- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
İnşallah yaa Telefonda bu kadar gösteriyo ama normalde daha net görüyorumaayy varmı fotosu
inşallah gebesindir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaa Telefonda bu kadar gösteriyo ama normalde daha net görüyorumaayy varmı fotosu
inşallah gebesindir ya
Hayırlısı olsun inşallah. Var var. Ksm testi yaptırın.İnşallah yaa Telefonda bu kadar gösteriyo ama normalde daha net görüyorum
İnşallah teşekkür ederim.Hayırlısı olsun inşallah. Var var. Ksm testi yaptırın.
İnşeAllah senin de kendiliyinden olur canım biliyorum çok üzücü bende zaman zaman kötü oluyorum ama Allah isterse neler olur neler qaliba biz gereyince Tevekkül edemiyoruz.benim erkek kardeşimin 3 erkek çocuğu var yakın zamanda aşırı ağrıdan dolayı doktora gitmiş doktor yüksek evre testiste varikoz demiş böyle olunca çocuk olmuyor demiş kardeşimde benim çocuklarım var demiş doktor öyle baka kalmış nasıl olmuş böyle bir vaxiyyette demiş.yani daha neler duyuyorum neler oluyor hiç olmaz hiç olamayacak denilen nekadar hastalara Rabbim şəfasını vermiş.oyüzden Rabbim birine bir hayır vericekse onu engelleyecek birşey yok, eyer vermiyicekse onu verdiren hiçbir şey yokdur.Rabbim hepimizin yüzümüzü güldürücek çocuklar versinBenim için bir umut var mıdır acaba hâlâ ?
Hoşgeldiniz inşaallah gelicektir bebisimizMerhaba istek gelmiş kabul ettim geldim hemen görünce
Benimde hikayem yakında 4 yıllık evli olacağım üç yıldır bebiş istiyoruz bir kere gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı kalp atımı durdu,kaç kere devlet Hastanesi'ne iki kere de özele gittm yumurta takibi çatlatma iğnesi oldum,soğan kürü ,çörekotu bal kürü ,süt maydanoz buharına oturdum,karasakız yakısı normal yakı en sonunda da çakşır kökü suyu kullandım bunun dışında doktorların verdiği süper diye tanımladığı vitaminleri de içtim ama sonuç negatif ,bugün test yaptım negatif karnım ağrımaya başladı zaten yarın birgün gelir benim adet ama pes etmedim ,bu seferde karşıma dervital macun çıktı duymuşsunuzdur belki ,bu önümüzde ki iki ay bunu kullanmayı düşünüyorum ikinci aya gerek kalmaz ilk kutu da gelir inş bebeğim
aaa valla gördümmmİnşallah yaa Telefonda bu kadar gösteriyo ama normalde daha net görüyorum
Biraz önce aile hekimliğine verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış.aaa valla gördümmm
kan verebilecekmisin
hararet varmı yada üşümeBiraz önce aile hekimliğine verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacakmış.
Sonuca göre hastaneye gitmeyi düşüneceğim ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı var.
Özellikle çorap giymediğim zamanlar
biraz üşüyorum ama hava bugün kapalı dün normaldihararet varmı yada üşüme
Çok güzel haber tekrar tebriklerYaklaşık 17 gün falan gecikmişti ve 2000+ bir beta çıktı canım
İnşallah bebişin seninledirKızlar yarın bat günüm dua edin bana bebiş gelsin artık
Amin... Allah razı olsunİnşeAllah senin de kendiliyinden olur canım biliyorum çok üzücü bende zaman zaman kötü oluyorum ama Allah isterse neler olur neler qaliba biz gereyince Tevekkül edemiyoruz.benim erkek kardeşimin 3 erkek çocuğu var yakın zamanda aşırı ağrıdan dolayı doktora gitmiş doktor yüksek evre testiste varikoz demiş böyle olunca çocuk olmuyor demiş kardeşimde benim çocuklarım var demiş doktor öyle baka kalmış nasıl olmuş böyle bir vaxiyyette demiş.yani daha neler duyuyorum neler oluyor hiç olmaz hiç olamayacak denilen nekadar hastalara Rabbim şəfasını vermiş.oyüzden Rabbim birine bir hayır vericekse onu engelleyecek birşey yok, eyer vermiyicekse onu verdiren hiçbir şey yokdur.Rabbim hepimizin yüzümüzü güldürücek çocuklar versin
İnşallah canım benim bakalım daha kırmızıları görmedimİnşallah bebişin seninledir
Allah sabır versin canım onda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin2GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM ÇOK ÜZGÜNÜM
inş canım çok sağolAllah sabır versin canım onda da bir hayır vardır inşallah tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsin
Allah bir daha yaşatmasın canim zor bı durum seni çok iyi anlıyorum2GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM ÇOK ÜZGÜNÜM