektik. Çocuğu olanlar nasıl zaman geçtiğini anlamıyorum diyor. Bizse onlara iç geçirerek zamanımız geçiyor. Etrafımda ki herkes sağlıkla doğurdu ne güzel çocuğunu neden ben diyorum bazen. Umarım burda benim gibi yaşayanlar en kısa zamanda kucağımız dolar. Bende uykusuz kalmak istiyorum. Bende bugün bu kadar emdi, uyumadı diye şikayetler de bulunmak istiyorum. Çook mu şey istiyoruz ki. Sağlıkla bizede bir an önce evlat ver allahım 🤲

E nabız da sonuç hemen göstermez. Bende baktığım zaman ne referans nede sonuç yazar. Yani sonucunuz bence çıkmadı ondan öyle yazıyor. Siz en iyisi yarın öğrenin derim.
Ovulasyon testinde de çift çizgi çıktı
Aklımı karıştırmadı diyemem
Kasıklarım ağrıyor sanırım testler bozuktu.

X