Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah tutar canmmm

2GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM ÇOK ÜZGÜNÜM
Geçmiş olsun canım belki de sağlıklı değildi hayırlısı böyleydi belki de ..Hele birde tüp bebek olunca verilen onca Emek insan daha çok üzülür illa ki .Ama zamanı gelince olacak ben inanıyorum .Şu virüs bitsin bende tüp bebeğe başlayacağım belki aynı anda hamile kalırız

Canım sağlık ocağı yarın çıkıcak diyo ama internetten sonuçları akşama görebiliyosun. Ben iki kez sağlık ocağında kan vermiştim, ikisini de kan verdiğim akşam netten bakabilmiştim.

Selam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır giriyorum ama öyle bakıyordum. Dün doğumgünümdü 33 yaşıma girdim. Bu yaş umarım şanslı gelir de güzel haberler alırım

Kizceler yarın batinlari isteyecemsizlerden yada özelden yazın bana eklileyim

Selam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır giriyorum ama öyle bakıyordum. Dün doğumgünümdü 33 yaşıma girdim. Bu yaş umarım şanslı gelir de güzel haberler alırım
Canım doğum günün kutlu olsun 33 yaşının hediyesi çok güzel bir bebek olsun inşallah bir sonraki yaşını bebeğinle kutla

Allah hayırlı ömürler versin canım ve sağlıkla kucağına bebisini almak nasip olur inşaallah

AYNEN CNM BENDE ŞU OLAYLARIN DURULMASINI BEKLEYECEĞİM İNŞ SENİNDE TUTAR TEK TESELLİM 8TANE EMPRİYOM VAR

Merhaba eşimin sperm testi bi sıkıntı yok demişler ama sizlere de danışmak istedim. Bi sıkıntı var mı?

Eklentiler

• 10B9D8F0-3397-4D64-B985-26597A86E553.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…