- 19 Şubat 2020
- 5.327
- 2.892
- 40
YAŞAMAYAN BİLEMEZ ZATEN CANIMAllah bir daha yaşatmasın canim zor bı durum seni çok iyi anlıyorum
OyleYAŞAMAYAN BİLEMEZ ZATEN CANIM
Yaa gerçekten mi?Canım sağlık ocağı yarın çıkıcak diyo ama internetten sonuçları akşama görebiliyosun. Ben iki kez sağlık ocağında kan vermiştim, ikisini de kan verdiğim akşam netten bakabilmiştim.
Hayırkı olsun canım korkma hep düşük yapacaksın diye bişey yok doktora gittinmi doktor söyler nasıl bi yol izleyeceğini inşllah bebeğin bu sefer seninle kalır ?Slm kızlar nasılsınız bugun leke gelince test yaptım pozitif çıktı adetime daha 6 gun var bundan önceki düşüklerimi de böyle ogrenmiştim içimde mutluluktan çok korku var
E nabiza bak canım oraya düşmüştür sonucYaa gerçekten mi?
Nereden ve nasıl öğrenebilirim?
Meraktan yerimde duramıyorum çünkü
Şu an girdim baktım ama BETA HCG 0 yazıyorE nabiza bak canım oraya düşmüştür sonuc
Testiniz de bariz pozitif görünüyor ama ya. Belki kan isteği girilmiş sonuç daha girilmemiştir bilemedimŞu an girdim baktım ama BETA HCG 0 yazıyor
Sonuç birimi ve referans birimi de boş.
Sonuç mu çıkmamıştır yoksa hamile değil miyim?
Eve gelince ovulasyon testi de denedim o biraz daha koyu pembe çıktı.Testiniz de bariz pozitif görünüyor ama ya. Belki kan isteği girilmiş sonuç daha girilmemiştir bilemedim
Sana bi kağıt vermediler mi üzerinde numara yazan? Vermedilerse bakamazsın. Labim diye internet adresi var, ordan bakıyosun sonuçlara.Yaa gerçekten mi?
Nereden ve nasıl öğrenebilirim?
Meraktan yerimde duramıyorum çünkü
Benim de geçen ay sağlık ocağı sonucum 0 çıkmıştı ama ben gebe değildim. Öncesinde de sonrasında da çubuk test yaptım ikinci çizgi de yoktu.Eve gelince ovulasyon testi de denedim o biraz daha koyu pembe çıktı.
Allak bullak oldum şu an
E nabız üzerinden baktımSana bi kağıt vermediler mi üzerinde numara yazan? Vermedilerse bakamazsın. Labim diye internet adresi var, ordan bakıyosun sonuçlara.
İnan bilmiyorum şu an napıcamBenim de geçen ay sağlık ocağı sonucum 0 çıkmıştı ama ben gebe değildim. Öncesinde de sonrasında da çubuk test yaptım ikinci çizgi de yoktu.
Ekran görüntüsü atabilir misin?E nabız üzerinden baktım
BETA HCG 0 yazıyo.
tabi kiEkran görüntüsü atabilir misin?
Sonuç sıfır çıkmış evet. Dümdüz sıfırı ilk defa gördüm.tabi ki
tabi ki
Ovulasyon testinde de çift çizgi çıktıE nabız da sonuç hemen göstermez. Bende baktığım zaman ne referans nede sonuç yazar. Yani sonucunuz bence çıkmadı ondan öyle yazıyor. Siz en iyisi yarın öğrenin derim.