Çatlamayi gördüğüm gün 6 nisandi canım,senin ne zamandı?Canım yumurtlama günün nezamndı?
Canım benim 10 nisandı.daha zamanı var yani... Zaten döllenme 10 günlük bir süreç senin gebelik olabilir hadi bakalım inşallah. Belirtin felan varmıÇatlamayi gördüğüm gün 6 nisandi canım,senin ne zamandı?
Belirtiler geçen ayki adet belirtilerimle aynı,geçen ay Klomen kullandım aklınıza gelebilecek her türlü belirti vardı ama 3 gün gecikmeli adet oldum bu ay da etkisinin devam ettiğini düşünürsek kendimi belirtiye kaptırmak istemiyorumCanım benim 10 nisandı.daha zamanı var yani... Zaten döllenme 10 günlük bir süreç senin gebelik olabilir hadi bakalım inşallah. Belirtin felan varmı
Hadi inşallah canımBelirtiler geçen ayki adet belirtilerimle aynı,geçen ay Klomen kullandım aklınıza gelebilecek her türlü belirti vardı ama 3 gün gecikmeli adet oldum bu ay da etkisinin devam ettiğini düşünürsek kendimi belirtiye kaptırmak istemiyorumumarım herkesten birer birer güzel haberler gelir
Canım bence en geç yarın pik olur baya koyulaşmış testinSelammm kizlar biliyorm biktinz benim yumurlama isimden ama bi bakn bakalim bn yumurrtluyormuuyum takvime gore yumurtlama gunm ama pek inancim yok malum pco
Acaba gebelik mi var bu kadar koyu çıkmışKızlar Günaydınlar olsun
Bat a 4 gün kala ovu testi yaptım tek bi gebelik kaldı onu battan 1 gün önceye saklıyorum,sizce bu koyuluk standart bir koyuluk mu değerlendirir misiniz
Canım gayette hamilesin sadece daha yeni r hamimelik zamanla değerin artar merak etme. 10 güm sonra doktora gidince kese görünür merak etme .allaha emanet bebeğin lütfen stres yapma . Hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar
Dün gebelik testi yapmıştım silik çift çizgiyi görmüştüm.
Sabah aile hekimliğine gidip kan verdim ve biraz önce sonucu öğrenmeye gittim.
Aile hekimi Beta hCG 34 dedi.
Düşük bir rakam hamile olabilirsin ama canlanmadan düşedebilir dedi.
Daha çok yeni olduğu için kadın doğum doktoruna gitsen ultrasonda bile görünmeyebilir dedi.
10 gün kadar bekle ondan sonra git, eğer kanama filan olursa beklemeden git dedi.
Bu kadar.
Ne hissetsem bilemiyorum.
Bu arada e nabızda hala sonuç 0 yazıyo.
Dün kan verdikten sonra bir barkod vermişlerdi ben onu kaybettim.
Sonuçları oradaki eczaneden alabiliyormuşuz normalde.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
M -Murphy
İnan bir an moralim düzeldi.Canım gayette hamilesin sadece daha yeni r hamimelik zamanla değerin artar merak etme. 10 güm sonra doktora gidince kese görünür merak etme .allaha emanet bebeğin lütfen stres yapma . Hayırlı olsun.
Haklısın canım zaten dünyaca zorlu bir dönemden geçiyoruz birde bu tarz sorunlar tuzu biberi oluyor. Sen yine de iyi olmaya çalıl bak ne güzsl hamilesin tadını çıkar . Canım adet belirtisi gibi belirtin oldumu peki bel ağrısı ve kasık ağrısı gibi.İnan bir an moralim düzeldi.
Doğru düzgün sevinememiştim.
Kv, Kp arası bize yansıyan sorunlar ve ailemi görmeye gidemiyo olmak beni çok bunalttı.
Merhaba arkadaşlar
Dün gebelik testi yapmıştım silik çift çizgiyi görmüştüm.
Sabah aile hekimliğine gidip kan verdim ve biraz önce sonucu öğrenmeye gittim.
Aile hekimi Beta hCG 34 dedi.
Düşük bir rakam hamile olabilirsin ama canlanmadan düşedebilir dedi.
Daha çok yeni olduğu için kadın doğum doktoruna gitsen ultrasonda bile görünmeyebilir dedi.
10 gün kadar bekle ondan sonra git, eğer kanama filan olursa beklemeden git dedi.
Bu kadar.
Ne hissetsem bilemiyorum.
Bu arada e nabızda hala sonuç 0 yazıyo.
Dün kan verdikten sonra bir barkod vermişlerdi ben onu kaybettim.
Sonuçları oradaki eczaneden alabiliyormuşuz normalde.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
M -Murphy
Ayy insallah bi yumurtlayimda kurtulimCanım bence en geç yarın pik olur baya koyulaşmış testin
İnşallah canımAyy insallah bi yumurtlayimda kurtulimgözümüz yolda kaldi
Ben de şaşırdım ama umutlanmak bile lüksmus gibi geliyor artıkAcaba gebelik mi var bu kadar koyu çıkmış
Canim testi ya 19unda ya da 20sinde yapıcam o da kırmızılar gelmezse tabiHadi inşallah canımbu arada klomen kullanıp bir sonraki ay hamile kalan tanıdıklarım var. Etkisi devam ediyormuş haklısın. Nezamn yapacan testi
Ben adete 1 gün kala baktırdığımda 2.30 çıkmıştı. Sonra adetim 4 gün gecikti tekrar baktırdım 68 çıkmıştı. Yani seninde bence geç döllenme olduğu için öyle düşük çıktı. Bence katlanarak devam edecek inşhayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inş.
Kasıklarım 5 gündür ağrıyo.Haklısın canım zaten dünyaca zorlu bir dönemden geçiyoruz birde bu tarz sorunlar tuzu biberi oluyor. Sen yine de iyi olmaya çalıl bak ne güzsl hamilesin tadını çıkar . Canım adet belirtisi gibi belirtin oldumu peki bel ağrısı ve kasık ağrısı gibi.
Evet canım gebelikte ilk dönemler oluyor o ağrılar . Benimde adete 5 gün kaldı. Normalde adet öncesi bel ağrım yok bugün o başladı sanrım olmadı bu ay diye düşündüm. Ateş takibi yapıyorım iki gündür de ateşim normalden yüksek seyrediyor bakalım ne olacak merakla bekliyorum.Kasıklarım 5 gündür ağrıyo.
Bugün hafif belim ağrıdı.
Doktora söyledim normal ağrılar olabilir dedi.