Insallah tutar canmmmBen bu ay 2 kere yumurtladim ve2. Yumurtlamayi adete 5 gun kala gordum.Yumurtlamayi degerlendirdik degerlendirmeden sonra benimde bu sekilde dalgalandi bir iki ve en sonunda koyulmaya basladi cizgim. Cok sukur tuttu. Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah sizinde su sıkıntılı gunlerde ferah haberler almayi nasip etsin.
SAĞOL CANIM TÜP BEBEKTE O KADAR EMEK VERİYORSUNUZ 9 HAFTALIK OLUYOR SONRA BİR ANDA GİDİYOR BİRAZ DAHA TUTUNABİLSEYDİ KEŞKEAllah bir daha yaşatmasın canim zor bı durum seni çok iyi anlıyorum
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda yerini doldursun2GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM ÇOK ÜZGÜNÜM
Nasibinde yoksa 9 ayda dursa doğarken ölü doğar öyle dua etme canım rabbim sağlıkla nasip et deSAĞOL CANIM TÜP BEBEKTE O KADAR EMEK VERİYORSUNUZ 9 HAFTALIK OLUYOR SONRA BİR ANDA GİDİYOR BİRAZ DAHA TUTUNABİLSEYDİ KEŞKE
Geçmiş olsun canım belki de sağlıklı değildi hayırlısı böyleydi belki de ..Hele birde tüp bebek olunca verilen onca Emek insan daha çok üzülür illa ki .Ama zamanı gelince olacak ben inanıyorum .Şu virüs bitsin bende tüp bebeğe başlayacağım belki aynı anda hamile kalırız2GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM ÇOK ÜZGÜNÜM
Ben gördüm hayırlı uğurlu olsunİnşallah yaa Telefonda bu kadar gösteriyo ama normalde daha net görüyorum
Canım sağlık ocağı yarın çıkıcak diyo ama internetten sonuçları akşama görebiliyosun. Ben iki kez sağlık ocağında kan vermiştim, ikisini de kan verdiğim akşam netten bakabilmiştim.Biraz önce aile hekimliğine verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış.
Sonuca göre hastaneye gitmeyi düşüneceğim ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı var.
Özellikle çorap giymediğim zamanlar
Kizceler yarın batinlari isteyecemsizlerden yada özelden yazın bana eklileyim
Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
Merhaba beni ekler misinizBat :19 Mayıs
Canım doğum günün kutlu olsunSelam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır giriyorum ama öyle bakıyordum. Dün doğumgünümdü 33 yaşıma girdim. Bu yaş umarım şanslı gelir de güzel haberler alırım
Doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşın uğurlu gelir.Selam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır giriyorum ama öyle bakıyordum. Dün doğumgünümdü 33 yaşıma girdim. Bu yaş umarım şanslı gelir de güzel haberler alırım
Canım doğum günün kutlu olsun33 yaşının hediyesi çok güzel bir bebek olsun inşallah bir sonraki yaşını bebeğinle kutla
İnş çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşın uğurlu gelir.
Allah hayırlı ömürler versin canım ve sağlıkla kucağına bebisini almak nasip olur inşaallahSelam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır giriyorum ama öyle bakıyordum. Dün doğumgünümdü 33 yaşıma girdim. Bu yaş umarım şanslı gelir de güzel haberler alırım
Allah hayırlı ömürler versin canım ve sağlıkla kucağına bebisini almak nasip olur inşaallah
AYNEN CNM BENDE ŞU OLAYLARIN DURULMASINI BEKLEYECEĞİM İNŞ SENİNDE TUTAR TEK TESELLİM 8TANE EMPRİYOM VARGeçmiş olsun canım belki de sağlıklı değildi hayırlısı böyleydi belki de ..Hele birde tüp bebek olunca verilen onca Emek insan daha çok üzülür illa ki .Ama zamanı gelince olacak ben inanıyorum .Şu virüs bitsin bende tüp bebeğe başlayacağım belki aynı anda hamile kalırız
BAZEN İNSAN NE DİYECEĞİNİ BİLEMİYOR CANM O DURUMDAYIM ŞU ANNasibinde yoksa 9 ayda dursa doğarken ölü doğar öyle dua etme canım rabbim sağlıkla nasip et de
İNŞALLAH CANIM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNÇok geçmiş olsun Allah tez zamanda yerini doldursun