- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
Canım pik T çizgisi C kadar ya da daha koyu olursa buna pik deniliyor ve bu T çizgisinin koyu olması yumurtlamanın gerçekleştiğini gösteriyor. Sonra yine takipte devam edip T nin daha silik olduğunu gördüğünde yumurtlama çatlamış oluyor. Yumurtlamayı gördüğün ve çatlamayı gördüğün günler gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu zaman o yüzden beraberlik yaşamanız lazım. Regli düzenli olanlarda genelde 14. gün başlıyormuş ama bence ovulasyonla takip daha doğru çünkü herkeste farklı günlerde olabildiğini duydum. Ya da bazı aylar birden fazla yumurtlama oluyormuş bunu kaçırmamak için regl tamamen bitince başlayıp diğer regle kadar yapabilirsin.
[/QUO
Açıklama için teşekkür ederim canım
İnşaallah gelir bebişKızlar yarın bat günüm dua edin bana bebiş gelsin artık
Tamam canımKafana takılan bir şey olursa yine sor
İnşallah inşallah hiç bir belirti de yok ama Allah tan umut kesilmezİnşaallah gelir bebiş
İnşallah gelmiştir bileKızlar yarın bat günüm dua edin bana bebiş gelsin artık
Ben 6 gebelik geçirdim hepsi farklı farklı kiminde bütün belirtiler varken kiminde hiç olmuyor canım yani drgiskenlik gösteriyor inşaallah vardır brlirtinde adet olmaman olurİnşallah inşallah hiç bir belirti de yok ama Allah tan umut kesilmez
Ben 6 gebelik geçirdim hepsi farklı farklı kiminde bütün belirtiler varken kiminde hiç olmuyor canım yani drgiskenlik gösteriyor inşaallah vardır brlirtinde adet olmaman olur
Agzinizdan bal damlıyor Allah hepimize yaşatsın inşallah annelik duygusunu uykum çok geliyor bu günlerde başkada bişi yok inşallah hasret biter artıkİnşallah gelmiştir bile
Herkeste farklıdır belirtiler canımİnşallah inşallah hiç bir belirti de yok ama Allah tan umut kesilmez
Adet oldum canım bugün bi 3 gün erken oldum zaten yumurtlamamı hissetmiştim erken olacağını düşünüyordumCanım bende fılmı cekıldıkten 10 gun sonra hastalanmıstım
Hoş geldin canım üzülme inşallah bi dahaki ay nasip olur sanadaMerhaba istek gelmiş kabul ettim geldim hemen görünce
Benimde hikayem yakında 4 yıllık evli olacağım üç yıldır bebiş istiyoruz bir kere gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı kalp atımı durdu,kaç kere devlet Hastanesi'ne iki kere de özele gittm yumurta takibi çatlatma iğnesi oldum,soğan kürü ,çörekotu bal kürü ,süt maydanoz buharına oturdum,karasakız yakısı normal yakı en sonunda da çakşır kökü suyu kullandım bunun dışında doktorların verdiği süper diye tanımladığı vitaminleri de içtim ama sonuç negatif ,bugün test yaptım negatif karnım ağrımaya başladı zaten yarın birgün gelir benim adetama pes etmedim ,bu seferde karşıma dervital macun çıktı duymuşsunuzdur belki ,bu önümüzde ki iki ay bunu kullanmayı düşünüyorum ikinci aya gerek kalmaz ilk kutu da gelir inş bebeğim
İnşallah ,Rabbim isteyen herkese en kısa sürede hayırlısı ile nasip etsinHoş geldin canım üzülme inşallah bi dahaki ay nasip olur sanada
Amin canım birbirimiz duaları kabul olsunİnşallah ,Rabbim isteyen herkese en kısa sürede hayırlısı ile nasip etsin
GünaydınGünaydın kızlar
aayy varmı fotosuArkadaşlar dün test yaptığımdan ve belli belirsiz bir çizgi olduğunda bahsetmiştim.
Pkos luyum adetim muhtemel 1 gün geçmişti.
Biraz önce dayanamadım yeniden test yaptım.
Silik pembe çıkmış
Çok mutlu oldumsevinebilirim değil mi? Erken değil.